29

do 31

преди 12 години

Щом е такова мнението ти за гърците,учудващо е,че си си избрал гръцко име - КОМЕДИЯ

28

KOMEDIA

преди 12 години

Liglovcite na evropa . Davaite im pari i gi dondurkaite maloaziiskite *** .

27

Анонимен

преди 12 години

Етиопските ***-данайците или гърци никой ги не ще защото за нищо не стават :)))

26

ТPE3BEH

преди 12 години

Разбрахте ли сега истинската причина, да не ни бавят влизането в шенген...

25

Анонимен

преди 12 години

2018г. Новини: ОБН /Обединени Балкански Нации/ затварят границите си за имигранти от Централна и Западна Европа!

24

Анонимен

преди 12 години

Нямат заповед гърците,иначе за 24 часа ще изчистят ***!Сега ги прибират в нещо като концлагери,хранят ги,поят ги,да се съберат към 15 000-20 000 ,че да ги изтюрюлянкат от Гърция!

23

до 24

преди 12 години

Истинските французи преди около 10 години бяха 25% ! Жалко за хубавата държава..

22

бари

преди 12 години

Гърците с нищо не се справят освен с лапането ,но това не пречи на баш -европейците да ги дондуркат като свещенни крави,докато за нас си измислят всевъзможни небивалици и откровено се гаврят по всякакъв повод.

21

Анонимен

преди 12 години

В Германия има сигурно поне 10 млн гастербайтери - турци, гърци, сърби...Какво като спрат няколко човека да не минават?А във Франция е още по-зле положението - сигурно половината от французите вече са с арабски корени...Мисля, че по отношение на Франция - по скоро Гърция трябва да наложи граничен контрол за пристигащите от Франция.

20

VASILISQNISGERMANI

преди 12 години

ABSURD....NE MOJESCH DA OTIDESCH DO OKRAG GERMANIQ A DO AMERIKA MOJESCH.....

19

бугарин

преди 12 години

Ние сме си в безвизово пространство, а Шенген евентуално ще ни намали леко главоболията при започване на работа из Европа. Не че сега не работя в Англия без разрешение и без данъци.

18

2

преди 12 години

Тва е все едно Ню мексико да излезе от границите на САЩ защото от Тексас идват много мексиканци...........Е*аси простия съюз....

17

Антифашист Зафашпари

преди 12 години

Братя другари, не сме станали за срам пред Интернационала, че се дупихме за фашистки фондове на дърти колене, а напротив! Съсипахме европейския Империализъм и Милитаризъм като минахме на Негова страна точно пък Ние! Знайте, другари господа, че няма Сила, която може да ни накара да работим и да се трудим за нещо си след като сме свикнале на едине и пиене! Ние, шопското печенегство доказахме на цел свет, че един *** (бай Тодор) може да лъже цел свет шо е Изток и шо Запад и пак да му се верва!

16

Анонимен

преди 12 години

Аз мога да ти обясня !Руски турист в Банско не може да иде за 1 ден до Кавала.Така той избира: дали да се набута зимата за БГ виза или лятото за Шенгенска виза, и той естествено пропуска БГ-то. Ако му се каже ,че ще кара 7 дена ски на Банско + 2 дневна екскурзия до Солун и Кавала ,ще има повече мераклии. Лятото е същото.Вервайте ми ,но испанска виза се взима в пъти по-лесно от БГ такава.И руснака харчи там ,където му е по-лесно- в Испания....

15

Анонимен

преди 12 години

Някой може ли смислено да обясни за какво ни е да влизаме в Шенген? И сега пътувам през Европа без проблеми с колата си.

14

Анонимен

преди 12 години

8ми колко ти плащат за да ядеш ***??????????????????????????????????????????????

13

ТОТКО

преди 12 години

Гръцтине пранични полицаи имат тарифа по 200 евро на калпак за емигрант.

12

Анонимен

преди 12 години

Хайде , хайде.. Всеки който е живял в Гърция знае че до преди време граничният им контрол беше много стегнат и всичко се това се промени именно заради тъпата идиотска толерастична политика на ЕС. По центъра сега на Атина не можеш да се разминеш от всякаква черна *** - турци , араби , албанци - всякаква гнусна и ненужна *** която сее регрес и престъпност. Нека германия и франция се погледнат и те с колко мисюлманска *** са засипани и тогава да реват против гърция.

11

Анонимен

преди 12 години

Тези почнаха да приемат много насериозно ролята си на "фюрерчета"!Нелегалната емиграция е проблем и за Италия ,и за Испания .......дори и за Франция!Но......Гърция е "лошата"! На друго ми смърди !!!

10

Анонимен

преди 12 години

Дойде време за нова берлинска стена. Освен това ще се подпомогне строителството.