10

123

преди 12 години

боли ме газО нали Ботев Враца- Светкавица че го глеам на живо :D

9

ЛЪВскар

преди 12 години

Ей бее. Мноо Левскари станаха цскари, заради такива като Йово дървари, сет им отива на село магарето да твари, *** и шапкари, за тея само шамари. Махайте номер десет и на есен, ще пеете друга песен, че ни писна от този левски смешен! // стига сте въртели едни и същи треньори, слагайте един акто "сър-а" за 5 години, заложете на младоците, за да се шлайфат и цепете наред! Толкова ли е сложно...

8

Анонимен

преди 12 години

Мачкай,Гришо !

7

Анонимен

преди 12 години

23.09.1977 - В Хасково играят новакът Хасково и ЦСКА.Въпреки разширението,градският стадион в Хасково се оказва малък за близо 40000 зрители.Хората са се покатерили на козирката на стадиона и по дърветата около него.Пистите са препълнени,като зрителите са насядали на около метър-два от игрището.Фитилът се подпалва от няколко решения на съдията Никола Дудин,който не свири дузпа за нарушение срещу Кичеков в назателното поле на ЦСКА и зачита съмнителен гол в полза на армейците. След последния съдийски сигнал публиката нахлува на терена.Съдиите се спасяват с бягство и близо четири часа не могат да бъдат изведени от стадиона.Публиката на домакините потрошава клубния автобус на ЦСКА до такава степен,че той е неизползваем.

6

Анонимен

преди 12 години

Еми то за да го дават трябва да е след 22:30. Все пак порното посред бял ден е забранено за излъчване в националния ефир.

5

!!!!!

преди 12 години

Едно порногравско предаване по-малко в българския ефир !!!

4

тъп и прост

преди 12 години

Е МНОГО ВАЖНО ЧЕ НЯМА ДА ГО ДАВАТ - БЕЗДАРНИ,АЛКОХОЛИЗИРАНИ ГЕЙОВЕ - ТОВА СА НИ ФУТБОЛИСТИТЕ ДНЕС ...

3

Анонимен

преди 12 години

Залози, черно тото, продажби ... дрън та прас на говеждите глупости. Куци сте!

2

Анонимен

преди 12 години

А най-добре съвсем да се затвори това първенство. Голяма работа, че нямало да се излъчва, тоя "двубой" е леееко продаден и купен, което, за съжаление, стана практика и междутези два отбора много отдавна. Преди най-малко 5 години, откогато датират първите ми сериозни наблюдения - мой приятел знаеше резултата две седмици преди мача, а сайтът за залагания отказваше да приема залози за резултат 1:0 за ЦСКА - за всичко друго можеше да се заложи, само не и за този резултат.

1

Анонимен

преди 12 години

Много важно, че няма да гледаме подуене.