26

бай Иван

преди 12 години

Братя Българи - преди малко лета един *** на име Милен Велчев чрез брат си отне на СТУДЕНТИТЕ всичко в Равда което се водеше на просветното министерво- къде бяхме тогава ?Защо прокуратурата не се самосезира - Защо публично не се опл .. това дело. Сега пак

25

Анонимен

преди 12 години

Абсолютно на никой не му пука какво била казала Станишева.

24

ДЖАБА

преди 12 години

Станишев да си помете тъпата и нагла глава! Колко заменки на буренясала ливадка за морски плаж са правили по негово време!? Ами бедните социално слаби съдии дето си вдигнаха хотели на Приморско точно до морето, по кое време стават всички тези събития! Защо този наглец не си зарови тиквата нахална в пасъка на морето като щраус и да не дразни разумните хора в тази държава ....

23

До Пловдив

преди 12 години

Абе *** ако имаше имот на Джумаята и го бяха взели за студентско общежитие щеше ли да плюеш сега.

22

dan

преди 12 години

ами ти защо не го реши бе гявол

21

В ОЧАКВАНЕ

преди 12 години

ОЧАКВАВТЕ ЛИ ЛИЛЯНА С ДЕБЕЛИЯ Г-З И ЦВРЪЧКО С ПЛИТКОУМНАТА СИ КРАТУНА ДА РЕШАТ ПРОБЛЕМА - НИКОГА. ТАЯ ДЕБЕЛАТА ГЪСКА И ТОЯ *** ДАСКАЛЧЕ НИКОГА НЯМА ДА ВЗЕМАТ РЕШЕНИЕ В ЗАЩИТА НА СТУДЕНТИТЕ, ЗАЩОТО НАД ТЯХ СТОЙ ГОСПОД-БОГ БОКО ТИКВАТА , А ТАМ СА НАМЕСЕНИ ЛИЧНИ ИНТЕРЕСИ НЕГОВИ И НА МУТРЕСАТА ЦВЕТЕЛИНКА -НЕГОВАТА ИЗГОРЯЛА ШАНТОНЕРКА ОТ КОМУНИСТЕЧЕСКО ПОТЕКЛО.

20

Анонимен

преди 12 години

аз нямам против да им върнат нивите,но с абсолютната забрана да строят каквото и да е,дори и преместваеми съоръжения-да видим тогава дали ще продължават да са толкова ентусиазирани тези ,,реститути''.Или да ги накарат да посеят някаква култура,да видим в тази почва какво ще поникне,щом твърдят че са били ниви,да не говорим колко са ,,техни''.90% от черноморието е реституирано с измама.Искам поне един такъв да го вкарат в затвора за измама,да докаже доходите си..пък и кметовете да лежат

19

Анонимен

преди 12 години

21 - ми направете си автономна държава на шибаното си море - тъкмо че ви нападнем и че ви навреме сите вътре у морето и плажа па че си е наш - гърци смотани!

18

ники

преди 12 години

СЪГЛАСЕТЕ СЕ ЧЕ НА КОЙТО И ДА БЯХА НИВИТЕ БИ ИСКАЛ ДА СИ ГИ ВЪРНЕ ОБРАТНО И ДА ПРАВИ С ТЯХ КАКВО СИ ИСКАНЕ МИ КАЗВАЙТЕ ЧЕ БИХТЕ ПРЕДПОЧЕЛИ ДА ВИ ВЪРНАТ ОВОЩНА ГРАДИНА В АЙТОС ВМЕСТО ТЕЗИ ПАРЦЕЛИ

17

Анонимен

преди 12 години

абе къде сте видели ниви край плажовете?Ако някой в исторически план ми посочи такива-ще черпя.Какво вирее на солени почви,че не се сещам...да вземат да поразучат въпроса как са придобили тази собственост тези ,,реститути''.Сигурен съм ,че са хванали трима да свидетелстват че земята е била тяхна и -готово.Тази схема вървеше по цялото черноморие,за да може мутрите да си перат парите и за бетонират цялото крайбрежие-и за слепия е видна схемата.А Стаснишев ,ако ще критикува -да измисли нещо смислен

16

Пенсионер

преди 12 години

Много от студентите-особено крайните откъм тротара -многократно си самонанасяха удари с палки в бъбреците. Имаше и фотографи; ама коя ли медия ще посмее да покаже това?

15

Анонимен

преди 12 години

Този път трябва да призная че другаря Станишев е прав!Не че по неговото време направи нещо различно от това да застане зад частния интерес, но е прав!Цветанов и Борисов се изложиха много с бездействието си по казуса НСА и сега ще си броят спадащите % доверие. На всеки е ясно че за да строиш на брега на морето значи всички са се нагушили!

14

Анонимен

преди 12 години

Станишко спомняш ли си как бихте студентите пред парламента през 2006 или 2007г., докато бяха тръгнали на мирен протест. Ей лицемер долен, Цветанов поне не ги бие за това, че се опитват да спрат бизнес интереси и нямат разрешение да протестират, както правехте ти и министърчетата ти. Май ти се приплаква като виждаш, че се отнасят човечно към проблемите на хората и дали от ПР или популизъм или защото си вършат работата се опитват да разрешават проблемите, а не като вас да създават нови проблеми

13

Тялото

преди 12 години

Тука въобще не става дума за собственост, или за справедливост.Ако зора е че са им взели нивите , да им дадат хубава плодородна земя със същите размери.Но те не искат това, те искат да строят хотели за да перат пари.А да разрушават учебно заведение за да построят хотел е свинщина присъща на 3тия свят за който вървим.

12

мера според мера

преди 12 години

След протестите спряха строежа Ако целия народ (ще дам пример гърците испанците) се вдигнем нямали да спрат увеличението цените на тока на горивата и какво ли не 500години ли трябва да търпим и някой друг да дойде дъни оправя дереджето.

11

Анонимен

преди 12 години

Базата не се намира в Равда а в Несебър. За справки Google maps.

10

Антон Путев

преди 12 години

Срещу пазарно обезщетение държавата да изкупува с нашите данъци и да им оставят на тъпите спортистчета да се пекат лятото! *** съм му майката кво толкова едни милиони... в същото време аз като гражданин учещ в частен ВУЗ нямам право на нито лев държавна субсидия!

9

:)

преди 12 години

Сигурен ли си в това което казваш Анонимен ... ето ти да видиш че не си много прав nsa.bg/bg/page,791

8

anonimen

преди 12 години

И какво, ако разрешат строителство, ще погубят нещо хубаво, а след това построеното ще продадат на руснаци. За пример може да се види многоетажната сграда, построена на плажа на базата на ХТМУ (веднага до базата на НСА) и както се чу продадена на руснаци. А студентите имат нужда от своята база.

7

но комент

преди 12 години

Имал бил дядо му нива- на пясъка на плажа.или лозе може би е имал на скалите до вълните?Глупости на търкалета-разни мошеници използваха мътните времена да забогатеят.