169

Анонимен

преди 12 години

същите тези ***, които сега се вайкат във форума,че Сърбите ще правят фиати, ако завода беше тука .. щяха да плюят по него - " Как пък най-скапаната европейска марка отвори завод"... " тези фиати са еднодневки ,камо ли Българи да ги сглобяват".... " Българския фиат няма да вземе и една звезда краштест и ще виси само в сервизите"..."хората правят тойоти и мерцедеси , ние фиати-срам"..."Български фиат никога няма да си купя,абсолютен ***"......не съм ли прав , г-да Хейтъри?????

168

хм

преди 12 години

Абе как става така, че държава бомбардирана от щатите преди 13 год. със съборени мостове над Дунав и сериозно пострадала инфраструктура, само след няколко години е възстановила всичко и сега поема милиардна инвестиция, а тук 30 год. неможем да направим 2-рия мост над Дунав, да не говорим за инвестиции?

167

:)))

преди 12 години

Ние пък си имаме магистрали :)))))

166

Гейберастен,анално

преди 12 години

Смешници...Само Тиквуня има 2 милиарда,даже наскоро празнува ....Тия ми се фалат с 1 милиард....

165

гневен

преди 12 години

Това е красноречив пример за това,какво се върши у нас ! Докато управляващите у нас се чудят как да опоскат останалите пари в резерва(виж напъните за сребърния фонд) ,комшиите инвестират в откриването на нови работни места! Това е икономика,*** !Ако печелят по 1000 Е на автомобил -това са 200 000 000 -300 000 000 Е годишно и няма министър председателя им да ходи да раздва подаяния по 300 лева на ръка на работниците.Между другото в Унгария преди Велик ден ,Германия откри завод на "Даймлер "

164

До 229

преди 12 години

Къф език - волски ли ?

163

Анонимен

преди 12 години

Кой сериозен инвеститор ще дойде в страна,където престъпността се покачва всекидневно????Населението затъпява и е безкрайно необразовано!Правителството се върти ,като пумпал,едно сериозно решение не е взело без да се отметне!!!Все пак това искахте,празни приказки и оправдания!!!А сега даже ни се обяснява че били сташно успешни и вторият мандат бил задължителен :)))))

162

ЖЕЛКО РЕБРАЧА

преди 12 години

az сам сърбин...Сърбите са дали език на тюрко-бугарите на Аспарус..Поздрави!

161

Анонимен

преди 12 години

Дебелият,като подари българската земя на китайци.Се биеше в гърдите че щели да вложат 10млн.За да е обработват и да си изнасят продукцията за Китай.От което ние нищо не печелим !!Но Разплутият внуши на мега тъпите рапони че това е уникална инвестиция .Сега разбирате ли ,колко сте мизерни????Няма как тук да дойде сериозен инвеститор,тъй като от тези 1млд щяха да му поискат поне половината за подкупи!!!!И не е изключено после да се откажем от проекта ....следват неустойки платени от нас!

160

Анонимен

преди 12 години

220"че кой купува фиат?"..........Който има пари ***.А такива леваци като теб си карат колелото.

159

Анонимен

преди 12 години

Въх що така в една недимукрътична, неиврупейска и САЩомразеща дръжава... Назе що така на заобиколихте незаинтересовано ? Кво е тва милярд ? Нашите прУекти стигат до неколко милиончета за открадване... Тия сръби сигур са глупави и не мое а крадът инвестиционни пари

158

Анонимен

преди 12 години

"Аржентина национализира подразделение на испанския нефтен гигант Repsol От 2007 г. аржентинският президент Кристина Кирхнер национализира пенсионен фонд за 24 млрд. долара и авиокомпанията Aerolineas Argentinas SA"ЕТО КАКВО ВИ ЧАКА В ***!

157

Анонимен

преди 12 години

Истината е че в *** всички ПРОДАВАТ и ЗАМИНАВАТ!Купуват хората на Тиквата като Цуцолинка,Котараци,Цветан Василев,*** и т.н.Дори 80% от евро деноминираните държавни облигации в последните 3 години били купени от бг инвеститори(сещайте се кои са тези "инвеститори"). Но скоро тази пирамида ще се срине и тогава ИДЕ големият глад за тъпите ***.Весело прекарване в АДА ***!

156

Анонимен

преди 12 години

" Китайската компания Great Wall инвестира в България 80 млн. евро " и"Заводът в Крагуевац е най-голямата инвестиция в Сърбия през последните няколко десетилетия, достигаща около 1 милиард евро,"

155

хххххх

преди 12 години

сърбин ми каза, че когато са правели застава, отиваш в крагуевац, взимаш я нова и докато стигнеш белград и тя вече скрца и тропа.

154

Анонимен

преди 12 години

че кой купува фиат??? тези които се карат в нас са пета употреба от италия, нов фиат по нашите улици не съм виждал. всъщност само в италия. сега ще се продава и в сърбия. да си ги правят и да ди ги карат. фиат е мъртва марка, бъдещето е на китайците.

153

Анонимен

преди 12 години

26 August 1953, 96% of the employees of then Zavodi Crvena Zastava voiced their desire to produce automobiles. That year, 162 Willys Jeeps would leave Kragujevac lines.On 12 August 1954 Zastava signed a cooperation agreement with Fiat .[4] Three months later, Kragujevac began assembling Fiat 1400, Fiat 1100 B and Fiat AP-55 Campagnola.---------------- Сърбите произвеждат Фиати от близо 60 години

152

Шоп

преди 12 години

И не плюйте по сърбите, защото от Запад идва истината, не оттам, където ората мйекат, а където говрят с евроакцент.

151

Шоп

преди 12 години

Какво ви е виновен ГЕРБ, не мога да разбера? Сърбите имат над 30-годишно сътрудничество с ФИАТ, Ивеко и кой ли не още. Както и румънците с Рено. Естествено, че ще си вложат парите там, при нас може да дойдат само жълтите, защото пък тях никой не ги ще. Докато Тито и Чаушеску показваха среден пръст на Москва, ние им лижехме задниците. Те сглобяваха Фиати и Рена, а ние Москвичи в Ловеч. развитието на нещата е съвсем логично.

150

do 213

преди 12 години

ти си *** яж ***!!