20

Анонимен

преди 12 години

За извергите-убийци всичко е ясно. Навсякъде го правеха, отвсякъде ги изритаха. Гащници - страхливци. Питам журналята, защо не поставиха подходящата снимка, а препечатват едно и също от Ройтерс? Плащат им, за да работят!

19

Анонимен

преди 12 години

"Тя и Германия беше зинала да лапне цял свят"Глупости говориш, защото си невеж, прочети малко история и ще разбереш, че целия свят тръгва срещу Германия, а не обратното.

18

Патил

преди 12 години

Тя и Германия беше зинала да лапне цял свят, ама я сринаха до основи. И америкаците ги чака същото, лакомо дупе кръв с...ре.

17

sevtus

преди 12 години

13, тези които са започнали войната не са неграмотните латиноси и чернокожи с по "18 думи в речника"...Стратезите на войните са високообразовани хора с речников запас голям колкото океан...Неграмотните латиноси са само следствието!

16

sevtus

преди 12 години

Всичко това показва колко е тънка границата между цивилизоваността и варварството и колко лесно лустрото на рафинираната маниерност може да бъде измито,стига "цивилизованият" човек да бъде изваден от удобствата на консуматорското общество. И цялото това снизходително-високомерно отношение, което проявяваме към "диваците" мюсюлмани се оказва въздух под налягане на една уж "модерна" цивилизация,която много лесно се трансформира в откровена диващина.Така че нека да бъдем по-предпазливи в оценките си за другия

15

djeki

преди 12 години

ZA6TO LI NE ISKAT OSVOBODITELITE I NOSITELI NA NAI GOLQMA SVOBODA I DEMIKRACIQ AMERIKANCI STRANNO NAMESTO DA GI SRE6TAT S XLQB I SOL I DA IM SE RADVAT AFGANISTACITE SE BIQT S TQX

14

varg

преди 12 години

Смърт за Америка.

13

Коцето

преди 12 години

Остана ли вече некой *** по света да не знае, че американските войници са сбирщина от *** главорези, събирани по един единствен признак - пълна липса на човешки задръжки!Къде са героите от военните екшъни? Къде е благородният Рамбо, борещ се с голу гърди срещу пияните брадати руски окупатори? Хаха!Безмозъчни неграмотни латиноси от нелегалните гета за порториканци, еквадорци и хондурасци, опиянчени и дрогирани *** с 18 думи речников багаж, родени от пияни и дрогирани ***...

12

Ей 8

преди 12 години

Таралеж е*ал ли си? Това за да се включиш в разговора ли е? Новината е как американците си търсят повод от една страна да избиват, а от друга да надигнат "общественото недоволство", за да не се изнасят, като прадня от Афганистан. Че ще се изнасят талибаните отдавна знаят.

11

Анонимен

преди 12 години

понеже бащати се е изпикал на *** за това си малоумняк

10

Анонимен

преди 12 години

Стара американска традиция, още от Виетнамската война. Каубои, какво да ги правиш. Щом елитната 82 прави такива неща, представям си по другите части какви екземпляри служат.

9

mm

преди 12 години

Еми така ще е :) Трябва да свикват мазните мюсюлманчета. Да не надигат много глава щото чичо Сам бие лошо.

8

Анонимен

преди 12 години

Руският офицер от полицията Николай Мирошкин погуби в катастрофа в Санкт Петербург четири човека, сред които майка и малкото й дете. За тази човешка трагедия забранено ли е да се пише?Или ЦЕНЗУРАТА ЯКО РАБОТИ?

7

Jok

преди 12 години

А какви са тези "бунтовници" биещи се с чужди войски в собствената си страна?

6

Анонимен

преди 12 години

до 4То е ясно кой го иска това.А който ги е снимал,и после е продал снимките на медиите,е истински ***!

5

Who cares

преди 12 години

Кой го е грижа изобщо за некви диваци - талибани. Ю туб е пълен с клипове как американците налагат талибаните със бомби JDAM по 1 тон от самолети или с картечници М2 но никой не се обажда.Сега заради няколко дивака ще ореват света.

4

...

преди 12 години

Някой иска тези снимки да се появяват в медийното пространство -върпосът е кой?

3

SS

преди 12 години

Интересно .... !?Все още сме април , а през май сержанта е изтрепал 17 афганистанци ?!?!?Не беше ли , през МАРТ ?Намалете тревата и тям подобни !

2

Рамбо

преди 12 години

Традицията повелява - като застреляш някой талибан да му се изпикаеш на главата за късмет.

1

Анонимен

преди 12 години

" Посланикът на САЩ в Афганистан Уилям Крокър нарече показаното на снимките "морално отблъскващо" "Така е с почти всичко излезло от САЩ.