27

neseb

преди 12 години

lele kolko ste zlobni i zavistlivi,haha,za tova vinagi 6te si ostanete na tova pologenie,mizernici

26

Анонимен

преди 12 години

Прави като вятъра, кметееее! Д:

25

Parcuc

преди 12 години

За какво са ни пречиствателни станции при положение, че сме измислили много по-добра технология, която няма аналог - дълбоководното зауставане, разбира се :) Алоо развитите страни да се поучат :D

24

palechka

преди 12 години

От хотели по крайбрежието не се вижда морето. Из цяла Европа има забрани за строеж на крайбрежната ивица. В Гърция при незаконна сграда на морския бряг глобата е 30000евра и се плаща годишто , докато събориш незаконната сграда. У нас се узаконяват с много рушвети. А, парцелите които се дават на нуждаещите се деца на върховните съдии. Безобразие! Ще дойде време ни българи ни чужденци по презастроеното Черноморие.

23

Анонимен

преди 12 години

Щели да изгонят и малкото инвеститори край морето. Е по голяма глупост не може да се измисли. Като гледам всеки който се види с 2 лева в джоба тръгва хотел да строи.

22

Анонимен

преди 12 години

Как няма да рипат?Таман се бяха приготвили да лапат!

21

Kolev

преди 12 години

Идете и вижте европейските морски курортни градове: След брега (плаж или чакъл или скали ) следва широк крайбрежен булевард с пейки, цветя и дървета съобразно климата и при ограничено ползване на атомобили, после едноетажни (дървени) кафенета, ресторанти и пр. и едва след това (вече на 60 - 100 м от брега) са построени хотелите. Крайбрежната ивица е под опеката на общината (държавата)

20

saki

преди 12 години

"поправките ще изгонят и малкото инвеститори по крайбрежието" - Абе как ако са малко гадните "инвеститори" ,все пак успяха да бетонират цялото крайбрежие. Нещо не ми се получава формулата.

19

Irena

преди 12 години

ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ТЕЗИ КМЕТОВЕ ОТ 1990 ГОД. НАСАМ КОЛКО ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ ЦТАНЦЙИ СА ПОСТРОЕНИ???? ВСИЧКИТЕ *** ДИРЕКТНО В МОРЕТО, ЧЕ Е НАЙЕФТИНО!

18

до 8

преди 12 години

Не издавай,че алчни,корумпирани кметове,прокурори и престъпници ще застроят и там!

17

брейй

преди 12 години

Ще им секнат лапаницата на кметовете,ще си останат с една заплата горките! Те затова ли зарибяваха есенес на изборите?

16

Анонимен

преди 12 години

Който строи хотел, да си направи и пречиствателна станция за тоалетните. Общините и държавата не трябва да прахосват пари и данъци за строежа на пречиствателни тоалетни за частните хотели.

15

ми

преди 12 години

най-корумпираните кметове, с най-многото далавери и с най-голямото разрешено от тях НЕЗАКОННО застрояване, се били обявили против промените в закона. Е как няма да са против нали далаверата ще секне. Това са ***, които позволиха унищожението на природата ни

14

генади дет голем го

преди 12 години

Вади! Уплашили са се, че ще им спрат алъш-вериша, копеленцата крадливи!

13

Анонимен

преди 12 години

Този Рейзи дето го сбараха да бере нощно време с пушка в ръка гъби??? Отново ли е кмет? *** държавата сме! Не е истина Баце!

12

666

преди 12 години

Брей че нагли *** :) те ако могат и морето ще циментират

11

До 15 Пловдив

преди 12 години

Прав си, тотално оскотяха. Търтеи. Никой не работи, чакат от един сезон - 2-3 месеца да живеят цяла година. В същото време ги мързи да пръднат. Мързи ги и мизерните квартирки дето ги хранят, да ги попочистят и стегнат малко, около тях ***, но всеки е гъзар и го мързи да гледа. Камо ли да позачисти и подреди около къщата, плажа... Само далавера, ако има нещо.

10

правилно

преди 12 години

НАЙ ПОСЛЕ ДАНО СЕ СЛОЖИ ЗАБРАНА,А КМЕТЬОВЕТЕ НА СОЗОПОЛ,ПОМОРИЕ,ПРИМОРСКО И НЕСЕБЪР СА НЕДОВОЛНИ,А НАС КОЙ НИ ПИТА,ЧЕ ВМЕСТО ТИХ И СПОКОЕНО КРАЙПРЕЖИЕ СЕ ПРЕВИРНАЛО НОН СТОП СТРОИТЕЛНА ПЛОЩАДКА,НА ВСЯКА ПЕДЯ КАПАН,МРЪСОТИЯ,*** ТАКА НЕ Е БИЛО НИКОГА И НИКЪДЕ,Е,ЧЕ ТЕЗИ УЖ МИЛЕЕЩИ ЛЮДИ ВЕЧЕ НЯМА КОМУ ДА СЕ НАДЯВАТ ЗА РУШОВЕД,Я НЯКОЙ КОЛА,ДОРИ И ДРЕБНИ ГЕШЕВТИ ВСЕКИ ГРАДОНАЧАЛНИК СЕ Е СДОБИЛ С ИМОТИ И ПАРИ И ЩЕ МУ Е МИЛО ЗА ЗАКОНА,ЧЕ НЕ Е В НЕГОВ ИНТЕРЕС.

9

Сиганин

преди 12 години

Че няма пречиствателни станции то е очевидно - ако налетите на дребни доматени лщспи знайте че са от еко домати. По-интересен е въпросът, защо когато и малкото изградени пречиствателни станции нямат капацитет се раздават строителни разрешения?

8

Олеее

преди 12 години

В проектозакона пише, че това не важи за ИНЖЕНЕРНА ИНФРАСТРУКУРА! Моля, тоя пишман кмет да се научи да чете и да спре с далаверите! Както и с жалките си опити за манипулация!