87

Анонимен

преди 12 години

КОЙ ВИ БИ ПО ГЛАВИТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ГРОБ? СЕГА ЗАЩО РЕВЕТЕ?

86

голяма част от хорат

преди 12 години

"Найденов се похвали със здрава гърбина, търпял на нападки" Ти го плюеш , то мисли ,че дъжд вали ! - народна поговорка .....банда ХЕРОСТРАТОВЦИ....

85

mila34

преди 12 години

Министърът следва да се похвали още и с отговорно отношение към работата си, с ентусиазма си, с нестихващите си амбиции да се справя с проблемите. Според мен работата му в никакъв случай не заслужава нападките на природозащитниците, но пък и в това има доза оптимизъм - поне си проличава характерът му и се вижда, че не би се отказал от задълженята си, само защото някой и неинформиран и недоволен.

84

Анонимен

преди 12 години

РАЗКАЗАХА МИ СЛУЧАЙ ЗА НОВОИЗГРАДЕНА МАНДРА С НАЙ СЪВРЕМЕННА ТЕХНИКА И ОБОРУДВАНЕ КАК НЕ СА ДАЛИ ВЪЗМОЖНОСТ НА СОБСТВЕНИКА ДА ЗАРАБОТИ И СА ГО ПРИНУДИЛИ ВСИЧКО ДА БЪДЕ НАРЯЗАНО ЗА СКРАБ.ПРОСТО ПОРЕДЕН УДАР СРЕЩУ БЪЛГ. ПРОИЗВОДСТВО.СИГУРНО М. НАЙДЕНОВ" НЕ ЗНАЕ "ЗА ТОВА.

83

само в Бг

преди 12 години

Много *** ,и много олигофрения .......*** до шия!

82

KIKO

преди 12 години

BRAVO NAIDENOV SMA4KAI VSI4KI GNIDI NIE SME S TEB !!!!! ZA PRIRODOZASTITNITE ORGANIZASII TOVA SA KOKOSKI KOITO SNASIAT ZLATNI IAISA !!!!

81

Горски

преди 12 години

По Живково време и пиле не можеше да прехвръкне през границата и как тогава тези защитени видове не изчезнаха,Миро Мазния не може да обясни.Все е имало правителства , които са ни смятали за ***, но тия открито се гаврят с хората.Явно Странджа е обещана на Турция и трябва да се обезлюди.Дерзайте момчета!Ще останете в историята като най-продажното българско правителство от 1878 г. до сега.

80

raina

преди 12 години

lajat,che e finansova,dali sa si g..a na turzia

79

raina

преди 12 години

kak niamma da e zdrava pri tia ogromni dohodi,deto gi ima....,a nie shte umirame

78

Гост

преди 12 години

Бе тоя и здрава халка сигурно има само и само да си остане с език във властта!

77

тор

преди 12 години

не си спомням тези мутри от герб да са казали нещо и са го изпълнили щяха ограда да слагат сложиха ли щяха дуган в затвор да слагат като гледам го сложиха боко пак банките щеше да стяга стегна ги с най ниските лихви в европа сме заплати щяхме големи да вземаме а то без работа остнахме щеше всички гастербаитери да връща а те не искат и да чуят за милата ни робска държавица....

76

Анонимен

преди 12 години

Проблемът с шапа може да се реши много лесно.Всяко безстопанствено селскостопанско животно да бъде убивано. Така собствениците и от двете страни ще си пазят животните, а ако нашите "приятели" от Турция продължат да ни пращат заразени животни, лесно ще ги лекуваме - куршум и след това изгаряне.

75

натопорчен

преди 12 години

А халката здрава ли е?Ще видим на *бан дали носиш малко ти остава и на теб!Кажи само, щастливи и нещастни петли предпочиташ.Имаме и от двата вида!

74

Анонимен

преди 12 години

Министъра на Безделието и вредите да си ходи.

73

Анонимен

преди 12 години

Миро, МЪРШ!!

72

Анонимен

преди 12 години

Като гледам корема и устата му са пропорцинално големи! :) Има ли смисъл да говорим повече?

71

иван

преди 12 години

Българина има стара поговорка: като ти е малко акъла да ти е як гърба. Но кой ли ги избира тези министри с малко акъл ?

70

Анонимен

преди 12 години

НЕ РАЗБИРАМ КОЛКО НАГЪЛ И *** ТРЯБВА ДА СИ, ЧЕ ДА ТЕ ПЛЮЯТ, А ТИ ДА МИСЛИШ, ЧЕ ДЪЖД ВАЛИ. АБЕ, СИНКОВЕЦО ГЕРБЕР, ТРЪГВАЙТЕ СИ, ВСИЧКИ ДО ЕДИН, ВИДЯХМЕ КАК МОЖЕ ДА "ОПРАВИТЕ" БЪЛГАРИЯ!

69

Анонимен

преди 12 години

MIRO MARSHATA MIRO MARSHATA TI SI POZOR ZA BALGARIQ TI I TVOQTA PARTIQ

68

НМ(народна милиция)

преди 12 години

Не мога да разбера защо този така наречен министър заповяда да нарежат тръбите на напоителни системи.Не стига това а кмет,който не изпълни заповедта бива глобяван???????????