42

KRITIK

преди 12 години

VSI4KI KU4ETA VAV VIETNAM ZA KLANE!

41

BAWNO

преди 12 години

Бавите се с новината, че Бойко е уйдисал на Кучкарските организации. Казвам едно голямо УУУУУУУУ!!!!

40

Веган

преди 12 години

Аз просто не употребявам животни.Кучетата са едни месни превозни средства на други месни ***,което си е болестотворно и отвратително,тука няма място за жал,обич или някакви чувства.Има доста по-достойни горски животни които да си има в горите,тези пумияри гора не са виждали сигурно.Избиите ги не от жажда за кръв,каквито са те,а ей така,и им изгорете труповете за да очистите и особено издръжливите им ***,въпреки караконджолите им,въпреки другите им акари.

39

до Симеон Дянков

преди 12 години

В момента от търговия с кучета се въртят милиони. Време е да юрнете малко дебелогъзите си инспектори да проследяват обявите за продажба на кучета. Една приятелка си купи мопс за 500 лв. Продавачът си ги развъжда в обикновен апартамент и печели повече от селска бакалия. Само от едно котило изкарва 2 000 лв.

38

бай Промо

преди 12 години

Така наречените 'природозащитници' НЕ са страна по проблема с бездомните кучета. Страните са: Инфекциозната болница и Травматологията на Пирогов от една страна и Общината и ресорното Министерство от друга.Бездомните кучета НЕ са диви животни (дори не са чисти породи, които да се класифицират в книга за опазване на биологични видове, защото повечето са ***).Бойни и агресивни кучета (разни питбули, сибирски и каракачански овчарки и т.н.) нямат работа в града (вкл. и като 'домашни любимци').

37

!!!!!

преди 12 години

"Няма куче,няма проблем" !!!

36

Анонимен

преди 12 години

Да се налагат солени глоби на стопаните на нерегистрирани домашни кучета. Уличните *** да се държат в приюти не повече от седмица, а които не са закупени да бъдат евтанизирани след изтичане на срока.

35

do 17

преди 12 години

Ти си долна балканска к*рва. Колкото е важен животът на един човек, толкова е важен и този на животните. Айде лапай *** на твоя е*ач, че стана късно!

34

Анонимен

преди 12 години

Закъсняла мярка. Необходима, но не и достатъчна. Ако се наемат студенти за обхождане със съдействие на общинска полиция домовете на собствениците на кучета, може да се очаква масово изхвърляне на породоподобни на улицата. А НАП да започнат да следят обявите за търговия на семейно развъждане на кучета. По закон всеки собственик на куче, което размножава дължи 300 лв. годишна такса. Просто пари се "разхождат" по улиците и се "отглеждат" масово , а овластените да решат този проблем не ги интерсува.

33

Asan

преди 12 години

stiga s tiya pumiyari, izbiyte gi.....ili gi pratete na vietnamcite...

32

коко

преди 12 години

С най-голямо уважение към отвора,откъдето са се появили на бял свят защитниците на ***.На времето се засегнах,когато чух,че българите трябва да си сменят чипа.Сега разбирам,че Негово Величество е бил прав.

31

коко

преди 12 години

Докога развъждащите *** печелбари ще се титулуват "Природозащитници"?Каква природа ще защитават в града и *** част от природата ли са?Да отидат да видят колко сметища има в горите и край пътищата.Но не отиват,защото за това не вземат парички.Ало,Дянков,защо не проверите защитаващите *** организации откъде взимат пари,колко и платили ли са им данък!

30

Що ради кметицата?

преди 12 години

Прави се на футболен фен в подкрепа на милионера Стилиян Петров на стадиона. Безпрецедентна градоначалническа безотговорност!

29

мафия

преди 12 години

Всичко е ясно..явно песовете трябва да бъдат на улицата иначе няма европейски пачки.А тия прородозащитници да си ги вземат в къщи като искат кучета.

28

Гошо Пернишкия

преди 12 години

Като гледам какъв отпор дава общината само и само да не свърши работа, явно парите за лапане са огромни. Толкова големи, че да забравиш за нов мандат само и само да крадеш и с *** си! От девет планини вода ще донесат само и само да не се реши проблема а да се отлага, както винаги! Дано ги изметем тия *** скоро! Сигурно ще дойдат същите ***, но поне тези да махнем!

27

Анонимен

преди 12 години

Кастрация и това е. Кастрация и за кучетата, и за ***(и българите) от гетата.Трябва най-после да се поеме отговорност в тая държава. Като избиваш същества, които нищо не са ти сторили, заради други от същия вид, е обратното на отговорност.

26

Загубена...

преди 12 години

Токова животно- бездомно куче не се съществува. Животното е просто куче, и не случайно проблема не е по горите и селата, а в големите градове. Именно там големите граждани изхвърлят, освобождават, подаряват на децата пред блока, и то в продължение на години, бившите си питомци. Ей ти на кучешки проблем. За всички тези животни сме виновни, с безотговорното си отношение, към по-слабите, зависими от нас животни.И най-страшното е, че изтрепването е временно решение, ако не се спре източника -човекът

25

M

преди 12 години

ДНК тестове на око ли можеш да правиш?

24

ЕМ

преди 12 години

Мерките, които трябва да се вземат е хората да спрат да си изхвърлят кучетата на улицата.За да има толкова много кучета ние хората сме виновни.

23

Анонимен

преди 12 години

Според Фандъкова всички улични кучета са сетъри, дакели, хъскита, далматинци и т.н. Само аз ли виждам някакви рошави вълци, на които домашното куче не им е и пра пра пра родител?