124

Сандо

преди 12 години

До лицемерните православни скотове, наци *** и останалата мракобесна пасмина тук: аргументите ви, че пуси райът се гаврели с религията е жалък. руската православна църква се гаври с религията като влиза в перверзни отношения с властта. това показва акцията на пуси райът, но терор+яка промивка+мракобесен православен фундаментализъм+кичозен национализъм+издебиляване на бедните и тероризирани руснаци води ръкопляскане пред репресиите на държава и църква. овце!

123

Анонимен

преди 12 години

до 142 никак не ти е ясно как стоят нещата по-добре се информирай преди да се изказваш така

122

се тая

преди 12 години

НАИСТИНА ЛИ??? :D:D:D:D:D малко ли ти е промита главата а ?:D:D:D

121

Анонимен

преди 12 години

Браво на руснаците!Имат правосъдие за ***..ъъ..пънкарите де!

120

русофилистик

преди 12 години

В Русия има свобода на словото. Свободата да величаеш Путин. Само! Всичко друго е тежко криминално престъпление. Това е демокрация, не като разглезените американци, дето свободно си говорят срещу президента. Затова Русия ще пребъде, защото желязната ръка на терора е за предпочитане пред лигавата демокрация. Путин доживот президент ! Путин да живее 300 години поне !

119

dgdfh

преди 12 години

ne 7, a 70 godini zatvor za tiq urodi punkarski.. punkovete nqmat du6i, te sa izcqlo jivotinski sazdaniq i nqmat mqsto sred 4ovecite, mqstoto im e v djunglata s jivotnite ;) ne za6titavam nikoi politik, osobeno demokraciq i kapitalizam, no 6tom pankari sa tragnali da borqt politikata, zna4i ne6tata otivat na o6te po zle ;) to4no tiq du6evno bolni sa6testva pravqt sveta zle, za6toto se vazpolzvat ot maloumnoto ob6testvo i var6at zlini i razvra6tavat du6ite na ***

118

Анонимен

преди 12 години

Много подвеждащо заглавие. Да не би да ви плащат ?

117

Мамантос

преди 12 години

Ну, и правильно!

116

Анонимен

преди 12 години

За мен няма по гнусна постъпка от присъствието на комунистите в храма , само че поповете са достатъчно меркантилни , те за сребърници наистина са готови на всичко . ужасявах се когато виждах Гоце Първанов до Патриарха по празници . Това няма нищо общо с вярата .

115

до 137

преди 12 години

ти май не правиш разлика от отминал терор до гнусна постъпка в реално време

114

Анонимен

преди 12 години

До 136 Само са заривали живи поповете и земята е мърдала над тях , аре у лево , малко ли осквернение на храма е влизането там на безбожници като комунистите

113

бреивик

преди 12 години

Путин е велик

112

един руснак

преди 12 години

ареста на тия пачи е продължен до юни , и това го правят за тяхната си безопасност тъй като има много възмутени граждани от този случай и няма да се учудя ако са на свобода да има възмездие . иначе случая е отвратителен ,дори нашия патриарх каза че такива гнусотии не са правили комунистите след революцията .

111

Някой си

преди 12 години

Путин много мекушаво пипа бе да праща ОМОН и да им е*ават мамиците жалки!!!

110

Някой си

преди 12 години

Баси предрусалите ку*ви 7 години са им малко според мен! Да влизат по църквите и да се гаврят с религията... :(

109

анонимен

преди 12 години

Брей, пустата му Русия! Наистина доказва, че е стабилна "демокрация".

108

Анонимен

преди 12 години

ЛЪЖА: Десетки техни поддръжници и неколцина техни критици се бяха събрали пред сградата на съда. Полицията задържа около 15 души, които хвърляха димки, пееха и танцуваха в подкрепа на музикантките.

107

Machiavelli

преди 12 години

До 124И какво от това, че получавал 5000 евро и бил касиер? В България да не сте всички шефчета?Забрави само да кажеш, че в Норвегия никой не гледа кво работиш и те уважават според това какъв си като човек, а не какво работиш. На никой не му пука, че онзи там е касиер.Забрави също да кажеш, че с тези пари дето били нищо за тях, човек може да живее съвсем нормално и прилично.И нормално като се прибере касиера в Бг лятото с 5 бона да го раздава като крал, ако питаш мен.

106

с.до 124

преди 12 години

Идеята е,че с въпросните 5 000 евра пича си живее спокойно и достойно!ПЛаща си сметките без проблем и си позволява по някоя глезотия включително и екскурзии до екзотични дестинации като България за да се порадва на евтини и хубави източноевропейки!В България продавач в супермаркет ще отиде с заплатата си в чужбина знаеш ли га!?Парното не може да си плати!Така,че Макиавели си е прав!

105

Промит мозък

преди 12 години

Щом е руско значи е хубаво, това е. И всички бели якички са съгласни с мен.