107

вяра

преди 12 години

Наближава краят на май, когато са изборите за лидер на БСП и Първанов ще получи голям удар!

106

Kamen Topuzov

преди 12 години

Не знам Станишев заради благото на партията ли се отнася така дипломатично спрямо Първанов или защото наистина не вярва, че той е спосебн на такава низост. При всички случаи обаче Първанов не го заслужава, тъй като без притеснения бе готов да замени БСП с АБВ, а сега не спира да работи срещу партията, от която се пръкна.

105

Mihail_Kasabov

преди 12 години

Първанов провали работите отново. Изобщо не трябва да му се вярва на този човек за нищо. Да си ходи от политиката вече!

104

пешев

преди 12 години

Не че заставам 100% зад Станишев, но смятам че той е сто пъти по-добре да бъде лидер БСП отколкото онзи предател Гоце.

103

shtepsel

преди 12 години

докато гоце продължава да се появява в общественото пространство ще се случват такива неща като изтеглените подписи на атака

102

teritorialno_podelen

преди 12 години

това е само работа на гоце! убеден съм, че той е на дъното на тази история с изтеглените подписи

101

spaska_

преди 12 години

Изобщо пък не е от ГЕРБ натиска на Волен ами от агент Гоце?! Това май е ясно за всички ни?? Изобщо не ми дреме кой ще стане лидер на левицата, но нека бъдем честни - това са поредните платено номера на Първанов, който иска да почерни рейтинга на Станишев, войната между тях е пословична. Само че Гоце действа отново подмолно. Колко очаквано само!

100

edin_bulgarin

преди 12 години

Гоцето показа рогца и се размириса. Започнаха и глави да падат. Така е, все си има съмишленици от времето на ДС. Волен се подаде, ама ми се струва, че именно той ще е изкупителната жертва и ще падне от няколко стола.

99

Бакшишо

преди 12 години

Точно пък ГЕРБ едва ли са си направили труда да се занимават с поредния обречен вот, по-скоро Волен отново търсеше скандала и направи невероятна услуга на Гоце, злепоставйки левицата и Станишев.

98

Faust2

преди 12 години

От цялата работа излиза така, че ГЕРБ са печелившите, а БСП прецаканите. Един човек стои зад всичко и това е Първанов, който саботира този вот на недоверие.

97

Mаcintosh

преди 12 години

Ако Първанов не си отиде скоро от политиката нищо добро не чака нито БСП, нито България.

96

koko_shanel

преди 12 години

Да, определено трябва да си много спрял и закостенял пенсионер да споделяш идеите на Гоце.

95

bastuna_kriv

преди 12 години

че кой нормален споделя идеите на първанов? трябва да си спрял развитието си някъде през 70-те, за да се споделят идеите му

94

Tina

преди 12 години

Напоследък Станишев ми става все по-симпатичен...Държи се по-достойно, отколкото съм предполагала, че може.

93

Jelezarov

преди 12 години

Вотът така или иначе нямаше да мине. Никой нормален човек не споделя идеите на Първанов, които освен да ни вържат с една обречена централа, за която нямаме пари, включват и превръщането на България в княжество на Кремъл, от което вече толкова години се опитваме да се измъкнем.

92

Чичо Сам

преди 12 години

Никой не иска бивши израстъци на ДС, нито поддръжници на олигарсите и на руския путинов капитализъм в лицето на Георги Първанов! Да си върви !

91

didoo

преди 12 години

Гоце прецака своята партия. Представете си този човек щом е склонен да ощети своите, какво ги очаква ако стане лидер на партията. Изобщо такива индивиди като него, нищо добро не правят, освен да объркват нещата в политиката.

90

Hikova I.

преди 12 години

Станишев подхожда много дипломатично спрямо Първанов, за който не може да се каже същото, тъй като не спира с компроматите и подводните камъни за лидера на БСП. Експрезидентът е крайно мотивиран да се домогне до председателския пост, а в едно по-далечно бъдеще и до премиерския. Тежко ни!

89

Violetta

преди 12 години

Как да няма конфликт между Гоце и Станишев, има разбира се. Където е замесен Георги Първанов конфликтите се множат за отрицателно време.

88

lelia_marche

преди 12 години

"На въпрос от кого е натискът Станишев отговори: "От партия ГЕРБ! Добро утро!"." Добър вечер, само че не е от него Станишев, ами от Гоце. МАЙ не си си проверил инфото вярно! Агнет Гоце е прикоткал Волен за да му се вдигне рейтинга и да те прави за смях, колкото да спечели на конгреса. Малко по-сериозно!