14

Чобанин

преди 12 години

Не знам какъв имидж , ама Тая бих я изпомпал .......

13

Shark

преди 12 години

Според тази статия има две основни неща за да имаш добра кариера - профила ти във Facebook и с кого си лягаш, т.е. дали си лягаш с правилния човек. Тава за квалификациите е ала-бала, лично познавам доста кухи ***, които са на добри службици. Как ли??? Сигурно поскат правлините постове във Facebook но също пускат и на правилните хора.

12

Анонимен

преди 12 години

Правилните хора-тинтири минтири.Всички са правилните хора стига да имаш пари.Ако нямаш пари по какъв начин ще станеш нужен на хора които печелят по 150 000 лева седмично?Единя е ако искат да правят секс с теб а другия е ако искат да те ползват за някаква измама.Иначе за кво си им кажете ми?Все едно да отида в някакво *** гето и да изграждам близки отношения с сополивите *** ***.Ето това е разликата между доходите на шефа и мойте доходи.Сега да преминем на Ким и Николета как са днес

11

*

преди 12 години

И нещо много важно:1. Членувайте в правилната политическа партия.2. Целувайте ду***ата на правилните хора.

10

Българин

преди 12 години

Малииии тая има косми по ръката колкото мене почти! :D

9

Анонимен

преди 12 години

Поредицата : Зомбиране

8

MD

преди 12 години

Госпожицата от снимката има умопомрачителни косми по предмишниците си! Според мен работата по имиджа трябва да започне именно от там - изрядния външен вид и изрядната лична хигиена!

7

Да, ама не!

преди 12 години

За голямо съжаление, каквито и правила да спазваш, това може да се отрази на кариерното ти развитие в малка степен. Основното в Бг е, дали си "човек на шефа", а също и дали за теб се е обадил някой "голям батьо", с когото шефът ти държи да бъде в добри отношения. Това ни е наследство от соца и не знам след колко време ще успеем да се отървем от него.

6

Иван Пешев

преди 12 години

Това от някакъв наръчник за подмазвачи и кариеристи ли е.Много лошо впечатление прави че ни ги пробутвате тези напътствия за *** американски кифли и кифлочи ( м.р. на кифла ) , просто издава колко много не можете да си напишете сами една статия.И да попитам все пак.Какво ще се случи ако всички прекарват повече време с висшестоящите и успели хора :) .... всички ще ходят като една компактна маса-нещо като стадо или gay pile.Някой да те води е лесно, ама нямаш никакъв контрол над съдбата си

5

ostavime

преди 12 години

*** косматата ръка. Това на нищо не прилича бе, как не можахте да сложите една по-нормална снимка, ами се излагате тука.

4

Анонимен

преди 12 години

1В твоя случай, няма нужда да се потиш по темата - имаш изграден имидж на боклукчия :)

3

Анонимен

преди 12 години

Много доби съвети! Бих ги допълнил с : Ако не знаете какво искате да ви се случи в следващите 2 години,имате проблем.

2

Plam

преди 12 години

Мдааа, нямайте собствено мнение, ближете дупетата на шефовете, ходете на барбекюта с тях, правете комплименти на дебилните им дечица, и простите им жени и далеч ще стигнете

1

Анонимен

преди 12 години

Статията открито съветва - за да успеете носете наколенки и вазелин и най-вече с правилните хора, т.е. тия които са на власт.