11

ДО №2

преди 12 години

"Вътрешните арабски авиолинии"....Само това издава какъв *** си и колко си наясно по въпроса. *** в Пакистан и им кажи, ча са араби, ***! Писна ми от драскачи като теб!

10

Анонимен

преди 12 години

То хубаво, ама как така тогава Боинг са на върха на авиационната индустрия? И продават повече самолети от другите?

9

Анонимен

преди 12 години

Мда. Боинг винаги са капали като зрели круши от небето. Компанията държи първо място в класацията по брой аварирали самолети в света.

8

Анонимен

преди 12 години

Очаквайте нов епизод на "Разследване на самолетни катастрофи", но защо ли на мен ми намирисва на лоша поддръжка? Най-вероятно пак някой не си е свършил работата качествено или пък са използвали ефтини части при последния ремонти и резултатът е на лице.

7

Анонимен

преди 12 години

третото е

6

Арменеца

преди 12 години

Вероятно приятелкси огън от Израел

5

ani

преди 12 години

Ти сигурно си собственика на компанията, качвала със се в самолета до Берлин и до Рим.Само като ги видях, почнах да си казвам молитвата.Ти не си в ред, серизно ти казвам.

4

Анонимен

преди 12 години

А ти качвала ли си се и изобщо знаеш ли какво е самолет и кога е била зората на авиацията. България Еър имат сравнително нови самолети, а от тази година вече започнаха да получава съвсем чисто нови, от завода. Ходи се гръмни.

3

ani

преди 12 години

Вие качвали ли сте се на самолет на България Еър. Това са самолети от зората на авиацията.Защо не им се направи одит и да се прецени дали тази компания въобще да съществува, а тя не е ниско тарифна, даже билетите са доста скъпи.Много ниско тарифни компании имат далеч по-нови и модерни самолети.

2

Анонимен

преди 12 години

Вътрешните арабски авиолинии са нискотарифни и се извършват със стари самолети .вероятно това е причината.

1

Анонимен

преди 12 години

Ако катастрофата я разследваха нашите "топследователи" нищо нямаше да се научи.Може ли убит с два куршума в главата да го пишеш умрял от естествена смърт!!!??!!?Такива простотии стават само у нас и причината е ясна!В МВР и във всички държавни и общински структури се назначават хора на принципа на шуробаджанащината!А специално за МВР тая традиция продължава от 1944г. насам.Там попадат не най-кадърните а най-лоялните на Партията!Ако не самия полицай,то неговата баба или чичо са били върли ***