97

nvvqoeco

преди 11 години

rslX95 , [url=fierffoiwynr/]fierffoiwynr[/url], [link=uylszvqnuzlx/]uylszvqnuzlx[/link], pdjmjrktkstv/

96

kbbimba

преди 11 години

VT2VG9 , [url=btlxdcjaacba/]btlxdcjaacba[/url], [link=upmuxrnwgxnc/]upmuxrnwgxnc[/link], eiftgudsbqoe/

95

Анонимен

преди 12 години

103 и аз живях по времето на соца, няма кой знае каква разлика от тогаз. Само в методите, с които се контролира масата.

94

Анонимен

преди 12 години

90Живях по времето преди демокрацията. Съвсем недемократично разстрелваха на границите. Хора изчезваха безследно заради вицове и неправилно мислене. Книги се забраняваха, заради неправилни тези. Въобще, беше един рай.

93

Ъц

преди 12 години

По- позитивно дами и господа, дайте да я караме по-позитивно и да се радваме на дребните неща. Например, не само нашите политически марионетки цапат долното си бельо, я какъв куклен театър ни разиграват тъй наречените световни политически "лидери". Сравнение с тях, нашата "Пожарна команда" - ряпа да яде.

92

Ястреб4

преди 12 години

86 - "ДЕМОКРАЦИЯТА е най-висшата форма на прогрес в развитието на човечеството и всеки,който я отрича е демагог.." ------ Да си призная честно, и аз вярвях в това преди време. Но някъде около 5'ия ми рожден ден се осъзнах, че това е най-голямата илюзия на последните 200 години - да се разбира от Френската революция насам! Но все пак е хубаво да си вярваш на това, което си написал - по-добре е да живееш в една хубава илюзия, отколкото да се изправиш пред жестоката истина, нали така?

91

Анонимен

преди 12 години

Хубаво, че нашите турци ги е страх от нас и за сега се държат добре.

90

:-)))))

преди 12 години

"Хуманитарни бомбардировки"- нека се даде отпор на "режима на "Оланд"". Нека Демокрацията възтържествува.

89

Франция

преди 12 години

"Оланд бие Саркози на първиа тур" - време е сащ да се заеме със защита на "Демокрацията" :-)))

88

до Tosh

преди 12 години

Рано или късно всичко се Заплаща(Рак, Гилотина, Бесене.......)

87

tosh

преди 12 години

коментари като на номер 80 ми дават надеждата, че все повече хора започват да проглеждат.

86

До 92

преди 12 години

Демокрацията се среща само в Древногръцки митове и легенди. А тук говорим за корпокрация - щом така ти харесва.

85

кратуната

преди 12 години

Ако им бях пратил брокерката ГРЕБ щеше да спичели

84

Анонимен

преди 12 години

Не знам дали на турците са им малки ***, *** българите си го вадят само в нета. Бабаити

83

до 90

преди 12 години

Говорим за "Демокрация", а не "Корпокрация",нали?

82

Анонимен

преди 12 години

Нашите турци са мизерници с малки ***. Ако бяха опасни до сега щяха да започнат да се самовзривяват. Но понеже са гейчета само ни дразнят по форумите. Не им обръщайте внимание, те това искат!

81

Анонимен

преди 12 години

ДЕМОКРАЦИЯТА е най-висшата форма на прогрес в развитието на човечеството и всеки,който я отрича е демагог и служи/съзнателно или не/ на по-долни идеи и ценностти -----------------------------------------------------------------------------като ти забодат демократично чипа в г*за, заповядай пак да се изкажеш по темата, а дотогава: прочети още веднъж мнението на Ястреб и 80 - па помисли малко.

80

Робин Худ

преди 12 години

Да живее социализмаДа живее свободата Франция е прекрасна страна и Оланд ще направи живота на хората там по-щастливЗащо не е поместена снимка на победителя, а на победения!Когато нашия десен лидер изгуби изборите/силно се надявам/ пак ли него ще продължаваме да гледамеЖурналистиката в РБ не е свободна, значи и словото.. тогава имаме ли реална демокрацияОтговора е НЕСъс десен лидер като ББ демокрация няма и неможе да имаКапитализъм в който правителството работи за капитала, НЕ за ХОРАТА!

79

до 80

преди 12 години

Битката при "Сталинград" свърши на 4 март(изборите в Русия). Това беше началото на края. Идва ред на операция "Багратион"(Франция;,Аржентина си национализира петролналната компания, 23 бойни руско/китайски кораба правят "анти-терористично" учение в Тихия океан. БАНКСТЕРИТЕ(банка+гангстер) ще си ПЛАТЯТ.

78

Робин Худ

преди 12 години

Ястреб2,Ти верно сигурно живееш в камената ера, където само ако имаш *** си човекВерно че най-големия страх на ислямистите е народа да прогледне и да вярва в себе си, а не в песентта на имама/разбирай робствотоКаква е разликата дали си роб на религия, олигарх, капиталист, комунист, евангелист, финансово и т.н. робствоНяма разликаДЕМОКРАЦИЯТА е най-висшата форма на прогрес в развитието на човечеството и всеки,който я отрича е демагог и служи/съзнателно или не/ на по-долни идеи и ценностти