111

vivian

преди 12 години

До Сивата клетка: Съвсем определено смятам, че прокуратурата трябва сериозно да погледне на сайтове като Родилница, както и на подфорума за Алтернативна медицина в БГ-Мамма, в частност темата за домашното раждане.Има жени, които биха се подвели по сладките приказки колко е красиво и безопасно да родиш вкъщи. Без да имат реална преценка за рисковете на които подлагат себе си и детето. Когато поемаш отговорност да раждаш без да знаеш какво точно те очаква, трябва да си абсолютно наясно с риска.

110

123

преди 12 години

Майка *** и баща *** :(

109

jasemi

преди 12 години

Безумие!

108

xexe

преди 12 години

100% sektantite Jehova,te otkazvat le4enie,kravoprilivane i vsqka MEDICINSKA pomosht!!!Tova semeistvo sa *** Jehovisti/Jalko za Deteto,6te mu promiqt i negovoto moza4e:-(

107

Анонимен

преди 12 години

Абе много сте се загрижили за чуждите деца! Тази жена обаче ще си глед детето за разлика от *** които раждат в болници и ги оставят пак там. А избора си е нейн, и тя е поела отговорността от действията си. А че са извикали бърза помощ е съвсем нормално, особенно ако си плащат здравните осигуровки.Много злоба и помия носите в душите си. Само преди дни беше Великден, и днес бихте разпнали Исус без да ви мигне окото!

106

до faiona

преди 12 години

за 1во съм съгласна, но за 2ро и 3то още ходя по мъките от ваксината за морбили, паротит и рубеола.Детето ми се развиваше нормално, докато му биха тази ваксина.Повече за ваксини не искам да чувам!Аутизмът няма нищо общо със свръхтеглото намайката.За цялата брменност съм наддала 12 кг и сега съм с кг преди да забременея, но детето ми е с аутистичен тип поведение.Все повече деца с аутизъм са с живак над нормата.И тихомълком ги освобождават от ваксини.

105

Една сива клетка

преди 12 години

До 102 Вивианче, имаш проблем с четенето с разбиране, а оттам и никаква мисъл.

104

Анонимен

преди 12 години

N100, и Запряна, Бог да я прости, беше в хубава частна клиника при АГ-светило, но си отиде. И естествно виновен нямаше. Установиха, че била болна, в нея,видиш ли, била причинатаИстината е, че болниците ни не приличат на нищо, ражданията се водят по безумно отвратителен начин, проблемите идват от прекалената лекарска намеса, дори когато тя изобщо не е нужна, отношението е грубо и гадно. Истината е, че женската консултация не е никаква консултация, не подготвя родилката за това, което я очаква и тя се държи неадекватно по време на раждането. Това отблъсква родилките,кара ги да се страхуват и да постъпват понякога крайно. Дано нещата се променят!

103

озадачена

преди 12 години

Като ми се роди хлапето месец преди термина и поисках да ми го дадат да го накърмя същия ден, персоналките се развикаха - "Ти луда ли си - това недоносено бебе - да ти го дадем 5 часа след раждането!" Ама му шибнаха ваксината, която при недоносени бебета се слага на коригирана възраст с думите "Как недоносено - я го виж - три кила!" *** ги разбери... Как да не се съмнява човек в компетентността им, като сами си противоречат.

102

Луд Гидия

преди 12 години

Колко много коментиращи *** и на никой не му идва на ума, че жената може да няма 900 излишни лева, за да ражда в болница! Сега ще ревнат:"Не е вярно-о-о!" Не е вярно ли? Ами идете да раждате в болница и ще видите. Ще ви посрещнат не с "Добре дошла", ами с "Тарифата ни е 900 лева!"

101

Parcuc

преди 12 години

Някой *** ли е че дори инициали няма тоя път

100

faiona

преди 12 години

1во да раждаш вкъщи без лекарско присъствие си е играчка-плачка.2ро да отказваш ваксинация е жив идиотизъми 3то аман от тия простотии, че ваксините причинявали аутизъм,това е градски мит, тръгнал от едно единично изследване със сгрешена методология, проведено преди 30 години, което никой никога не е успял да повтори със същия резултат. Виж според последните изследвания има връзка между свръхтегло на майката по време на бременноста и аутизъм, затова и в Америка е толкова зачестял.

99

Анонимен

преди 12 години

Матеряла пак се е изпокарал . Вие половината никога няма да родите ,тъй че кво се дърлите къде кой раждал . *** язък верно ,че са ва ваксинирали навремето , ако бяхте пукнали тогава изобщо нямаше да го имате тоз проблем кой къде раждал.

98

p

преди 12 години

Аз съм от Търговище и тия психопати ги познавам.Почитатели на death metal.По човешки казано откачалки.Сами си направете извода какво трябва да направи държавата с тях.Според мен отнемане на родителските права.

97

Анонимен

преди 12 години

Въпрос на приоритети на родилката. За някоя може приоритетът да е да не я нагруби някой в болницата. За друга - да роди здраво дете и самата тя да остане жива и здрава, та да си го гледа и изгледа.Статистиката е категорична: процентът на смъртност при домашните раждания е по-висок от този в болниците. Пък всеки да си прави сметка според приоритетите си.Хм, два пъти съм раждала в държавна болница. Особена любезност действително не се наблюдаваше, но и никой не ми е крещял, и си вършеха работата

96

Анонимен

преди 12 години

Доста хора напоследък се провърнаха в някакви зомбита. Мислете бе хора, защо им вярвате на тези фанатици и откровенни откачалки, който по цял ден бълват само глупости?

95

v

преди 12 години

Немога да повярвам на коментарите ви, че трябвало да бъдем като в Холандия, които имали лекарски екипи! А аз ви питам, дали не е твърде рисковано, да чакаш 10-15мин. докато те транспортират до болницата, а не примерно 1-2 мин., когато си в болница, за да се извършат необходимите манипулации?Вместо да се радвате, че медицината е намерила начин за облекчаване и намаляване на рисковете, вие плачете за страшното, непредвидимо,тежко, старо минало!Идете се прегледайте, мазохисти.

94

ДОКТОР ДУЛИТЪЛ

преди 12 години

ДА Я ОСТАВЯТ ДА МРЕ ТЪПАТА ***.МИ ТЯ МОЖЕ ДА И СКИМНЕ ДА ГО РОДИ НА ЕВЕРЕСТ.ПАК ЛИ ЛЕКАРИТЕ ЩЕ СА И ВИНОВНИ.

93

do 99

преди 12 години

99 ти си много проста п***тка бе! *** може ли толкова *** коментар??? Това че двама *** от Търговище са решили да направят един червей по средновековна технология не значи, че болниците ни са виновни. Грижете се редовно за себе си, спортувайте и няма да *** по болниците. Ако някой живее като през 5ти век си е негова работа, сам си избира да мре.

92

vivian

преди 12 години

БГ-Мамма и Родилница са форумите, които пълнят главите на разни шматки, че раждането е най-безопасно у дома, че ваксините са основния бич на човечеството /с цел намаляване на популацията/ и от този род. Абе въобще, насаждат мнението, че лекарите са едни изкормвачи, ако отидеш да родиш в болница целта им е да те уморят. Сещам се за случая на Цветелина от миналата година - бебето и, 4.200 кг здраво бебе, УМРЯ при раждане вкъщи, защото кухата лейка не искала да и крещят в болницата. Изводите за вас