15

Наблюдаващият

преди 12 години

Такива неща се случват всекидневно. Случват се и на най-добрите. Щастие е, че всичко е завършило добре, в смисъл без жертви. Добре, че не се е случило с руски самолет - тогава радостнота квичене щеше да настъпи моментално! Разби се един ATR до Тюмен, 20 и кусур годишна френска машина, слабо подходяща за експлоатация в Севера. Веднага ехидство, почти радост. Разби се по фатални атмосферни причини въртолет Ка-52, сами прочетете нашенската реакция! В същото време норвежки С-130 "Херкулес" се разби

14

лемми

преди 12 години

номер 1 много ми е интересно кои ли извратеняци са ти поставили 3 минуса

13

Гости

преди 12 години

Не господ, а пилотите които са направили това за което са обучени, са тези към които трябва да бъдат насочени благодарностите...

12

Анонимен

преди 12 години

Я, тук днес що няма коментари колко са "счупени" и какви "щайги" са определени самолети и колко велики, здрави и безаварийни са Боинг и Еърбъсите ........

11

Pilot

преди 12 години

Има пътници с фрактури защото са ги евакуирали по пързалките ,което е можело да им го спестят! Понеже обаче процедурата е такава , ако не я спазят пилотите може да ги уволнят ,затова има натрошени пътници !!! Спокойно ,ако е имало само дим е можело да ги свалят със стълби!

10

6666

преди 12 години

тия са скачали извън пързалката

9

Анонимен

преди 12 години

Пийпъл вие сте големи късметлии, да знаете.

8

Speza

преди 12 години

Накарай една бабичка да се спусне по пързалка 5 метра да видим долу дали няма да има охлузвания

7

dragko

преди 12 години

Голям късмет.Господ е помогнал пътуването на хората да не се превърне в трагедия! Пожар на борда е най-лощото.

6

Ники

преди 12 години

Немога да разбера едмо - има пожар - как тогава пътниците имат фрактури, а не проблеми с дишането/ изгаряния ? Да не би да са прегазени от тълпата докато слизат ?

5

!

преди 12 години

Малък пожар на борда на самолета звучи точно толкова безобидно колкото и счупването на малък прозорец подводницата.

4

Анонимен

преди 12 години

Самолетът е бил във въздухът точно 29 минути, а не както пишат днес.бг 2 часа или човекът коментирал под мен 4 часа.Между другото това е снимка на Катай Пасифик, а не на Върджин Атлантик.

3

Анонимен

преди 12 години

Ранени при евакуацията. Самолетът е летял 2 часа до пожара. Значи да се върне е летял още 2 часа след потушаването му.И къде са се намесили пожарникарите? Да пребият хората. Май навсякъде са едни и същи.

2

До 2

преди 12 години

Ти май живееш преди 30 години. Отдавана отпаднаха тези правила. Правилно е и по двата начина да се изпише "петнайсет", "петнадесет".

1

Анонимен

преди 12 години

Пише се "петнадесет", а не "петнайсет"