33

Анонимен

преди 12 години

хипотеза: Борисов иска с един куршум да уцели няколко заека. Очевидно смята Първанов за свой основен опонент в предстоящите избори. Доказатество за тове е как многократно си е позволявал подигравателен тон спрямо Станишев, докато за Първанов не. Решил е да помогне на Станишев преди конгреса на БСП като злепостави Първанов. Тъй като няма как това да направи лично той или Плевнелиев, използва машата Яне Янев да "открие" някакви злоупотреби / демек аз съм принуден да го дам на прокурор при тези факти/. Ама в НСО трябва да са те,ако има такива, а не в НРС. НРС няма нищо общо с ловните дружинки и излети на президента. Във всяка тайна служба има "безотчетни" пари - пари давани на ръка без документи. Може и да има злоупотреби, но с нещо друго. Важното сега е да се окаля Първанов преди конгреса за да изберат Станишев - удобния противник. Пък Кирчо Киров ще го жертват, защото не могат пряко да обвинят Първанов. Какъв е бил Киров подчинените и колегите му знаят най-добре.

32

клакьор

преди 12 години

На снимката: платеният клакьор на пожарникаря!

31

C.CVETANOV

преди 12 години

Do 29 pravi go SHEF na DANS

30

Анонимен

преди 12 години

еми Бойко си назначи "разпоредител", пък понякога го ползва и като "говорител"

29

Но първо ПУЖАРНИЧИТУ

преди 12 години

ПОЖАРНИКАРЯ Бойко Борисов, ще отговаря пред съда за затриването на една държава с над 1330 годишна история. Византия не ни покори, турчулята не ни потурчиха, руснаците не ни прибраха под крилото си, НО ПОЖАРНИКАРЯ както върви ще ни заличи.Това е истината! Не е приятна но е вярна.ПОДКРЕПЕТЕ ИСТИНАТА!!!!

28

arhar

преди 12 години

Сега Кирчо, скоро и Гоце ...

27

anonimen

преди 12 години

Siguren do skalapvane na obvinenie da zivee STALIN

26

ШШШШШШШШШШттт

преди 12 години

Млъкни бре кукльо!!!!ШШШШШШШШтттт,чу ли бре? Млъкни путьооооо.Та кво каза плевнята, кой ще е премиер?Малеееее, ако научи кукловода, какви ги *** прежидентчиииито???

25

arhar

преди 12 години

Гоце наистина ли не е млад милиардер ? Трябва да мине през детектор на лъжата, за да разберем отговора на този въпрос !

24

Анонимен

преди 12 години

Рoсенчo e пoслушнo мoмче....

23

Анонимен

преди 12 години

Росенчо е послушнo мoмчe...

22

NIE OT BSP

преди 12 години

NE NAUCI LI TOZI CHE KOITO SE DOBLIJI DO GOCE ++++++

21

anonimen

преди 12 години

Ami ako Kirco se seti nesto za Mutrenskite godini kakvo Pravi Boko

20

ловджията

преди 12 години

Ловът на вещици започна колеги!!!

19

anonimen

преди 12 години

Abe toia Prezident li,sledovatel li, govoritel na Boko li ili PUTIO MARINKIN

18

Анонимен

преди 12 години

AБЕ ТОЯ *** МАРИНКИН ,СПА ПОД МОСТА И СЕ СЪБУДИ МИЛИОНЕР ,АРЕ СИКТЕР БЕ ***,ТЕЯ ВИЦОВЕ ГИ РАЗКАЗВАИ НА КОПЕЛДАЧЕТАТА ТИ.ЩО НЕ СЕ СКРИЕШ ПАК ПОД МОСТА И ДА ЗАСПИШ ВЕЧНО.*** ЩЕ МИ КАЗВА ТОИ ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕ Е БИЛА 5 ВЕКА ПОД ТУРСКО РОБСТВО ,А Е БИЛО ТУРСКО ПРИСЪСТВИЕ.***

17

ники

преди 12 години

на Бойко говорителят каза...

16

Анонимен

преди 12 години

Абе ***, ако Киров е за прокурор ти си направо за затвора.Много бързо забрави с каква грандиозна измама се озова в президентството,но хората скоро няма да забравят.

15

до глупака 19

преди 12 години

Сигурно си тийнейджър, защото по времето когато Пеко Таков баша един от Първите 10 - синът бе ОСЪДЕН за 12 кожени палта и лежа около 2 г. в затвора!!!

14

гласоподавател

преди 12 години

бойко е "разочарован" и дава ген. Киров на Прокуратурата, роската /не мога още да го възприема като самостоятелна личност, искам да ми докаже, че е дееспособен/ също, а ВКП на РБ - няма нищо постъпило и по ген. Киров НЕ СЕ РАБОТИ! Кой ли лъже има една хипотеза, че ако отговора е бойко то той не лъже, просто ПАК са го излъгали, като с бонусите, депозитите, закона за амнистията, статистиката /дайте им по 325 лв. за да "изкарат" седмицата/ - колко ли си мисли, че получава българина. Луд ли е онзи с