281

Не социалист

преди 11 години

274 , Първанов го имаше цели 10 /възможни според Конституцията /години на най високия пост в България и се представи възможно най добре в сравнение с крадливите седесари- президенти преди това ! Това ви тревожи и бърка в сините ви *** и затова сега говорите мръсотии наляво и надясно -на умряло куче нож вадите ! Само че ,Първанов не е умряло куче , а просто следващия Премиер на България ! Ясно ?

280

АНОНИМЕН

преди 12 години

А НА БАС,ЧЕ НЯМА ДА ИМА? А КАКВО ЩЕ КАЖЕШ????????

279

АНОНИМЕН

преди 12 години

НА БАС,ЧЕ НЯМА ДА ИМА?, А КАКВО ЩЕ КАЖЕШ??????

278

Какво сте??????

преди 12 години

Сега се вижда ,че сте стадо овце.Как преди година заедно с тиквата искахте АЕЦ НАД 80% А СЕГА ПРОТИВ.Ще си останем едно стадо и завинаги най бедното и тъпо на Европа.Станахме като една склероза която казваше ,че я болят ставите от Козлодуй.

277

Анонимен

преди 12 години

Да ще има АЕЦ но в другият му живот, за сега ще я гледа само в мечтите си!!!!!!!!

276

са

преди 12 години

този сайт пуска необективни статии,пряко свързани с очевидно лявата му насока..така че... мойте извинения ама.......

275

Анонимен

преди 12 години

dnes.bg/obshtestvo/2012/04/21/po-evtin-tok-sled-modernizaciiata-na-aec-kozlodui.157008ИНТЕРЕСНИ КОМЕНТАРИ 78-81

274

Анонимен

преди 12 години

ЩЕ ИМА АЕЦ БЕЛЕНЕ!НАРОДА НЕ СЕ Е ОТКАЗАЛ!ТИКВАТА ГО ЗНАЕ!

273

Анонимен

преди 12 години

НА , бас,че Гоцю иска Белене,поради лични изгоди !

272

arhar

преди 12 години

Очаквах Гоце вече да си е написал мемоарите и да ни каже каква точно ' мисия ' изпълняваше на 21.05.2010 г., но той може би предпочита да ходи да бере череши ?

271

ред

преди 12 години

ДАНОЧЕ ТУКА ЗАГИВАМЕ

270

dedo

преди 12 години

xora borsuka xape po losho ot kushe a razbraxme 4e e i zarazen

269

Анонимен

преди 12 години

Нагъл, крадлив ***. На бас, че няма да има АЕЦ Беляне. Всички мислещи българи няма да допуснат още 20 г. да се "строи"този скъп и неизгоден АЕЦ. Защо? За да може енергийната мафия, начело с агент Гоце, да не връща взетите от руските олигарси пари, за да прокарат руските интереси в България? Нагли твари, заради тяхното незаконно обогатяване искат да "строят" Беляне, и да го плащат и правнуците ни.

268

Ха ха хааааа

преди 12 години

Гоце на бас че и теб няма да те има след изборите.

267

arhar

преди 12 години

Преди време група депутати от БСП казаха, че според световната статистика в 90 % от случаите серийните убийци са започвали с издевателства и убийства на животни ... Същото беше представено и спрямо въпросния ' невинен ' за двойното убийство пред дискотека ' Соло ' , т.е. още като малък е имал хоби да убива кучета и котки . Гоце нямаше ли и той хоби да убива невинни животни ?

266

oфф

преди 12 години

Гоце пак пръдна.

265

Цървулан

преди 12 години

Какво драпане прави параван-углу за тази централа! И,как няма да драпа? КГБ не си поплюва. Току го захапал някой вълк или планински козел го гътнал в пропастта.

264

льольооо!

преди 12 години

ами да го беше построил бе агент-демагог смотан! колко години бяхте на власт, защо не я построихте?! то да критикува всеки може...

263

село

преди 12 години

Ако няма да падне цената на тока с тая глупост няма смисъл. Да си дигат тока още малко ще ги търпя и ще сложа една перка на блока.

262

Анонимен

преди 12 години

Аз се обзалагам, че ще си припомните как се търкаляхте като *** по пода на парламента и припявахте "Къде си вярна ти любов народна". Обаче тоя път ще изпитате народната любов до края.