32

димо

преди 12 години

Няма да го преодолеем тоя скептицизъм, то се е видяло. Много е лесно на всичките да мърморят, малко са хората, които виждат реално, че заводът в България е един огромен шанс и инвестициите биха допринесли много за подема на икономиката, без значение от къде са дошли. Китайците и без това завземат света, със сигурност това, че са налели пари у нас може само да е възможност за просперитет.

31

jeli

преди 12 години

Наистина са много добри :) желая им успех :)

30

levskarcheto77

преди 12 години

Леле - каква муцунка вади офроуд! Бих си го купил ако имат добри лизингови условия! Много радва окото, дано скоро да го пуснат и на тестдрайв!

29

petko_karyka

преди 12 години

грейт уол правят най-хубавите коли на балканския полуостров! яжте си ушите!

28

grigo911

преди 12 години

Чета част от коментарите и не мога да скрия възмущението си - сърби, турци или румънци ли са коментирали, че коментарите са толкова лоши? Как може - едно хубаво нещо да имаме за икономиката и като чиста реклама и по такъв начин да реагират част от хората? Утре ще дойде някой инвеститор да иска да прави нещо още по-огромно и по него ли ще сипете така помия? Какво като е китайска марка? Нима тия коли са лади и москвичи? Вижте само какъв дизайн, какво нещо - произведено в България - браво!!!

27

Angel83

преди 12 години

Нашите автомобили които произвеждаме са много по на ниво от Дачиите. В това се убедих, защото в събота, като прибирах от дискотека и си взех такси. Беше чисто нов Voleex, който ми допадна страшно много.

26

Anita

преди 12 години

На мен честно казано ми писна да си купувам кола втора ръка и след това да излизат непредвидени ремонти, които автотърговците са замаскирали умело. Предпочитам да си взема една малка кола за 15-16 хиляди лева на изплащане и да знам, че карам нова кола с 5 години гаранция. Приятеля ми ме вози на тест драйв във "Voleex" и останахме много доволни и двамата от колата. Продаваме старата, правим първоначална вноска с парите от старата кола и имаме нова кола.

25

shisho bakshisho

преди 12 години

Китайските коли имат потенциала да станат конкурентни на пазара в Европа, а и у нас - стига сме карали овехтелите таралясници на европейците, при положение, че можем да си позволим нов автомобил с доста по-добро качество и няколко години сервизно обслужване.

24

Violetta

преди 12 години

На мен много ми харесва дизайнът на колите, семпъл, и елегантен.

23

teritorialno_podelen

преди 12 години

започнат ли производството на електромобили от ловешкия завод, моментално си купувам!

22

shtepsel

преди 12 години

за мене всеки опит за подценяване на факта, че в българия се правят коли е жалък! факта, че има толкова голямо производство на територията на българия е достатъчен, а че колите китайски, венецуелски...според мен остава на втори план! все пак не трябва да се забравя, че колата е по всички изисквания на ЕС и може свободно да се продава на целия ЕС-пазар

21

lelia_marche

преди 12 години

Радвам се, че най-накрая от някъде успяхме да привлечем така желаната чуждестранна инвестиция и то в такива размери, дано за в бъдеще все така да ни върви в този промишлен отрасъл, както сигурния успех с Great Wall. ;)

20

plug_n_play

преди 12 години

Като българин съм много щастлив, че имаме завод на Great Wall в България. Освен, че ще даде работа на стотици българи, заводът и марката ще правят и безплатна реклама на България! Какво по-хубаво от това? В такива моменти наистина съм горд, че съм българин.

19

94sasht

преди 12 години

Поздравления за страхотния завод (поне това, което видят отвън) и представителството - много са се постарали, което не е характерно за нас българите! Дано тия китайци малко да ни Укултурят! Направили са страхотни возила и мен изключително много ме е яд, когато видя, чуя или прочета някой да пише лоши неща за тях - едно хубаво нещо да имаме - не е резонно да се подценява!

18

Kamen Topuzov

преди 12 години

Скептицизмът към тези возила според мен е неоснователен, не само откъм дизайн го докарват, но и откъм качество и то на доста добра цена. За гарант относно качество се приема типовото им одобрение от ЕС, което предполага покриване на определени техническите параметри и безопасност. Инвазията на Great Wall вече достигна дори до Острова, което от своя страна е добра предпоставка в скоро време заводът в близост до Ловеч да заработи на пълни обороти.

17

Един Българин

преди 12 години

На Гришко в миналото работата не му е чиста(то пък на кой бизнесмен е?), но вее се надявам да се е избелил и с този завод мисля, че направи много за Ловеч, а ако дейността потръгне и за България. Какво като е китайско? Добре е да правим бизнес с растяща икономика и държава като Китай. Ще има работни места, а и нови технологии евентуално в бъдеще. Търсенето на специалисти и евентуална нужда от развойна дейност и тестове може и да развие "ръждясалият" (за съжаление) транспортен факултет на ТУ.

16

twin_peaks

преди 12 години

Евала на тия автомобили! Качих се на един тест драйв преди Великден на тоя модел - Voleex - много съм доволен! Първо - самата кола изобщо не е толкова малка, колкото изглежда - отпред е просторно и широко! Возията е много добра, пак като се има предвид, че колата е от по-малките. Друго, което ми направи добро впечатление - това е страхотната скоростна кутия - скоростите влизат толкова лека и приятно - аз обожавам да е така! Дано да започнат и други модели да произвеждат у нас!

15

Jelezarov

преди 12 години

за цената, която се предлагат колите са наистина много добри, още повече в сравнение с други такива от същия клас като Dachia например. Да се надяваме, че ще пожънат успех в Европа, а от там и заводът в Ловеч ще разшири производство.

14

Тяга

преди 12 години

Ferrari, Lamborghini, Porsche, Mercedes, BMW и т.н. сигурно са много прости и са за ***, щом слагат такива "гадни пера" на автомобилите си. Даже някои и на кросоувърите си слагат пера ... ужас, как ли не са се допитали първо до теб?

13

Mihail_Kasabov

преди 12 години

До 2. Пич има Hummer и Ford Edge. В днешно време името не е толкова важно, колкото самата опаковка. Смятай щом името Hyundai се наложи като добър продукт в ГЕРМАНИЯ, то за какво си говорим просто.