68

agata

преди 12 години

do 78: a kade? adresa ne ste pisali:))))

67

сомеоне

преди 12 години

много добре казано.... ама от страна на жените! я, кажете мъжете как да си поискат... :P

66

aaaaa

преди 12 години

ес съвсем скоро ще се разпадне, а догодина на изборите тук се прави руска партия от партията на Путин и се вкарват 400 милиона долара. Гласувайте за нея, защото от бг *** управници нищо не става. С оглед на големия брой русофили и отказалите се от гласуване хора нищо чудно и да спечели изборите. Не харесвам руснаците, но тукашните кучета - управници не заслужават да управляват.

65

до 82

преди 12 години

Ти много умно нещо каза бе !!! Това било начин да не плащаш данък ! Сякаш в Германия не плащам данък ! Знаеш ли колко е данъка тук на година ,че плямпаш?! Но си я регистрирах в Германия ,понеже всяка г. трябва да идвам в Бг. за техн. преглед , а така идвам когато ми е на кеф и когато ми се е..... българка !!

64

Анонимен

преди 12 години

Каквото и да ви говорят, става дума за пари.Бъди любовник, не бъди съпруг.Жената мъжа го има да я издържа, и любовника да го обича.

63

VASILISQNISGERMANI

преди 12 години

SEX PRAVQ S DQSNATA RAKA....NA MENE MI SE PRAVI LIUBOV...

62

хх

преди 12 години

Кажете му нежно на ухото....искам един голям и твърд и ако може веднага...

61

Анонимен

преди 12 години

балък, в България е пълно с коли с немска регистрация, това е начин да не плащат данъци.

60

аз хич не се моля

преди 12 години

Като се прибера в Бг. ,спирам колата пред някое кафе и докато пуша вътре в колата ,2-3 български ученички вече са ме набелязали !!! Има и други коли ,но избират мен ! Мисля ,че предимството ми е ,че колата е с немска регистрация !

59

Анонимен

преди 12 години

Ами поискайте си! предлагаме: секс, кебапчета, пържени картофи, шкембе чорба, шопска салатка, биричка и т.н., какво желаете?

58

Анонимен

преди 12 години

След тазй статйя направо мй се отщйа!

57

pl

преди 12 години

пойскайте... найстина.. пройзводителност...Истинското лице на българия (нарочно с малка буква). Ето това ни е материала, така че не се изненадвайте от технологичния и духовен "напредък" на една такава държава с такива ***.

56

стар глиган

преди 12 години

Абсолютни женски тъпотии! Е точно тези неща ще ме откажат от секс с жена ми! Съветвам всяка разумна женя, която не страда от женски малоумия и разни феминистки увлечения , да не прави това което е описано. Ако гледам телевизия и ми е интересно, ако си цъкам на компютъра и дойде да върти опашка ефектът ще е обратен. Най зле е ако го покаже пред приятели, значи е незадоволена и това е пряк удар върху най-деликатнато част на мъжкото достойнство. Същото е и да каже "идкам те сега" Ами ако аз не ща.

55

тъпчо

преди 12 години

Събужда се жена ми онзи ден и ми дума:-"Оле , мъжо, голям кошмар сънувах!"-"Кво сънува бре жено - питам я аз - да не сънува че правим секс??"-"Аааа, не бе, чак такъв голям кошмар не беше"

54

НЕЖЕН

преди 12 години

Еми ако е в размножителен период , какво , не може ли в *** тогава?

53

ОПА

преди 12 години

На авторката явно й се прави секс.Няма лошо , може би това е начина да си поиска :)

52

Браво топчо...

преди 12 години

....разсмя ме , остроумно написано

51

гурбетчия

преди 12 години

С една дума насила хубост ще правите ! Ние на турски казваме,че насила хубост не става : зорла гюзеллик олмаз ! Това дето е описано в статията важи само за двойки ,които не живеят заедно и са в период на опознаване и ухажване ,при тях е възможно единият да бъде по-активен! Но при семейни двойки не е необходимо да си пишете бележки и пр. и да се молите на партньора за секс! Още докато се погледнете в очите трябва вече да сте се разбрали с погледи и да се насочите към спалнята!

50

тъпчо

преди 12 години

А на мен пък ми казаха: "Ако мислиш да си поискаш да знаеш, че ще ти дам" :)))

49

Аз

преди 12 години

Пак тийн коментарчета са заляли темата с небивали глупости колкото искаш. Не оправдавам неграмотността на статията, но все пак тези хора са задължени да си запълнят "каретата" или както там се казва. Но е излишно да се дават *** коментари. Имам чувството, че тук си избивате някакви комплекси.