12

До прасето Гошо

преди 11 години

Грухчо, гледай са не отидеш мърцина около Коледа - хубави пържолки ще станат. За друго не бери грижа.

11

Реалист

преди 12 години

Леле, колко простащина! Арменец бил, и какво от това? За пари било, ами да ние всички работим за ПАРИ! Въпроса е в това какво можем да правим, и като го правим как и на каква цена. Репортажите им били кокушкарски ... тя цялата ни държава стана такава и то заради НАС. Не ми пука че е арменец, не ми пука какво казват другите, гледах всички предавания с интерес, за хората репортажите бяха последна надежда. Къде са сега те, същите тези от репортажите, защо мълчат по форумите?

10

anonimous 82

преди 12 години

Aрменец гаден!Марш в Армения!

9

Анонимен

преди 12 години

Сигурно не се казваш Мария!В БНР от няколко години се се краде.Напротив!това ръководство спря големите кражби.Ако си "работничка" в БНР,трябва да си го усетила по джоба си.Допреди това никой не вземаше такива премии за тримесечие!Ако си външна наблюдателка,просто си мълчи.Не е твоя работа!

8

MMoneva

преди 12 години

Доста е съмнително защо толкова забавиха отговора си към БНР... Аз лично вече не вярвам на нито една дума от устата на семейство Халваджиян

7

Мария

преди 12 години

Публична тайна е , че в БНР се краде от всичко . Вече са започнали да крадат и от здравето на своите служители. Алчността няма граници!

6

Антицензурчо

преди 12 години

Халваджиян трябва да спре откровено да лъже и да каже,че зад целия спор стои интересът на изхвърления зад борда на БНР Красимир Луканов-лукавият мазник от екипа на "Господарите..".Целият плювалник срещу Радиото,защото то е само едно в България, е за отмъщение,защото Луканов и неговите приятели, бяха изхвърлени от Валери Тодоров поради непрофесионализъм!!!За никакви пари събирани в радиото и за никакви некачествени прегледи не става дума.Аре стига!!!

5

cenzurcho

преди 12 години

Айде решете си спора в съда и стига сте използвали думата ценнзура не на място. Не сте достойни да ползвате тая дума, защото дори няма кво да ви се цензурира, кокошкарски репортажчета, колкото да отбием номера

4

Анонимен

преди 12 години

Абе тоя още ли ни занимава със себе си! ДОвече ра ако го видя да се мазни в ефир ще изключа Би Ти Ви! Напусни, борецо за свобода, опс, грешка, за пари и ягуари

3

Анонимен

преди 12 години

Nali ne ste zabravili,che stava vapros za pari.Mnogo.

2

Ефирчо

преди 12 години

БНР се управлява вероятно от "червени вождове", които не желаят да им бъдат показвани кирливите ризи ( в случая наетия мним доктор, опипвал служителките в радиото срещу "прилично възнаграждение"). Жалко, че свалиха Господарите на ефира- бяха чудесни, забавни, интелигентни. Единственото шоу, което гледах по БТВ. Остана мутроСлави Шоуто, което е за простаците и за всички, на които гърмят залповете на Аврора в ушите им.

1

Анонимен

преди 12 години

Арменец е, но все тая...Печели от простотията на хората, т.е. от изтънчените вкусове на 90% от българите...