21

1

преди 12 години

Браво на номер 10

20

онзи

преди 12 години

ДО "ОТ ТЕАТРАЛНАТА АРЕНА" Ще отиде в КЦМ Пловдив. Не се изказвай, като не разбираш. А В Кърджали е ОЦК.

19

ОТ ТЕАТРАЛНАТА АРЕНА

преди 12 години

ВЪРХОВНА ИЗМАМА НА ГЕРБ И БОЙКО - МИНИТЕ ЗАПОЧВАТ РАБОТА ЗА ТОЯ ДЕТО ДУХА -КЪДЕ ЩЕ ОТИДЕ ИЗКОПАНОТО КАТО КЦМ-КЪРДЖАЛИ НЕ РАБОТИ. СИГОРНО ЩЕ ИЗНАСЯМА ЗА САЩ ИЛИ АНГЛИЯ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ. РАДВАЙТЕ СЕ ИЗМАМЕНИ НО ТО НЕ Е ЗА РАДОСТ А ВСИЧКО ТОВА Е БОКОВИЯ ТЕАТЪР ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА КУКЛОВОДА НА БОЙКО.

18

Анонимен

преди 12 години

Интересно как са се подобрили условията на работа в мините за това време ? Нали мините бяха затворени от инспекцията по труда заради опасните условия на труд ? Явно ни играят театър и то какъв.

17

питащ

преди 12 години

Популистът Борисов кога ще върне бюджетните пари , с които плати на миньорите ?

16

Секретарицата

преди 12 години

Радвам се, че миньорите започнаха работа. Така ще имат заплати, получиха и безплатно облекло. Ще могат да си платят заемите, разходите за ток, вода и телефон, както и да изпращат децата си на училище, като им дават джобни пари. Поздрави за новия собственик на "Горубсо-Мадан", подкрепям него и работниците му, като му пожелавам по-високи печалби и по-ниски разходи ! УСПЕХ И ДОБРИ ПЕЧАЛБИ !

15

Пешо

преди 12 години

Добре , че поне премиера работи в държавата. Явно вече всички други са спрели, ако и той спре - край, затваряме я. Народа и той спи - направо ледников период.

14

Mинарет Калян

преди 12 години

Популизъм! Боже, пази България!

13

do 11

преди 12 години

"работи за просперитета на България" ахаххххххаахаххахахахахаххаххахахахахаххахаза това така сме "просперирали" в момента, че нова "виденова" зима се задава ...

12

Анонимен

преди 12 години

"осанна" за Спасителяследва "разпни го"

11

Анонимен

преди 12 години

"осанна" за Спасителяследва "разпни го"

10

bg

преди 12 години

NAKRAIA BOIKO 6TE OTREJI I 4LENA NA PEDALITE V BSP TA DA NEMA KOMYNIS4ETA DA SEIAT ZARAZA SRED NORMALNITE XORA ...........

9

Анонимен

преди 12 години

Алоооо БСП-***, още ли не сте проумели с *** си червени кратуни, че Бат Бойко за разлика от педалския ви вожд и ония другия с трипера, работи за благото и просперитета на България!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Каквото и добро да стори тоя човек, комунистическите *** веднага си разтварят минетчийските уста и се почва голямото плюене, та чак червата ще си изплюят тия некадърници. Егати долната комунистическа ***!

8

вожд и учител

преди 12 години

По заповед на другаря Тодор Жив..., пардон, на другаря Борисов, между двата рудника - "Крушев дол" и "Петровица", ще бъде опъната една хубава лента. Тя ще бъде прерязана лично от любимия вожд и учител на българския народ, другаря член на БКП, Борисов!

7

онзи

преди 12 години

Министър Дянков Благодаря на новия собственик, че не само плаща заплати, а и осигуровки, нещо което е важно и за миньорите, и за държавата, нещо което дълго време не се е случвало в Мадан" Защо тогава Вдянков назначи бившия директор на горубсо за шеф на нои Смолян. Гаджев натрупа невнесени осигуровки за над 7.5 млн.лв. Е..ти пародията на управление.

6

анТиквар

преди 12 години

Добре е , че вече започнахме работа. Но нека журналистите да публикуват изказването на Областния управител при посещението на Премиера в Мадан. Такъв резил, такава подлизурковщина, такова падение на държавно лице--направо нямам думи.

5

Анонимен

преди 12 години

DO 3:Ти поне без работа няма да останеш-може учител по Български език да станеш или редактор в тоя сайт.

4

Анонимен

преди 12 години

Този от снимката да върне парите , с които покри част от задълженията на предишния собственик , защото те не бяха от неговият джоб (както се внушава ) , а от джоба на всички нас !

3

az

преди 12 години

Добре, че е премиера-слънце. Той работи ден и нощ за нашето щастие. Хвала тебе Боко.

2

Робите празнуват!

преди 12 години

Ликуй, народе! Робите от Мадан отново копаят за жълти стотинки - и първите пари на банките и данъчните. И за нови милионери! O tempora, o mores! О времена, о нрави!