73

Анонимен

преди 12 години

Така е, Милена, сигурно това пак са комунистите от които постоянно ревеш и са ти виновни за всичко!

72

Анонимен

преди 12 години

Йопо-по-по-по ала-бала.. Абе тая жена е най-добрата, жива и здрава да е и да не й се случват отново подобни премеждия : )

71

Анонимен

преди 12 години

Иииииииииииииискам да бъда директор на водопад.. нананананаааа !!!

70

Анонимен

преди 12 години

Когато на мен ми откраднаха телефона и отидох в полицията, той още беше включен. Там един мазен *** ми каза "Ти за какъв се имаш та да подаваш оплакване? Ние тук сега за теб ли трябва да работим? Я се махай". Държаха се с мен все едно аз съм престъпник, че даже почти виновен взех да се чувствам. Вярно, че беше преди 5-6 години, ама не вярвам нещата да са се променили.

69

Kati

преди 12 години

Точно в този район много се краде.На майка ми 2 пъти са и дърпали чантата.

68

Лили Марлен

преди 12 години

Тлъстата лелка от снимката никога не е била и няма как да бъде рок легенда, защото има дрезгав и вреслив глас грачещ глупави текстове и достигащ до кресчендо!Малобройните й фенове трябва да знаят,че слушането на *** съчетано с дисхармонична музика е особено вредно за психиката, почти толкова колкото и чалгата.

67

античалгар

преди 12 години

Гледам мръсната чалгарска *** се е разпищолила тука. Слушайте олигофренчета - Милена имаше хитове още през 88. След 25 години никой няма и да е чувал за чалга простакесите ви!

66

Troll

преди 12 години

Бе ква е тая калпава полиция дето "няма как да" си свърши работата!?

65

Harmony

преди 12 години

Дано й върнат тефтера-добър човек е

64

Б@си животното

преди 12 години

Каква Годзила е станала, не е истина !!!!Имаше някои добри парчета, преди да запее за Робърт, тогава спрях да ядат слушам.

63

Анонимен

преди 12 години

ква певица е тая бе?? беше певица, сега е посмешище! сори!

62

Анонимен

преди 12 години

Нищо не са и откраднали!Иска да си направи реклама на предстоящите концерти!И успя. Ние плащаме данъци, за да може такива наднормени дами да разкарват полицията за глупости, за фалшив сигнал трябва да я глобят.

61

Шмид-до 61

преди 12 години

Тантурко,в главата ти трайна диря май може само с мотика да се остави...Слушал си рок,пък не знаеш един български изпълнител или група?!Ти сигурно си набор 2000,че и насам.А това,че не си чувал за Милена,въобще не говори в твоя полза.Да си бе замълчал умно.

60

Анонимен

преди 12 години

Nishto novo... tova e BG.

59

стига рева,Милено

преди 12 години

И мен ме обра едно ***,пред Велик ден на работното ми място .Много ловко аз бях в стаята и нищо не усетих.Полицията действа бързо хванаха го *** ...бой и пак по старо му.Нещо трябва да се направи спешно ,както с *** така и с кучетата.!!!

58

Анонимен

преди 12 години

И нас веднъж така ни ограбиха посред бял ден в центъра на София. Оставихме колата, заключена, с торби с покупки, и тръгнахме на разходка. Наблизо имаше *** каруца. На връщане каруцата я нямаше, торбите в колата - също. Отключили, взели, че и пак заключили и отишли да пируват. :х И после - интеграция.

57

Анонимен

преди 12 години

И ти да си жив/а и здрав/а и да запознаваш синът си със стойностна музика и да му даваш право на избор, може би сега нещата щяха да стоят по доста по различен начин, ако повечето родители правеха така. Сега поне има интернет и човек може да слуша абсолютно всичко, вчера попаднах на немско реге : ))) Както и да е, иначе за Милена да продължава да пее, който я харесва да я слуша, който да не я : ) Но много мои връстници й се радват, така че да продължава да твори

56

Анонимен

преди 12 години

Ами да, говорили си са ми за тия времена, сега от малкото предимства на нашето време са свободата да слушаш каквото искаш. За съжаление в днешно време представите за музика на широката публика са обвързани с комерсиалното и продаваното, съответно и по-елементарни и запомнящи се мелодии. Но пък за щастие има по-алтернативни артисти, които си заслужават слушането, въпроса е родителите да възпитават добре децата си и да им дават право на избор, а не да пускат само Планета и после защо живеем така

55

Анонимен

преди 12 години

Яка е Милена, яка музика правеше. Жалко, че са я обрали.

54

61 до 62

преди 12 години

Не знаех, че е издавала албуми, ама това не е важно. Иначе си абсолютно прав - човек сам решава кога, къде и какво да слуша. Въпрос на личен вкус, въпрос на собствени представи за хармония. Явно си на годините на сина ми и не помниш времената от преди "демократичната революция". Та за онова време беше характерно, че имаше хора , който казваха коя музика е добра и коя - не. Както и да е! Пожелавам ти да си жив и здрав без значение какво слушаш - има стилове и жанрове за всеки.