8

Анонимен

преди 12 години

Приятели в офиса? Хайде моля ви се - не и в България. Тук всеки гледа да те изцака и ако може да извлече дивиденти от теб. Ако напуснете или ви съкратят гледайте какви "приятели" ще ви бъдат колегите ви. Даже няма и да ви поздравяват, а тайничко ще се радват, че те не са на вашето място. Докато я има тая злоба и завист няма как да има нещо повече от колегиални отношения на работното място. За това не се и опитвайте да създавате нещо повече от колегиалност - после ще сте разочаровани като мен...

7

Пантелей Пътник

преди 12 години

Създаване на приятелство на работното място с риск някой ден да влезе в конфликт със служебните отношения? Не, благодаря. Двама колеги могат да бъдат приятели, но след като напуснат сградата, в която работат, в края на работния ден.

6

До 6 от 1

преди 12 години

А моята колежка е същата. Знам всичко за майка й, мъжът й, синът й, дъщеря й, кучето, брат й, снаха й... и куп други хора, които дори не съм срещала лично, но това не ми пречи да познавам живота им в подробности. Абе, до един момент се търпи, но когато имам много работа, а тя ми обяснява какво казал сина й на учителката си по математика направо ми иде да й извия врата!

5

runnerd

преди 12 години

пример за коментар N 1: Д. от една банкова институция - непрекъснат тормоз чрез споделяне и на най-малките й подробности от ежедневието. На всяка манджа - мерудия. Д., спри. Казва ти се всеки ден. Млъкни!пример за коментар N 3: М., в същата банка - нещата са мноооооооого сериозни там... и в момента съм със стиснат нос ...

4

колегата може да

преди 12 години

ви иззклюкари за да ви премахне от пътя си !!! Този учен май е изследвал българи ?!

3

moi

преди 12 години

Къпете се и се обличайте с чисти дрехи всеки ден. И ако поддържате устна хигиена (чиста и мълчалива) също помага.

2

сексманиак

преди 12 години

А как да създадем интимни и задоволяващи отношения?

1

Анонимен

преди 12 години

Да си в добри отношения с колегите е едно, но да превръщаш колегата си в най-добрия си приятел на който цял ден да се оплакваш от съпруга/съпругата, децата, кучето, тъщата... и изобщо да го запознаваш и с най-малките детайли от личния си живот е вече друго. Просто трябва да има баланс, все пак си там за да работиш, а не да си решаваш личните проблеми. Трябва да има баланс иначе вместо като приятел колегите ще гледат на теб като на мрънкало и дразнител, който им пречи да работят.