75

Анонимен

преди 12 години

Изглежда е най - добре на всички ни в тая държава да ни вземат книжките дипломите и да почваме отначало.Може и с електрошок да ни полекуват че вече не ставаме за нищо.За няколко дни си отиде сума ти млад народ само защото станахме едни прости ***. В омразната ви САЩ ще те осъдят за прегазена *** и ще обжалваш на баба си.

74

Анонимен

преди 12 години

Нанайси чаавета феродо.

73

Александър

преди 12 години

до н.83 -> Ти да не си от някое селце в близост до Ямбол,защото май не си много запознат кое къде се намира,и въобще знаеш ли ти къде се намираш ?

72

Ямбол

преди 12 години

Знам това кръстовище , там за да пресечеш ти трябва зелена светлина. Това е едно от 3-те най-натоварени кръстовища в Ямбол. До номер 83 ти май говориш лъжи. Как там да няма светофари ?!?!? Тези сфетофари са сигурно по-стари и от тебе. Едниствено вечер не работят , като няма толкова голямо движение.Ето и видео материал dk-tv/index.php?t=3&id_video=2687&type=videos Може джипът да е минал на червено .. не знам. По принцип има пешеходна пътека , но аз сега не я виждам нещо.

71

ямбол

преди 12 години

не случайно са ни сложили регистрационни номера започващи с У никога няма да се научим да караме

70

До Александър, к.82

преди 12 години

Сашко, малък си, ама много лъжеш: първо на това кръстовище няма светофари и никога не е имало, камо ли да е пресичало детето на червено! Хейтърче ли си , ама от тези гадните, които разпространят някаква лъжа и сетне гледат сеир ?

69

Александър

преди 12 години

Ами в статията е спестено,че детето е пресичало на червено...колкото и да е жалко...защо не се поставите на мястото на шофьора...както си карате и изведнъж изскача някой,който пресича на червено,ами то това не е колело,да го обърнеш,да паднеш от него,да спреш веднага,тази тойота е 1,5т сигурно.Според вас от 50 до 0 за колко метра ще спре ?С нищо не оправдавам шофьора,просто много е лесно да се каже : еди какво си било ...еди кой си е виновен...В крайна сметка пешеходеца също трябва да внимава.

68

Не съм съдия

преди 12 години

Дайте го този джигит с тойотата на съдия Лазарова от ВОС - тя ще го оправдае веднага: ами човекът с джипа си карал колата по платното за движение и изведнаж пред него пешеходна пътека и на пътеката момче. Ами да не е било там , когато джипът се е движил! Да взмат да махнат и пешеходните пътеки, защото пречат на движението! Именно съдиите с тяхното безхаберие доведоха нещата да такъв развой. Кога ли ще прегазят съдийско дете, та да си мирнат чернодрешковците и да започнат да си гледат работата! Не е лошо и някой съдия да блъснат ей така,за урок!

67

Анонимен

преди 12 години

Какво означава "внезапно пресичащо"? На пешеходна пътека във всеки един момент трябва да очакваш да пресече някой. То затова се и кара с такава скорост, че да можеш да реагираш и да спреш почти мигновено. Но тоя с джипа сигурно е бил баровец и му е "под достойнството" да спира на пешеходна пътека...

66

пешеходец

преди 12 години

*** ***!!!

65

от баба

преди 12 години

аз като съм на пешеходната пътека вдигам и двете ръце и спирам колите това е моя пътека а не шосе, вдигаите ръце преди да пресичате и носете жълт предупредителен парче плат те нашите шофори са слепи,глухи и болни в краката вместо да натискат спирачки те натискат газта

64

до 75

преди 12 години

Знаещ. че децата нямат спирачки, не са наясно с правилата и т.н. спонтанни и импулсивни са, ако не ги пазим ние, какво става?????

63

до 74

преди 12 години

"Плиткомислещите и неадекватни шофьори" случайно са сънародници на внезапно пресичащите плиткоумни и неадекватни пешеходци. Не са различни раси, дори могат да бъдат и шофьори и пресичащи в рамките на деня. И все са си плиткоумни. Не се пазят. Карат зле, вървят зле. Самонадеяни са и недисциплинирани. Все чакат другия да ги пази - я шофьора, я пешеходеца, в зависимост от моментната роля. С 2 думи - прости българи.

62

Анонимен

преди 12 години

Кога ще разберат плиткомислещите и неадекватни шофъори(по голямата част от хората), че като наближават пеш. пътека се намалява 50-100 метра предижнея, без значение, дали вижда пресичащи, кое време на денонощието и т.н. КОГА??? Това автомобила е машина с двигател, нужна е концентрация и внимание и разбиране за принципите и философията на пътищата като цяло!!! Във всичко сме бълъци, това не изключва и културата ни пътя!!

61

777

преди 12 години

ЗА БЪЛГАРИНА ШОФИРАНЕТО СЛУЖИ ЗА ИЗБИВАНЕ НА КОМПЛЕКСИ, КАТО ПРИБАВИМ И КУПЕНИТЕ КНИЖКИ СТАВА СТРАШНО.

60

Анонимен

преди 12 години

тия возила трябва да ги забранят за градско каране + да му вземат и кръщелното на тоя дето не учил правилника

59

феномен

преди 12 години

Лек автомобил "Тойота РАВ-4", управляван от 30-годишен мъж от Ямбол, движейки се в посока парк "Боровец", е блъснал на пешеходната пътека внезапно пресичащото 12-годишно момче. Естествено детето е виновно, че внезапно е пресякло на пешеходната пътека. Кой знае кой е *** дето е карал джипа, сигурно е някой от мутрагените и естествено нищо няма да му направят. Бог да пази обикновените хора. Държавата отдавна е абдикирала от това.

58

Judge Dredd

преди 12 години

баровец с Х6, съмнявам се като ти гледам отношението ;) Не отричам, че и тук има ***, но такова чудо като в Дъ Кънтри Ъф Мелник няма ;)Аз съм навън от 11 години, та и аз знам как е ;)

57

поука

преди 12 години

абе водачи наречени шофоири до кога ще бъдете с дебели очи че на пътека за пешеходци се спира винаги когато има хора ,наи вече деца на нея ,тя за това се казва пешеходна а шофоирска .,аз имам едно предложение децата да носят по един картоф или камък и кани ли се някои да не спира бам по стъклото ,белким един ,двама оцелини другите ще се замислят ,то иначе думите не помагат . п.п дано това момченце да няма последици

56

баровец с Х6

преди 12 години

Че аз непрекъснато съм там бе. Ти ли ще ми казваш какво е? Тука се носят легенди разни - няма такова нещо! Кара се здравата! Айде, че загубих цела вечер да си пиша с катили и ***, а двигателят изстина...