50

Анонимен

преди 11 години

До bg....kakvi bulki be pich .....te nas ne ni priemat shtoto ne pravime sex s sebepodobni ama vij turchaliata ne otbirat karat vsichko nared ...zasho za tiax niama zabrani ,v golemite gradove niama xolanci samo ,,nindji,, dori nemoje da razberesh kakvi sa ,a majete im cial den po kafetata na chai i karti ...no te sa dobre doshli ...

49

tura4a

преди 12 години

do53 idi ti tam be mirizlif kolibar ama 4akai ti ot to selo izlizal li si beeeeeeeeeeeeeeee marlia4.

48

Апел

преди 12 години

Да пратим всички наши *** в Холандия, та дано там да ги превъзпитат, а не само да ни дават акъл отдалече!!!

47

Анонимен

преди 12 години

Много е хубаво, че не искате ЕС и Шенген. Така и така си опикавате тоалетните, не се къпете, не работите добре. Твърдо против ъсм да влиза БГ в Шенген и е много добре ако излезе от ЕС. Да се върнат визите и да се редите на опашка пред посолствата, за да си купите много добра стара кола. ЕС ще съществува. Трудности има навсякъде, но се преодоляват.

46

Анонимен

преди 12 години

NE NA EVROPA DA SE MAHAME OT TOQ SAQZ TO NE BE SHENGEN TO NE BE POKRITIQ I SME NAI ZLE V EVROPA

45

RSS

преди 12 години

Xolanskite pedali da mu misliat,sega kato spe4eli miusulmanskata ob6tnost kakav zdav 6eriat ste vavedat laletata ste gi spukat da sa 4 pati na den s dupe nagore.

44

Анонимен

преди 12 години

С нетърпение очаквам един съвсем естествен процес - разпада на тояшибан еврейски съюз. А пък тоя шенген въобще ми е през х...

43

мечо пух

преди 12 години

И преди вота и след вота в Холандия, за нас Шенген ще е затворен докато ГЕРБ толерират контрабантата и корупцията

42

bg

преди 12 години

GOLEM PRAZ,,,TUI XOLANCI FRANCYZI A I DR< SA PEDERASI I GI E STRAX DA NE IM PIPNEM BYLKITE XA XA XA

41

Анонимен 2

преди 12 години

Вие ако си мислите, че само Холандия ни спира.... Просто така ни информират родните медии! Лично чета през определено време и френски новини.Още миналата година юли месец, министъра на вътрешните работи на Франция каза точно и ясно-България и Румъния няма как да видят шебген преди 01.01.2014г. Айде направете си сметката как ни "информират" в България!!

40

Иван

преди 12 години

Аз не мога да разбера какво е това драпане за шенген. Какво ви дава това, абсолютно нищо. Който иска да пътува, работи и т.н. вече е ходил, видял, работил та се е и върнал. Дреме ми на оная работа за шенген.

39

Анонимен

преди 12 години

аз им бойкотирам вече една година стоките,без холандски плодове и зеленчуци,без холандски цветя.Румъния и България сме повече от 30 млн. !

38

!

преди 12 години

Ние тук си пишем, но само с това ще си останем. Никой не би посмял да ни попита искаме ли ние да влизаме в Шенген. Както не ни попитаха за НАТО и ЕС.

37

I have a dream

преди 12 години

1. Излизаме от ЕС и 30% мита на вноса - так ще си направим собствена индустрия2. Изритване на всички съдии и въвеждане на трибунали и съдебни заседатели3. Като в Грузия: уволняване накуп на всички по-високи ченгета и прокурори и смяната им с млади честни хора. Въвеждане на видеокамери в кабинети на висши чиновници и съд4. Въвеждане на сунгапурско право и пълна отмяна на мафиотските БГ-закони

36

Анонимен

преди 12 години

Да потъват по бързо тези в комплект с лалетата им и без туй са под морското равнище.

35

кой ни е виновен?

преди 12 години

"Слаба Съдебна система",....системата на Красьо черният --- фъф--- Бг !Айдуците си имат държава ,а народа *** ,ги търпи ОЩЕ!В бивша Югославия ,изгониха мутрите и бандитите ,........................само за 1 седмица ........от държавта си!

34

Анонимен

преди 12 години

И Европейският съюз, и Еврозоната, и Шенген са плод на демагогията и лицемерието на банда западноевропейски бюрократи с цел едностранна облага на собствените им държави. В еволюционна фаза хората са още много далече от това да надскочат личните си, камо ли стадните(държавните) си интереси. Ако бяхме фактор, ние също щяхме да бъдем подобни лицемери, но за съжаление не сме. Затова сме догонващи и молещи се в целия този фарс, който е обречен на много скорошен провал.

33

antiES

преди 12 години

да излизаме от ЕС и да затваряме границите,достатъчно наш *** си имаме,чуждия не ни трябва

32

до №31

преди 12 години

Дреме им на холандците, че за да дойдат тук им трябва визи, като се има на предвид, че ходят на всякъде другаде без визи.

31

men

преди 12 години

С тези показни убийства всеки ден... с това мафиотско поведение на управление кой е луд да ни допусне в шенген... вижте и какво се случва със чуждестранните собственици на имоти...посегателство върху собственоста им и държавата нищо не предприема в репортажа от миналия ден фразата беше " дори и кабелите от стените са извадили..." за какво говорим