107

НРЦ

преди 12 години

"Който вярва на популистките приказки на тоя ***, значи е кръгъл *** и наивник. Не може някакъв си дизайнер на съветски униформи да коментира действията на ДОКАЗАН експерт по финансите какъвто е Дянков. Дянков е бачкал в световната банка, а там некадърници без ден трудов стаж със диплома "за ролята на съветската униформа за бойният дух" не взимат. Това е все едно чистачката в БАН да почне да коментира работата на ядрения физик, на който му бърше пода" Този коментар ме хвърли в потрес

106

Анонимен

преди 12 години

Правителството мисли и за внуците си - например някои са осигурили апартаменти за внуците на внуците си до девето коляно, а други - за това как любовниците им да си имат дял от родната енергетика също до девето коляноСтанишев какво знае

105

Анонимен

преди 12 години

Комунистите мислят от ден до пладне, та тоя ли *** ще ми казва как мислели другите? А ще му е** м***** нещастна!

104

аз ГОЦЕ

преди 12 години

взимайте, пример от мен,аз съм мислил за пра-пра внуците си !

103

Анонимен

преди 12 години

Еех, Деане! не всички които осъзнават, че ГЕРБ са некадърници са комунисти! ГЕРБ е партия на комплексарите, въздухарите и самозванците и цялата *** която ги крепи си ги заслужава като управници!

102

Деан

преди 12 години

Значи какво се случва в тоя сайт,да поясня!Всички плюят по ГЕРБ , и активно защитават крадците от БСП , ако трябва от този сайт 10 да гласуват - 9 ще са за БСП.Което значи че ГЕРБ си заминават , ако тука влизат нормални хора които просто следят политиката и ако такъв наистина е коефицента 10/1 в полза на БСП;)Да ама не ! рейтинга на ГЕРБ е най-високия и ще продължи да бъде такъв,което значи че ДНЕС.БГ е просто един "червен сайт" с платени публикаций;)давайте МИНУСИ колкото искате *** комунисти

101

...

преди 12 години

Тя Кристалинка си го каза - сребърния фонд да е винаги на една ръка разстояние, ама Дянков не е толкова умен, че да види в намека съвет да не се пипа в мирно време и без истинска кризисна причина.

100

Анонимен

преди 12 години

Нее, Правителството мисли по два пъти на ден.Сутринта намисли едно, вечерта- друго

99

Анонимен

преди 12 години

И с кашкаваааааааал ....

98

Анонимен

преди 12 години

120, преди да предизвикваш смях в залата, не е зле да се поинтересуваш как Дянков започва работа в Световната банка, къде е работил и какви са резултатите от работата му. Ще те улесня - започва под патронажа на леля си, а единствените проекти по които е работил водят до икономически крах на "клиентите" му. Не е получавал работа бая време преди да стане министър в България, а министър стана, защото е българин, протектиран от Кристалина, а премиерът ни просто облиза поредния *** като го взе.

97

краси

преди 12 години

Че Бойко и хората му не могат е ясно,всички стоки и услуги се вдигнаха,а заплати и пенсии не мърдат.Но ,комуниста Станишев и който и да е друг комунист нямат право да съветват как да се повишат доходите защото помним Лукановата зима,Жанвиденовото управление ,45г. комунистически "рай"кражбата от комунистите на частната собственост на хората,концлагерите,бодливата тел по границите да не избяга някой от "рая".Един народ живее толкова добре,колкото е средното умствено ниво на хората му!!!

96

Аз

преди 12 години

Дянков, пий си хапчетата, момче...

95

Анонимен

преди 12 години

Съсел,противен си -лъжлив и подъл!Само премиерско място ти е в мислите! Абе *** нещо друго да правиш ,нали вече те изхвърлихме!?! А ,ако не можеш хванете се с Гоцю купете си 2-3 кравички ...и пийте мляко - да ама трябва някой да ви ги дои!

94

Анонимен

преди 12 години

абе, Съсел Съселов голям умник излезна!Имаме късмет,че не сме при теб и другарите ти в тези трудни времена,защото щяхте да ни дооглоскате целите !

93

Анонимен

преди 12 години

Станишев е единствения който още има илюзията, че в момента имаме Правителство. Ние нямаме такова, ние имаме Дянков-поразяващата ръка. Взема една печеливша икономика и я превърна в ***. Сега ще отмъкне и пенсиите ни за години напред.Мушмурокът му с мушморок.

92

Анонимен

преди 12 години

станишко, на тебе кой ти разреши да мислиш даже ! Мазен ***, а тука в този ужасно жълт сайт само *** пишат, *** и вие

91

Анонимен

преди 12 години

При Царя хората живееха най-добре , защото на Царя не му пукаше за мнението на европейците. Те бяха под неговото ниво. Сега Бойко не може да каже две думи на кръст на чужд език и го гледаме да праща въздушни целувки на Меркел, ама не ни показват какво му праща тя в отговор , че е голямо и не се събира на екрана

90

Анонимен

преди 12 години

да, немое се справи никой, щото кат требеше да гласувате не мислихте бехте парвичен инстикт, точно в разгара на кризата си ги избрахте тиа "супер компетентните", за тва сега сме даржим посока към големио фалит в края на 2012-началото на 2013 да ви питам от каде паре за помощи за безработни, за пенсии, за социални, нема унищожиаа всичко, па вие дет вервате пак одете да гласувате още 5 мандата си ги избирайте и продалжавайте да вервате

89

Анонимен

преди 12 години

Станишев ли ти каза,че държавата е тръгнала към фалит,защото и при този скъп бензин не виждам някой да е слязъл от колата си.Какви червени бръмбари се въртят в главата ти,тя Гърция не фалира,Испания не фалира,Португалия не фалира,та ние ли.

88

21 век

преди 12 години

21-ви век тези малки хартиени листчета са се превърнали в господари на нашето общество, а броят на нулите им (колкото повече, толкова по-добре) им дава все по-голяма власт. Едва ли когато финикийците са ги измислили, са си представяли бъдещата сила, която парите ще придобият. Но днес тяхното могъщество е факт, то се оглежда в съдбите и на богатите, и на бедните. Безспорно е, че в наши дни съществуването без пари е немислим. Те са водещ фактор за оцеляването ни. Парите са необходимост и според мен именно в това се корени смисълът им. Съществува едно голямо противоречие - парите - средство или самоцел. Докато се третират като средство, всичко е все още в границите си, но когато се превърнат в единствен стремеж, в самоцел, тогава идва нравствената и духовна катастрофа (те застават над всички други ценности).