55

до 54

преди 12 години

ами да,при комунизма измамниците бяха в белене,и хората си вярваха,за разбика от сега

54

Анонимен

преди 12 години

Абе не мога да разбера как тия хора се връзват на искания за пари на улицата, а в болниците тия същите хора очакват от лекаря едва ли не да им плати, задето са дошли при него да се прегледат. Даже оспорват и правото, за което от години се бореха, а именно да си избират лекуващ екип. За избиране и сега искат да избират, ама да плащат - не. А на *** и пульо , който ги срещне на улицата - дават . Изглежда , че ако искат да им се вдигнат заплатите, медиците трябва да стажуват при ***

53

Анонимен

преди 12 години

не е верно!цвъки и леля марга държат яко,не лъжете!

52

ха-ха

преди 12 години

..чета и си мисля, че жената си е измислила за този обир, ами ако наистина е така както тя разправя, защо не видят снимките от банкомата и да заловят престъпника, нали уж има камери по банкоматите...

51

ДО...НЕ СМЕ НАРОД!!!

преди 12 години

Виждаш ли какво става сега?Пишеш.че никой не излиза на улицата да се бунтува,че никой не е солидарен с тегобите и борбите на другите граждани!И как да бъде,като и в този случай,вместо да викнат срещу измамниците,тук ругаят пенсионерите.И точно тези,плюещите никога няма да излезат,защото те не вярват на никого.Те и на себе си не вярват.А за да постигнеш нещо,трябва да вярваш на човека който е до твоето рамо!Жалко,но май само на пенсионерите и част от хората наближаващи тази възраст може да им се

50

Анонимен

преди 12 години

Когато нашумяха тия измами баба ми (тогава на 73) отиде при родителите ми с една доста солидна сума пари и им каза: ето ви ги ей тия пари, спестила съм ги, искам само като ми дойде реда да ги ползвате - останалите за вас са.Страх ме е и не мога да гарантирам, че няма някой я да ме окраде, я да ме излъже.Това се случи след като един път й се обадиха и казаха, че сина и е убил някого ( а тя син няма).Друг е въпроса защо вместо да живеят като хората пенсионерите събират огромни за стандарта си суми

49

Анонимен

преди 12 години

Горките пенсионери, комунизмът е изтрил основни им инстинкти за самосъхранение и оцеляване, типично при всяка паразитна политическа структура!

48

Анонимен

преди 12 години

Преди време се опитаха ме излъжат по схемата с лагерите и ремъците от Украйна.Когато правеха врътката с мен случайно беше човек от моето село - един от най големите магьосници и омайници които познавам.Дълго е да разказвам но това е може би единствения случай в който измамниците бяха измамени.Само ще ви кажа че човека ги изработи със сума много пъти над тая с която искаха да ме преметнат.Човека си е жив и здрав и до днес съм му задължен.

47

Пламен

преди 12 години

Имала - далаДокато има балъци ще има и тарикати.Затова не се дава нищо на никой.Да е мислила.

46

Veselin

преди 12 години

Българите сме добри хора ,както виждаме ,друг е въпросът ,че сме наивни и ни правят на *** не само измамници на ниските нива а и банките ,които ръководят политиците и правят на *** хората ,но все повече хора започват да се пробуждат и му се вижда краят на капитализмът .

45

Анонимен

преди 12 години

И какво му е новото? Просто измамницата се е оказала още по-нагла и още по-добра актриса и успяла да излъже жената очи в очи, а не по телефона. Иначе разлика никаква! Били колежки били... дрън-дрън! Ако ще и всеки ден да я виждам и да съм 100% сигурна, че ми е колежка докато не видя болния в болницата пари не давам!

44

Анонимен

преди 12 години

И какво й е новото на тая схема? Пак пари, пак катастрофа, пак "роднина". Само дето не е по телефона.Баба ми преди доста време (преди поне 15 години) се бяха опитали да я измамят така. Някакъв й се представил за роднина, син на не знам си коя нейна братовчедка, и тя уж го "познала". Ама като се опитал да й иска пари, веднага се усетила и му теглила шута. Отдавна ги има тия схеми, но наивниците още се хващат.

43

tochica

преди 12 години

Struva li mi se ili samo pritejatelite na telefoni BTK sa sred izmamenite, ili pone osnovno...Zashtoto i na moite babi sa zvanyali i vse po tezi pusti stacionarni telefoni. Koi pokvaren darjaven slujitel dava info i telefoni? Misteria.

42

Б

преди 12 години

В началото на телефон-измамите "удариха" баба ми (на 75 г. - на 400 лв.)Полицията - Нищо (големи обещания и поучения)!Намерих Ги - разполагам с необходимите фин. средства и човешки ресурси!НО намерих и техните баби, дядовци и др. техни роднини ... и Им "обясних", че така не трябва...!Тия вече не мамят ;) !!!НО Защо трябва да е така, Защо няма арестувани, Защо няма публично осъдени и Къде са власт-имащите, на които им плащаме заплатите???На къде отиваме - "Съд на Линч" или закон???

41

анонимен

преди 12 години

това е защото даже и да ги хванат-нищо не им правят

40

654

преди 12 години

явно нищо не може да спаси възрастните хора да бъдат лъгани!

39

НЕ СМЕ НАРОД!!!

преди 12 години

Ех,Ех,Ех Не уважайми мои сънародници,ВСЯКО СТАДО СИ ЗАСЛУЖАВА ОВЧАРЯ!!! Оставяте вече 22 години да ви МАНИПУЛИРАТ ,ЕВРЕЙСКИ МЕДИИ КАТО БИ ТИ ВИ, И СТОИТЕ ПО КЪЩИТЕ СИ ОБЗЕТИ ОТ НИХИЛИЗЪМ И ОМРАЗА ЕДИН КЪМ ДРУГ ОСТАВЯЙКИ СЕ СИСТЕМАТА ДА ВИ КОНТРОЛИРА И НАКРАЯ КОГАТО НИЕ МАЛКОТО БУДНИ ВИКАМЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ ЗА СЪПРОТИВА ВИЕ МИНАВАТЕ И ЗАМИНАВАТЕ ВСЕ ЕДНО НЕ ВИ КАСАЕ!!! Не сме народ, не сме народ, а ***,хора, дето нищо не щат да вършат.

38

Анонимен

преди 12 години

ЕЛАТЕ ДА ВИДИТЕ КОЛКО ОТ ТЯХ СЕ НАСТАНИХА В НАШИЯ ГРАД , ТОЙ Е НА ГРАНИЦАТА ,КАРАТ ЛЪСКАВИ КОЛИ ЗА ПО 50 000 ЛВ, НАГЛИ ДО БЕЗОБРАЗИЕ И НИКОЙ НЕИМ ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ,ОТ КАДЕ ИМАТ ТЕЗИ ПАРИ ЗА КВАРТИРИ И ОХОЛЕН ЖИВОТ , ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЗДРАВО РЕВЪТ ПО ТЕЛЕФОНА ОТ ТАМ ,САМО ЗАТВОР ЗА ТЯХ

37

До 30

преди 12 години

Твърдия електорат на БСП е така. После се доверявайте на преценката им при избори.

36

Анонимен

преди 12 години

"убедила я, че били колежки и и трябвали пари за лечение на сина и"Нали се сещате, че възрастната жена не е със всичкия си, за да се убеди от нещо подобно. И после тая жена ще гласува за другите ненормалници от БСП, за да ми се съсипе и на мен бъдещето, не само на тях. Пълно с ненормалитети и *** тука.