9

по ком.11

преди 12 години

Във връзка с изказването на съдия Мими Петрова по повод разпореждането от САС: Съдия Петрова, като не ви харесва разпореждането на съда на ген.Пенгезов и виждате,че се налага да си плюете в лицето , за да го изпълните, можехте да се откажете да водите това дело и да ви командват фелдфебелките и фелдфебелите от САС какво да правите и каква присъда да постановите... Така щяхте да останете с неподмокрена репутация, а послушници и послушнички в СГС дал Господ!

8

Съдебен фолклор

преди 12 години

Съдебните процеси , особено третият от тях, срещу шефа на Софийски имоти Тошко Добрев са напарво бисери в съдебната практика на Софийския градски съд: Раздор между съдията и съдебните заседатели отбеляза втората присъда срещу бившия шеф на общинското дружество "Софийски имоти" Тошко Добрев вчера. Председателят на съдебния състав Иван Коев от СГС подписа с особено мнение 4-годишната осъдителна присъда срещу Добрев, който бе признат за виновен, че съзнателно е сключил неизгодна сделка, ощетила фирмата. Очевидно според съдията Т.Добрев е невинен като ангелче и заседателите си ритат стола, на който седят.По третото дело с/у Добрев: съдия на делото е Мими (много интересно име) Петрова от СГС.. Близо пет месеца, след като тя отхвърли единодушното искане от защитата по едно от делата "Софийски имоти" да върне казуса на прокуратурата заради пропуски в обвинението, този вторник съдийката стори същото, отново без да обсъди доводите на адвокатите. Както и първия път, съдия Петрова отново посочи като причина за категоричното си решение РАЗПОРЕЖДАНЕ на СОФИЙСКИЯ АПЕЛАТИВЕН СЪД САС, с което е отменено връщането на казуса, постановено от предишния докладчик по делото настоящият шеф на СГС Владимира Янева. МИНИРАМЕ ПРАВОСЪДНАТА СИСТЕМА, НЕ ЗНАМ ДАЛИ СИ ДАВАТЕ СМЕТКА. МОЕТО СТАНОВИЩЕ Е ТОВА. НЕ МОГА ДА ПОГАЗЯ ВОЛЯТА НА САС. С много актове на Апелативния съд не съм съгласна, но не мога да ги отменя, за съжаление. Това е акт на втора инстанция и аз да кажа: Голяма работа! Моля ви се... Това е все едно някой съдия от Районния съд да не се съобрази с това, че съм отменила негово решение. Ако всеки прави, каквото си иска, докъде ще стигне правосъдието", разви тезата си съдия Петрова.

7

Flork

преди 12 години

Стадо,стадоняма такава порода:::)

6

Анонимен

преди 12 години

Просто тези над него са сметнали, че е по-добре да платят на съдиите отколкото да го гръмнат.Идат избори все пак, не трябва стадото да се вълнува много.

5

anonimen

преди 12 години

Abe hora sto se cudite ise iadosvate ne vi li stana iasno ce stom shefkata SGS Vladimira Ianeva e vatre vav kjpa vsicki ste badat OPRAVDANI

4

Extremist

преди 12 години

Поредната пародия в БГ.Тоя трябва да се обеси.Споко народе още 20 години и такава държава няма да има

3

Анонимен

преди 12 години

този е направо за затвора без съд и присъда.може би съдята е получил голям бонус,или и той е продавал наравно с него софийските имоти.да не говориме за софиянски.той е най голямия престъпник дето и него оправда съда.освен тези които работят р софийски имоти,гражданите нямат представа за какво става въпрос????????????????????????

2

БГ МАФИЯ

преди 12 години

в България има две правосъдни системи, една за богатите и една за бедните. Това е известно на цяла Европа !!!

1

Анонимен

преди 12 години

"Гарван Гарвану око не вади"