109

редик

преди 12 години

до 159 браво пи4 сасипа го тоя 156 тук много пи6ат ама ако са там сигорен сам 4е 6те се насе.ре хахаха ***.

108

Анонимен

преди 12 години

Ама много си ***, дано не попадаш никога на мястото на момчето, което е стреляло!

107

Анонимен

преди 12 години

Бог да ги пази! Дано се върнат живи и здрави! А нашите политици,като гласуват разни закони да помислят за своите деца и внуци и тогава да пращат нашите,като пушечно месо!

106

редик

преди 12 години

приятел не си ходил и не знаеш и не ядат парите на държавата като незнаеш не пиши,аз сам бил там 3 пати

105

Анонимен

преди 12 години

много добре са го обучили щом не е ранил никои голем талибан ха ха ха. браво. само ядат парите на даржавата.

104

tosh

преди 12 години

истината е една, а именно, че правителството на Афганистан тръгна да спира производството на дрога, защото осъзнаха, че държавата им не може да продължава така.Тук обаче се намеси САЩ, които под предтекст, че там има терористи, ги напднаха и възстановиха производстово на опиум, като в момента в Афганистан се произвежда 90% от дрогата в света. Единствено съжалявам за българите, които са отишли там и рискуват живота си, за да защитават производството на дрога. КОНГРАЧУЛЕЙШЪН.

103

Анонимен

преди 12 години

И какво излиза? Нашите *** изяждат пенсиите на хиляди пенсионери, за да обучават терористи на Ал Кайда?

102

Брайвик

преди 12 години

ИСЛЯМСКИТЕ ФАНАТИЦИ СА НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО ЗА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА !

101

istinata

преди 12 години

avganistancite sa hora niakoi vse triabva da im pomogne sre6to onia nenormalnici s mizernite bradi.poznavam avganistanci i avganistanki-normalni hora prosto religiata gi ***

100

БГ

преди 12 години

Информация за така наречените български рейнджъри - Американската армия записва войници и ги изпраща в Авганистан с много голяма заплата и американски паспорт в джоба и пенсич отгоре на всичко.

99

офицера

преди 12 години

Другата година заминавам за Афганистан. Ипотеката ми е 700 лв на месец. Мислех да оставя апартамента на банката, но наемите за обзаведен двустаен апартамент са от 400 лв нагоре, а жена ми взема 240 лв майчински. Отивам за пари, не искам да ме оплакват ако не се върна. Друг избор нямам....или може би не трябваше да си купувам апартамент и да имам дете...

98

за глупавите

преди 12 години

Знам че са ви резнати и без това малките ви азиатски ***, но явно са резнати и без това малките ви мозъци ! Какво защитавате вие, талибаните, нека ви светна, полухора, какво проповядват те:забрана на телевизиятя ,защото обижда алах, забрана на изобразителното изкуство, защото обижда алах, киното по същата причина , медицината по същата причина работещи жени пак обида, ако това искате нямате място в прогресивна Европа!

97

Българин

преди 12 години

Бъгария е най-великата нация, българите сме дали писменост на света, българите сме дали компютъра на света, България е люлката на цивилизацията на целия свят - без България нямаше да има цивилизация! Българите са най-почтените, най-трудолюбивите, най-честните и най-талантливите хора на света, а българските убийци са най-добрите убийци на света. Ако има някъде окупирана страна и трябва да се убиват местните маймуни които не са съгласни с окупацията то най-добрите убийци за тази работа сме ние българите и се гордеем с това и е новина номер едно във всички медии! Българите сме велики убийци - дай пари на българина и го прати в чужда държава да избива местните за пари и после да пишат по новините и да се гордеем с нашите убийци - да живее България.

96

обективен

преди 12 години

какво беше това затрито "сравнение" между натовската окупация на афганиста и халюцинациите ти за имагинерна гръцка окупация на България, хич не ми е ясно?!?1. гърците са християни, точно като нас, а пък афганистанците именно защото са мюсюлмани мразят европейците- тва трудно ли го схващаш? 2. въпросните афганци не се борят за родина, а за вярата си, заради която биха гръмнали всеки, който не е от техните.От кой руски сайт смучете че сме били "окупатори" на чужди "родини", егати смешниците.

95

Армия???

преди 12 години

Това са наемници.Те не пазят България.Обслужват чужди интереси срещу пари,така че не ми ги защитавайте.

94

обективен

преди 12 години

скапаните руски подлизурки тук са се събрали да хулят българската армия, ама ще го ядете бахура май и вие, като афганистанците. браво на нашите момчета, точно така трябва да действат!!!

93

6666

преди 12 години

до румен221 Това е самата истина.има и други ама за тях друг път

92

do mamaligata 127

преди 12 години

Ei . Shto si slojil TURSKOTO ZNAME NE NIKA SI BE .

91

rumen221

преди 12 години

Приятели,Откакто САЩ окупираха Афганистан, там се произвежда близо 92% от световното количество суровина за хероин... Провинция Хелманд заедно със съседната провинция Кандахар е най-големият производител на опиум...!!!- Аз ще продължа информацията...:1. Американците контролират Кандахар, а Талибаните - Хелманд... и заедно снабдяват Света с наркотици...!!!2. Американците, преди време решиха, че не искат да делят тази далавера и... Пребиваха от бой довчерашните си "ортаци"...3. Сега обаче, талибаните и АлКайда им го връщат- Въпроса е...:- Какво правим Ние в Афганистан и как от рота (120 души), без решение на НС, контингента ни сега е 717 души... и харчим по милиард годишно, в тази *** вайна..., а децата и пенсионерите ни мрът от глад и болести???- А ХИЛАРИ ПОИСКА ОНЗИ ДЕН ОЩЕ ЕДИН БАТАЛЬОН

90

Анонимен

преди 12 години

Абе то и в Турция същото, ама и те пратили от техния башибозук в Афганистан. Турците са си стари американски ***, още от войната в Корея.