31

cleverer

преди 12 години

Няма нищо по- лошо от създаването ан български институции , за да се покажат пред ЕС.Трябваше да бъде закрита тази институция, но някой има интерес чрез нея да краде БЕЗОТЧЕТНИ ПАРИ.Уж "ЗА ОБЗАВЕЖДАНЕ" за НАМИРАНЕ НА "КАДРИ" и т.н.Сигурно и те действат чрез "обществени поръчки" и "Европейски проекти " да крадат пари.Много добре се живее така !Какъв отчет имат? НИКАКЪВ. Защото били от "службите за сигурност" или ЩО ли?Ние сме ВИНОВНИ, защото търпим всичко около нас.Деконцентрация на Министе

30

!!!!!

преди 12 години

Две години си асемблирали софтуера и базата данни, а стига де те двойкаджиите в училище си инсталират софтуера и базите данни по-бързо. Както са тръгнали ще намерят един престъпник и то след като умре. Няколко обиколки с хеликоптера за същите пари и щеше да има по-голям ефект. Те сигурно разбират от компютри народа не. Ша питаме Анонимос, ама да не си търсите данните на някое анонимно място :), както един от президентите на БГ си търси заглавната страница на сайта.

29

!!!!!

преди 12 години

Кражби и разсипия на поразия. С това започват и там ще свършат. Вече ще си приказвате с ББ в присъствието на Комисарите от ЕС а от там ще се отчитат пред данъкоплатците. Щом се пробвате нас на балами да правите. Занимавали се с бюра, а сига де ЗЛАТНИТЕ хамали на Тате. Лъскали си офиса бюрократчетата на мама, имеджа им като на БСП. Имеджа е от резултати не от лъскане ...-------------------------------------------И все пак тя се върти! Г. Галилей

28

!!!!!

преди 12 години

ЕС иска създаване на РАБОТЕЩА система. До края на годината не почнете ли да се САМОИЗДЪРЖАТЕ и да носите допълнителни приходи в Бюджета лично еврокомисарите ще ви пуснат кепенците!

27

!!!!!

преди 12 години

Алооо БОРЧВОР-а. Вкиснахте се вече! ЕС иска създаване на РАБОТЕЩА система. До края на годината не почнете ли да се САМОИЗДЪРЖАТЕ и да носите допълнителни приходи в Бюджета лично еврокомисарите ще ви пуснат кепенците!

26

муньос

преди 12 години

Цирка е страхотен. Елеонорчето обаче явно наистина се е взела на серизно. Ей сега трябвада и се отпуснат юздите на тая стара ............, да видим с какви славни чудеса ще ни развесели,пък после ще видим.

25

Русенчо Русчев

преди 12 години

Партийният(БКП) секретар на Русенския съд ще бори корупцията!?

24

Анонимен

преди 12 години

БорКор е съкращение от Борисовата Корупция.

23

gogo

преди 12 години

Елеонора ще бори корупцията. Ха ха. Аз съм от Русе и ще кажа само, че крадеца ще вика "дръжте крадеца". Как ще борите корупцията с корумпирани хора , ей това не мога да разбера !!!

22

Анонимен

преди 12 години

Избраха ноф шеф на нищоправенето.

21

баси и държавата

преди 12 години

правим службичка за наши хора да лапат парици ама парици с безброй бонуси за нищо и никва работа и да слухтят...... ТВА ЕДЪРЖАВАТА КЕНЕФИНЛАНДИЯ

20

Анонимен

преди 12 години

Хванете бързо Костов, докато не е избягал

19

Анонимен

преди 12 години

Тая е тъмносин ***. Ех Ваньо Костов как изпусна ценния кадър

18

Анонимен

преди 12 години

Елеонорчето ще го поеме временно. До изборите

17

памет

преди 12 години

Българио,за теб те умраяха-да си спомним, че тази година се навършват 100 години от Победоностният марш на българският войник,натирил в Босфора мръсните османци-наши поробители....а тези тук са срам за държавата ни-сборище от катили и ***!!!!

16

Анонимен

преди 12 години

Къде отиваш Българийо ! А къде бяхте онези българи, които гласувахте за БОЙКОВИТЕ ДАЛАВЕРИ и неспособните му *** и сол ташака ЦЕЦО.

15

Няма временно

преди 12 години

при Норчето .... Щом е захапала - ТЯ ще бъде ; като булдог е - с обратна захапка .... Избяга от кметица на Русе - тъкмо я бяха погнали за едни изчезнали милиони .... мале . малеее ......

14

хор бардакор

преди 12 години

Кaaaalonka, kalinka, kalinka maia...lqlql lq lqlqlq lq lq.... da ti go natamtarq.

13

Аз

преди 12 години

Румен Миланов е бивш катаджия, а катаджия да ръководи борбата с корупцията в България........

12

Анонимен

преди 12 години

Тая организация я кръстете КОПКОР Комисия по корупцията ако искаш да дадеш рушвет да те опътят къде!