48

do 39

преди 12 години

Evropa da bude '4ista i svqta' ? kakvo te burka tebe evropa ? ti bil li si izobshto v evropata, ta da gi vidi6 kakva papla4 sa taka narechenite evropeici ? chuval li si s kakvi prikazki si slujat, govoreiki za Bulgariq ? mai ne si mn v chas. chista i svqta e nashata rodina, nichiq druga; breivik e simptom na izrodenata evropeiska narodopsihologiq, koqto sama po sebe si e patologichna, chestno kazano, malko im e edin..

47

До Илиян

преди 12 години

Щото са с промити от същите демократи мозъци!Когато американците убиват е Демокрация а когато някой друг го прави е Престъпление!

46

Илиан

преди 12 години

Не мога да разбера,защо когато американците убиват мюсюлмани ги наричате убийци и престъпници,а когато ги убива някой като този Брайвик ги наричате герои.

45

жека

преди 12 години

как не ви е срам - всички медии - един убиец на ента степен да го давате всяка вечер в новините и да правите някакви коментарии. този човек не е човек и трябваше до сега да е в лудница или мъртъв, но задължително забравен. вие медиите го направихте обществена личност

44

До редактора

преди 12 години

Да го вкрават в лудницата. Психолози и криминалисти, да обърнат внимание на пишещите под всяка статия за този ***.

43

Анонимен

преди 12 години

Галилей и папа Урбан V доказали максимата, че когато спориш с ***, всъщност спорят двама ***.Аз се отеглям жалко за България!

42

Анонимен

преди 12 години

Или някой тук слага минуси като за световно или властите са успели да създатат поколение от *** които не мислят такава тълпа се управлява най лесно!

41

Анонимен

преди 12 години

Има проблем с кучетата - да ги избием Има проблем с арабите - да ги избиемИма проблем с ромите - да ги избием "нет человека нет проблема"А не мислите ли че проблема е във самите ВАС!

40

НМ(народна милиция)

преди 12 години

Харесвам го този Брайвик.Свобода за него!!!!!

39

Анонимен

преди 12 години

много жалко ако мнозинството смята че убийствата са решение на проблемите им

38

До 45

преди 12 години

Аз не търся конспираций всеки има право на живот а ти всъшност не знаеш кое зло го е потикнало към убииство!

37

до 36 и 43

преди 12 години

Съжалявам, не се впрягай, сбъркала съм просто номера, това се отнасше до 35, а не до теб

36

Анонимен

преди 12 години

Казвате, че Европа се е напълнила със всякаква *** и трябва да се изчисти. Аз искам само да ви кажа, че за Европа специално ние, българите, също сме част от тази ***. Хората са вдигнали ръце от нас. Означава ли това, че трябва и нас да изтребят? От доста време живея в Белгия и не един или двама са били лъгани от българи. Скоро си купих кола и когато отброих парите, започнаха една по една да оглеждат много внимателно банкнотите и това само защото бях българин

35

Анонимен

преди 12 години

До 42 добре за бежанците от Косово си прав , въпреки че в Македония шиптери има много отдавна , не от тогава , но Брайвик не е решение на проблеме ,а част от него.

34

с.до 43

преди 12 години

Няма никакви сили!Човека е с убеждения и е наложил правдата както я разбира той радикално!Не мисля,че е правилно да се търсят конспирации навсякъде!

33

От36 До 37

преди 12 години

Съжалявам че ще те разочаровам но и аз съм против убииствата мисля че съм го написал ясно щом цитирам божийте заповеди а имено "НЕ УБИВАЙ" само допълних че тук има и други сили които са против христовата вяра и против човечеството изобщо

32

с.до 37 и 38

преди 12 години

Всеки един компромис с *** се заплаща скъпо!Като пример ще дам Македония!През войната през 1999-та шиптерите бягаха от сърбите и македонците такива или онакива ги приютиха!Сега им се отплащат с териториални претенции и свинщини!Добре,че Костов навремето не прие албанци защото щяха да запалят и нашата черга!Европа се напълни с всякаква ислямистка ***!Ако не се мачкат ще стане много голям проблем след време!Принципно разсъжденията ви са правилни,но в живота нещата са различни!Това е!

31

До 24

преди 12 години

24,май и ти си "стерилен" ! Ако имаше деца ,щеше да знаеш ,че и на 35 да са,пак ще са "деца" за родителите им !Създай семейство,отгледай деца и тогава си отваряй "човката"!

30

Расист

преди 12 години

Свобода за Андреш Брайвик ! Европа се напълни с всякаква *** - ***,комунисти,ислямисти,индийци ,жълтури и тем подобни *** !Европа е на белите ,и винаги ще бъде така !С удоволствие бих станал последовател на Андреш Брайвик,защото Европа трябва да бъде чиста и свята !

29

Анонимен

преди 12 години

до 35 какво и е малоумното и къде виждаш ти и тези към момента подкрепили те 15 човека разум в това да оказваш каквато и да е подкрепа на един масов убиец на деца , извинявай но това си е чисто безумие.