29

хм

преди 12 години

Направо е стряскащ на някои снимки!

28

555

преди 12 години

Този Бенедикт Шестнайсети ми изглежда меко казано демоничко! Страшничък е!!!

27

Анонимен

преди 12 години

Животът съмнителен подарък? Защо не го върнеш тогава? Защо упорстваш? Лицемер.

26

Младеж

преди 12 години

Папата е младеж в сраевнение с българския патриарх Максим, който е на 97 и в момента кара 98 си година. Мисля дори, че е най-възрастният духовен водач в целия свят

25

Анонимен

преди 12 години

Папата не е пил морен вода ! Ако не броим интригите, които са основното им занимание.

24

Мислещ

преди 12 години

28, много жлъч. Учените са били техни свещенници. Науката се е родила там.Колкото до инквизицията тя е гонила българската "ерес" - богомислтвото, създало катари и т.н. но пък тази "ерес" е и облагородила католицизма.

23

до 25

преди 12 години

ох, да бее! все някой ни е виновен и все сме с губещия отбор. и кое е това значимо, което е налагала инквизицията?! че можело да наклепаш съседа си и да го убият по донос.изгорили са на кладата толкова учени заради мракобесните си възгледи. а имат висок стандарт , защото са ограбвали векове наред колониите си. на нас ни разказва играта това, че сме абсолютно лишени от чувство за национално единство. май теб много са те били и все по главата

22

999

преди 12 години

тези са такива первезници......мама им....

21

999

преди 12 години

обективния-твоя "свети" отец не е мой,той е на католиците а аз не съм такъв,така че не е на 2 милиарда началник

20

Бернар Ги

преди 12 години

Аз пък мисля че Католическата църква е в основата на Европейската култура. Светата инквизиция е дисциплинирала обществото и е наложила вярата. Да имало е безчинства и несправедливости, но така е винаги когато се налага нещо значимо. Забележете, че католическите държави са с най-висок стандарт,най-висока култура и никога не са робували,а винаги са воювали за вярата и свободата си.Тук нямаше да бъде турско, ако бяхме с Ватикана, но богомилството ни разказа играта. Това са фактите. Боя изгражда!

19

cc

преди 12 години

Наистина добро, Krimena!!!

18

обективен

преди 12 години

Негово Светейшество е глава на всички християни, а комунистите, неверниците и болните атеистични глави е нормално да не го харесват меко казано! Това обаче няма никакво значение, повече от 2 милиарда са миряните на Папата, Господ да му дава дълголетие!

17

krimena st zag

преди 12 години

as vapriki 4i sam hristianka as viarvam uba4e v boga.......papata as mi e idna dustulepna usoba.uba4i daje e katolik...germanskuto mo poteklo e garanzia za diszipliniran mantalited i ima vlianie f vatikana...uba4e kolturniad mo miruglet e sas ugrani4enosti,as well....ina4e nikag ni e aruganten i e miluzliv.no e filantrob-

16

e

преди 12 години

---- Прикрепено писмо (до служителите на "Звяра"- попове и папи.) ----Подател: евгени славков <evgeni70251***abv.bg>До: sinod***abv.bg, contact***ecclesia.grОтносно: до служителите на "Звяра"- попове и папи.Дата: Понеделник, 2012, Април 16 20:17:18 ЕЕЩДядо попе,пак в BTV-NEWS заблуждавате вярващите драги зрители,носейки един голям дървен идол-картина-икона,обявявайки,че е е "чудотворен".Какво ли каза Господ в заповедите Си и конкретно във Втора ?! Друго,обявявате как хората трябва да се молят на други хора по ваше попско-паско предпочитание и конкретно на Мария.Защо тогава Исус след възкръстването Си, се яви първо на Мария-Магдалена ?????!!!!!! ; И защо когато казали на Господа :"Господи,отвън те чакат -*** и братята Ти " ,Той отговорил,посочвайки учениците и последователите които били с Него,казвайки: "ЕТО КОИ СА МОИТЕ БРАТЯ,МАЙКА И СЕСТРИ-тези,които слушат и изпълняват Божията Воля.Божията Воля ако не знаеш дядо попе е Самият Исус !!!!! Така,че чии думи да повярваме,на твоите с които се опитваш да променяш Божията Истина,или тези на Христа ?????!!!!! Не знаеш ли че Божията Истина е Сам Христос и НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА СИ ПРАВИ-ОБРАЗ И ПОДОБИЕ НА ИСТИНАТА ?!!!!!!!!!! Обаче на едно място в Новия Завет е споменато следното: "И с чашата с която е черпила,ПОЧЕРПЕТЕ Я ДВОЙНО !"" Знаеш ли за какво се говори в този стих ?! Говори се за днешно време,и "онази" е "блудницата",която опиянява целия свят с виното на блудството си-РЕЛИГИЯТА НА "ЗВЯРА" .

15

Той

преди 12 години

Тя и аналната "любов" не е подарък е е желание.Имате опит в това там във Ватикана.

14

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

Хитлерюгент, ако не ти се живее - върни дара!Въженцето и готово!

13

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

Хитлерюгент, ако не ти се живее - върни дара!Въженцето и готово!

12

Анонимен

преди 12 години

"Да, аз съм стар, но все още мога да си изпълнявам задълженията"Задължения? Например?Да носиш 5-килограмовата ти златна корона и да я показваш на наивниците?Или да уреждаш по-евтини дечица на перверзните кардинали?

11

Анонимен

преди 12 години

zaglavieto na matriala e samnitelno,spisva4ite na matriala sa samnitelni.izvod..nazna4eni sa po pora4ka i s vrazki

10

Папа

преди 12 години

Той е съмнителен.Както и цялата католическа прослойка,която се мисли за коричката на ***.Ще ме извинявате за израза,но това са най меките думи,които успях да подбера.Нека бог ме накаже.Разбира се,няма как да те накаже нещо в което не вярваш.Но стига глупости,едно е да вярваш в нещо,друго е да живееш в страх че няма да отидеш в рая.Папата е престъпник и никой не може да го отрече,а ватикана е най голямата мафия,който не го осъзнава е *** мирянин.