42

Анонимен

преди 12 години

Това е криворазбрания морал. Сякаш тези, които са писали статията и тези, които възмутено критикуват, ги е донесъл щъркела. Света е оцелял, не защото се е смял, а защото се е еб*л. Време е темата за секса да спре да е табу в едно нормално общество, в което хората правят секс, по често от 2 пъти в годината. Време е олигофреничните родители, баби, дядовци да вземат да се замислят за сексуалното образование на децата си.

41

Анонимен

преди 12 години

Правилно! Най-якия транспорт и най-якия секс се правят ПОД земята(одеалото)...Има много общо! А и какви яки каки пътуват сутрин...Наздраве!

40

Цвети

преди 12 години

Ех, тези хакери, които са хакнали сайта на issuu за да злепоставят Метрополитена.... :) Изключително забавна "новина", трябва да се признае. Още по-забавно е, че е публикувана в 13:00 днес, а в 17:50 най-накрая хората, занимаващи се с поддръжката на сайта на метрото (ако изобщо има такива) успяха да намерят начин да скрият другите каталози... Ей на това му казвам аз светкавична реакция и тесни специалисти :D Дано да довършат каквото строят в момента с по-добра скорост!

39

Nobody

преди 12 години

54, "сериозната фирма с опит" знае ли за линковете най-отдолу? И, ако да, колко пари е платила на метрополитена за тях? :)

38

Професора

преди 12 години

Ама разбира се другари от днес бг глупости като порно в нечий сайт или асансьор с бисквити стоят по цял ден на челна страница,а болни за обществото теми като предстоящо поскъпване на цената на тока е забутана в 3-та глуха.Така се прави независима журналистика и затова сме на 80-то място в света по свобода на медиите и на 1-во по корупция.

37

Анонимен

преди 12 години

абе този каталог въобще не е на сайта на Метрополитен. Просто са го качили на най-популярния безплатен хост за визуализация на подобни каталози. Порно рекламите са там. А и самият каталог повечето потребители дори няма да го отворят, щото е второстепенен линк. Същият хост се ползва за каталози от Световната банка и Университета Кембридж! Пак жълти "сензации". Дизайнът на сайта на Метрополитен е на сериозна фирма с опит, така че не мисля, че има място за коментар в тази връзка.

36

Alexander

преди 12 години

#35 е прав. Все бързате да съдите без дори ползвате и малко мозъчетата си. Много хубаво прочетете коментара и после разгледайте issuu/zino/docs/album_final_okonchatelen_08-05-2009?mode=embed&layout=1kam1/magazines/skin/issuu/themes/basicBlue/layout2.xml

35

Анонимен

преди 12 години

мноого наивно обяснение, в стил "аз не съм виновен" - ами първо вижте кой е хоста, какви са условията и т.н. ...хакери... има ли поне един професионалист в тая организация ? или е сбор от рода някаква

34

ПРЕПОРЪКА

преди 12 години

Нищо! Тъкмо сега и светата епархия ще си поръча сайт от същия майстор, ама на него ще има и линкове към автосалоните на мерцедес, ауди, бмв, порше и ферари! :) Дедо Николай4о и шефовете му да се радват на новите модели и манекенки!

33

ТОЧНИЯ

преди 12 години

35-ти много точно го е обяснил! Прочетете му коментара и веднага ще ви стане ясно защо има порно линкиве там с препратки. Лек ден от мене!

32

:)

преди 12 години

Някоя Калинка го е правила този сайт :)

31

само Ф Бг

преди 12 години

Само знайте за парата ,общината си продава и душата!

30

до 25

преди 12 години

Еми на мен на "Мусагеница" не ми става брат :)

29

до 35

преди 12 години

Е а де..кажи им го на хората. Ама и тази от метрополитен веднага се е изказала "компетентно"... аман от некадърници, назначени на позиции без да знаят и те за какво са назначени.

28

До 35

преди 12 години

Саитът е хакнат може би с ОСНОВАНИЕ

27

samo f Bg

преди 12 години

Само в Бг се случват шантави неща ......*** е винаги с нас ,вече ----официално !

26

БЕНЧЕВ

преди 12 години

НОВОТО МОТО НА ГЕРБ Е СЕСЪТ Е ВЪТРЕШЕН СЪРБЕЖ И ДОКАО НЕ СЕ НАИ***еж НЕМОЖЕШ ДА СЕ ОТЪРВЕШ . В МЕТРОТО ТАКА ОХАЕ ЧЕ ВСИЧКИ ДЕТО СА ПРАВИЛИ СЕКС ЕДА ЧЕ СА СВЪРШИЛИ ВЪВ ВАГОНИТЕ . НОСИСЕ СМРАД НА ПОТ , *** И ЕКСКРЕМЕНТИ ВИЖДАЛ СЪМ ЖЕНИ С ГЪБИЧКИ ПОД НОКТИТЕ И МАЖЕ С ОПИКАНИ ПАНТАЛОНИ ГАДОСТ НЯМА ДА ГО ПОЛЗВАМ ТОВА Е ЗА СЕЛСКИЯТ ПЛЕПС ПРЕДПОЧИТАМ КОЛАТА ИЛИ ПЕША

25

35

преди 12 години

35, Това не е приемливо за общински сайт. Независимо какви са причините.

24

Гацо

преди 12 години

Ама рекламите са си точно на место . От където и да погледне човек у нас освен разврат и опияти друго има ли ? А като се има в предвид управляващите то да се благодарят че са само реклами . Ако се амбицират да сложат малко депутатцки че и министерски снимки от типа дърт козел млада върба лющеше на народа ще му стане съвсем ясно що Деса поетесата стана здравен министър и Калинка Крумова от редови водещ в СКАТ дипутат . Че нищо случайно няма всичко се заплаща кеш че и в натура

23

Дизайнер

преди 12 години

Чудя се кой е по-некадърен - драскачите на новини, онлайн потребителите или тези от метрополитена... Става дума за свободен онлайн каталог, хостван от ISSUU!!! Там има МИЛИОНИ други каталози и тази лента вдясно е просто препратка към други каталози! Това е политика на ISSUU - те публикуват подобни линкове към други каталози където си искат. Няма никакви хакери, никакви 5 лева! Прочетете първо къде се намира каталога и после пишете глупости!