33

Темерут

преди 12 години

Чиста проба неонацист, ултра-националист, и зловреден убиец на сънародниците си!

32

обстоятелствен

преди 12 години

В изкуствено създаденият бърз висок жизнен стандарт в СКАНДИНАВИЯ след 2 СВ с чисто определена цел, на малко известните и политически незабележими преди това, периферни държавички, с пропагандният модерен трик и мит за "северните икономически тигри" на Европа и изиграли вече своята роля, са задействани същите изпитани механизми и процеси довели до разрушаването и ликвидирането по обясними причини и от създателите и съвремените унищожители и на бивша Югославия !

31

Venceremos

преди 12 години

За сега само Брайвик е посочен като най активеният,единичен ярък изразител на прикриваната от десетилетия и политически всевъзможно подтискана воля на кипящия котел с прикрити тоталитарни желания на потомствените местни скандинавци за по бързото провеждане на широкомащабен и всеобхватен Възродителен процес" с риск много от чужденци да бъдат асимилирани със сменени имена и да загубят свободата на вероизповеданиета си или да осъществят набързо ГОЛЯМАТА ЕКСКУРЗИЯ включително и за много български екскурзианти за да преоткрият демократичните си родни места!

30

Анализатор

преди 12 години

Толерирането на турци и *** си е е предателство към държавата навсякъде по света но е прекалил. По скоро е трябвало да обърне мерника към мюслеми и ***. Мисля че скоро ще има продължение темата , тепърва се започва.

29

Анонимен

преди 12 години

Разбрахте ли защо в Норвегия НИКОГА няма да има Цар Киро и Цветелин Кънчев?!?!?

28

анонимен

преди 12 години

браво пич,заповядай в България имаме крещяшта нужда от такива като тебе.

27

Анонимен

преди 12 години

Бе и ние имаме крещяща нужда от един Брейвик в България.Малко гербери да поизтрепе,малко бсп-ари,повечко турчор и ***.

26

Средиземноморец

преди 12 години

Мога да ви уверя , че за този безцветен ескимос и българите сме от друга раса. Също да ви припомня , че любимата му родина благоденства само от 2-3 поколения благодарение на студената война, откритите петролни залежи и черния труд на чужденците. Преди това и неговите деди са давали мило и драго да се измъкнат от страната , която Виктор Юго описва като едно от най-мрачните и мизерни места, в които човек може да попадне.

25

doc. N. K.

преди 12 години

До всички които подкрепят лудата, скопена норвежка *** Брайвик. - Вие май сте по-луди и от тази ***! Той сега се чуди какво да усуква за да се оправдае! Борил се срещу исляма - ха-ха, по-голяма глупост не съм чул! Интересно как се бори-като убива 77 християнски деца ли?!!! Много жалко, че в Норвегия обществото и властта са дълбоко уродливи, и дават думата на този нечовек да повръща душевната си смрад в медиите и да трови хората! В нормална държава биха го рязали бавно на парчета до смърт!

24

Анонимен

преди 12 години

Голяма грешка на норвежците. Публичен процес за този човек само работи в негова полза и популяризира идеологията му. Същото се случва с Хитлер след Бирения пуч - той е арестуван и става в пъти по-популярен благодарения на публичния процес, чрез който идеологията му достига до умовете на много хора, незнаещи кой е. Ако продължат в този дух очаквайте още атентаи като този на Брайвик.

23

Анонимен

преди 12 години

v bulgaria sa nyjni takiva pi4ove kato Braivik nai malko 100 i da se oturvem ot *** i fesovete . i plevniata da gi zaki4i s ordeni . to4no takiva xora sa nujni na bg za da oceleem kato nacia ina4e *** i tyrcite 6te stamat pove4e ot nas i togava shte ni porobiat otnovo ja vijte kvo stsva v katunica ami nqkoi da otide v deliormana tam tyrcite tup4at bupgarite kakto prez tyrskoto igo ne vilo .da se vdignem bratia bulgari i da straoshim cigananskata glava . da jivee braivik

22

мнение

преди 12 години

Ами този бледнее пред злините на Клинтън, Буш и обама. Разликата е, че този си казва истинските подбуди, а онези ги завоалират зад някакви си измислени идеали или измислени герои, като Обама, Ал Кайда и разните му борби срещу тероризма. Кой създаде Ал Кайда, кой финансираше талибаните, кой сега воюва срещу мюсулманите, а?!? А този няма амбициите за петрол, териториални претенции и нищо, единствено са му проблем чужденците и си го казва. И двата примера са едната страна на монетата, но разл. пред

21

Гацко

преди 12 години

За тези, които смятат, че този *** е велик им пожелавам един такъв велик да ги преследва с калашников. Тях, или близките им, пък после нека си го величаят, колкото си искат.В България останаха повечето шизофреници, радващи се на нещастие !

20

Анонимен

преди 12 години

Хитлер беше ***. По тази причина му се кефят предимно други ***. При Брайвик имаме същия процес.

19

Анонимен

преди 12 години

Значи взимаш пушка, убиваш десетки хора и ставаш велик така ли? Че то тогава криминалните хроники са пълни с велики хора, пандизите също. А форумите очевидно са пълни с ***.

18

Анонимен

преди 12 години

Интересно, ако за някои хора комплексарът сериен убиец без сефте е месия, представяте ли си какви *** са тези, които му се възхищават?

17

!

преди 12 години

Крайно време е да разберете истината за Брейвик.Вижте кои са му приятелите(не са особено много),и вижте кои са му враговете!Приятели:-Сръбските националисти(всичките бивши комунистически червени барети от ЮНА и УДБА-българомразци до мозъка на костите!)-Беларуските националисти(бивши комунисти)Врагове-НАТО,САЩ,Европа,мюсюлманите(но не радикалните талибани!Той не смее да отиде да се бие с тях!)------------------------Разбрахте ли кой създаде чудовището Брейвик и на кого служи?

16

Анонимен

преди 12 години

От неговата фирма дали ще го командироват за малко тук?

15

до 16

преди 12 години

по-лошото от стореното от този човек е че има хора, които твърдят че е велик ???? да убиеш НЕВИННИ хора, не те прави велик, а болен фанатик, социопат и пълен *** и престъпник !!!!

14

психо диспансер

преди 12 години

на снимката виждаме психиката излъчването и болния социопатски фанатизъм такива, каквито са били и при Адолф Хитлер.