28

Анонимен

преди 12 години

Абе, Резан, колко получи, за да продадеш малко териториййки? Или да дадеш некое разрешенийце?Дали ще спят спокойно наследниците ти - Господ всичко вижда!

27

Анонимен

преди 12 години

Бре! Някой не е спал и от 01:00 часа през нощта дреме тук и пише умнотии! Както виждам, ИНЕТ има вече и в свинарниците!На някой да не са му бутнали свинарничето? Дето си го е дигнал противозаконно?

26

Анонимен

преди 12 години

А ако та сбарам ко ше ти се случи как мислиш

25

справедлив

преди 12 години

до 26Ти да не се гледаш в огледалото и сам да си говориш,м?

24

Анонимен

преди 12 години

Точно тоя ли крокодил ще каже дали мога да си строя на моето си място на карадере или не можеТая е некво недоразумение както и онази -здравната министърка

23

Анонимен

преди 12 години

Кой ще събори незаконно построените вили по Витоша и ще накаже (материално) тези, които ги узакониха впоследствие?Кой ще потърси сметка на тези, които унищожават българската природа (като лобистите на Шеврон, например)... и не само те.

22

Анонимен

преди 12 години

Браво на госпожа министърката. Ако сега вземе да провери и имотите на Рейзито и приближените му, както и да събори НЕЗАКОННИТЕ строежи и тези, за които е поличено разрешение С КОРУПЦИЯ, вечно ще гласувам за ГЕРБ!

21

Анонимен

преди 12 години

Отвличане на вниманието е, когато трябва да се види как властимащите крадат и заграбват това, което имаме, да ни пускат някакви леворезбови да плачат изразително за уличните кучета, например.И ако внимателно прочетеш, ще се убедиш, че за да не ни отвличат вниманието с глупости, трябва да видим точно най-болното им място - това, че крадат, използвайки временното си положение на властимащи. И никаква прошка!

20

high

преди 12 години

Според някои тук каквото и да кажа или напишат все е отвличане на вниманието. Отвличане на вниманието от какво?! Нали и това са проблеми, които да се решат или светът да спре..Май някои си пишат ей така и каквото и да се направи те си знаят едно "Отвличане на вниманието"...

19

Анонимен

преди 12 години

Кмета си е взел неговото. Я идете вие да построите нещо на плажа. За 5 минути ще ви изгонят.Тук си е яка корупция. Чудя се какво се прави държавата ни на ощипана невеста.Но пък ми е кеф (щото нищо друго не мога да правя ефективно в това направление) като гледам как властимащите се надпреварват да занимават народеца с простотийки, за да отвличат вниманието ни. Но ще дойде реда на всички крадци и мошенници... Господ си знае работата. Ако каже - ще помагаме...

18

слепец

преди 12 години

Министър Павлова да провери защо на плажа на новият град -говоря за Созопол , се строи .Бавно и незабелязано постройките си растат.Това е на самите пясъци.Кмета толкова ли не забелязва какво става, или пачките са му затворили очите.

17

Радио Созопол

преди 12 години

Грешите , че Рейзи=*** ! Нали се сещате, че гърчолята трудно / меко казано / ще си изберат кмет резак :)) Поне се информирайте преди да плюете !

16

ДО МОРСКИТЕ

преди 12 години

Я се замислете кои сте си избрали за кметове и вие ли си ги избрахте?!Не трябва ли хората, които са на социални помощи да нямат право на глас?

15

Анонимен

преди 12 години

"Инвеститорите" намират работни места само за техните си хора. Чакайте някой да ви покани на работа...

14

Анонимен

преди 12 години

на този кмет логиката му е много странна-да изгоним туристите,за да не си идат ,,инвеститорите''.То големите инвеститори-строят незаконни хотели,с откраднати пари ..и колко работни места осигуряват?20-30 най-много,единствени доволни са кметовете,които са си прибрали кинтите в джоба-то за това е тази световна рев...

13

само в Бг

преди 12 години

Олигарсите и богаташите се гаврят БЕЗНАКАЗАНО със законите в Бг ......!?

12

Моамеде

преди 12 години

Дано не се докарваме до там, че тук Някой може и да не знае, че такава ситуация (на гол г*з, както се казваше в един виц) може да придобие съвсем различно по размери и случване значение... малеее, как го врътнах... чак аз се изненадах, ама нали да не ме лови машинката, дето следи за лоши думички...

11

Абе Коко

преди 12 години

Как къде ще паркират? Ами морето е голямо!

10

Моамед

преди 12 години

По-добре да дойдат багерите и рязаната пушка да си научи урока!

9

коко

преди 12 години

Ами хотела на руснаците, който е точно на скалите на първа линия и се прави от брата на Станишев ?Защо разрешиха да се строи? И къде по дяволите ще паркират тези хора, като през лятото е трудно да се намери място за паркиране на тези тесни улици ?