17

До 16

преди 12 години

Евродебиле пишеш за ЦСКА - Рома, ЦСКА - Порто, ЦСКА - Бешикташ, а нищо не казваш за Олимпия, Слован, Люцерн, БАТЕ, Тампере, Търнава и не знам още какви "грандове".

16

теле

преди 12 години

пропуснал си победата над Рапид - ама сте жалки жалки - дай статистика официална, че сме два пъти на 48-о място. Стига вече с Вашите комплексарски изказвания 1-1-11 дрън дрън, А ПОМНИШ ЛИ 1-17 ИДИОТЕ

15

хахаха

преди 12 години

С колко точки нaзад са подуене :D

14

българин

преди 12 години

цска е бил винаги незаконен отбор на болшевишката *** , сборище на мошеници : Илия Павлов , Черепа , Лупи , Праховеца и Гърнето , а бе помийна яма !!!

13

Анонимен

преди 12 години

еййй ама ние левскарите сме най големите *** даже и в европа няма да играем

12

Анонимен

преди 12 години

Приятели дайте да не срамим името на апостола и нашия отбор от утре да носи името ФК"Али Реза"

11

до 16

преди 12 години

Теленца, боли ви много, обаче цяла Европа е чувала кой е евроидиота....говорите ми за Лига Европа, а за славното говеждо представяне в ШЛ нищо не казвате. Вие сте тия с рекордите....жалки сте!

10

ЦСКА-Евроидиот

преди 12 години

ЦСКА е сертифициран *** ето защо: ЦСКА зае два пъти под ред последното 48 място в лига Европа и е завинаги официално сертифициран в Европа като ***. За ЦСКА противника не е от значение, те губят наред и от силни и от слаби и от посредствени отбори. Само факти: независимо от победата над Рапид вижте антирекорда на ЦСКА в групите на Лига Европа. Последните 13 мача на ЦСКА в Лига Европа - ЕДИН РАВЕН, ЕДНА ПОБЕДА И ЕДИНАДЕСЕТ ЗАГУБИ, ОТ КОИТО 8 ПОРЕДНИ . Антирекордът на ЦСКА: 2005/06 Монако - ЦСКА 2:1; 2009/10 ЦСКА - Фулъм(4-ти състав) 1:1; Рома - ЦСКА 2:0; ЦСКА - Базел 1:3; Базел - ЦСКА 2:0; ЦСКА - Рома 0:3; Фулъм - ЦСКА 1:0; 2010/11 Бешикташ - ЦСКА 1:0; ЦСКА - Порто 0:1; ЦСКА - Рапид Виена 0:2; ЦСКА - Бешикташ 1:2, Порто(трети състав) - ЦСКА 3:1 . ЕДИН РАВЕН, ЕДНА ПОБЕДА И ЕДИНАДЕСЕТ ЗАГУБИ(помни се лесно: 1-1-11), ОТ КОИТО 8 ПОРЕДНИ. ТОВА Е НЕНАДМИНАТ АНТИРЕКОРД НА ЦСКА В ЕВРОПА. Това трагично представяне на ЦСКА ги записа във вечната листа на най-слабите отбори участвaли в Лига Европа - от две участия, два пъти последни на 48 място. Няма друг толкова слабо представящ се отбор в Европа, за жалост това е ЦСКА-София.

9

ЦСКА- без лиценз ?

преди 12 години

В ЦСКА май пак намирисва... Май пак ще духат супата без лиценз...

8

до 10

преди 12 години

Съгласен съм с това което каза, но не виждам какво общо има с това, че той ни провали срещу Галата и то, когато те бяха в криза?! Кой направи тогава селекцията- той ли? Той, да. Хвалехте и Радуканов, а го видяхме всички що за тренер е.

7

redordead

преди 12 години

до фен на ЦСКА, пич, ти осъзнаваш ли, че Стойчо пое отбор, който няма грам подготовка, след загуба още в първия кръг, без никаква селекция, наказани справедливо и неспревдливо играчи и му се наложи да вади ученици от класните стаи и да прави физическа подготовка на момнета?Мислиш ли, че има много треньори в света, които втази ситуация биха се справили по-добре?Стойчо може да не е велик тренер, но е армеец и в кръвта си, което му дава предимство и пред треньори като Капело в тази ситуация...

6

Анонимен

преди 12 години

Фен на ЦСКА съм от години и с чиста съвест смятам, че с тази игра ще станем за смях в Европа. Изобщо този тренер не ми е симпатичен и не смятам ни най-малко, че ще постигнем нещо с него, откакто Галатасарай ни премаза и то в най-слабата си форма. Дано греша. Иска ми се да имаме тези успехи от преди 20-30 години. От 10 години насам нищичко не сме постигнали, освен някоя победа над голям отбор и после- резил. Последни не знам колко пъти в Лига Европа.

5

Георги Иванов

преди 12 години

Тази година бъдещия шампион на България ЦСКА ще има 20точки преднина пред вечния си съперник ЛЕВСКИ

4

Анонимен

преди 12 години

Аз съм синя нимфоманка и мн ме е яд,че ЦСКА вкарват на всички а на мене не:(((

3

Анонимен

преди 12 години

Нищо не е нормално в нашия спорт. Особено дразнещи, заради присвоятването на имена са един отбор около София, и един пловдивски отбор.

2

Фен 3

преди 12 години

един голям............ трофей и за двамата ви!

1

фен 2

преди 12 години

Та продажикът В.Стефанов искаше да вземе пари от Лудогорец,а?А взе от ЦСКА!!!