88

гурбетчия

преди 12 години

Бог да я прости жената ! Причината може да е семейни проблеми ,а може и да е финансови проблеми ?! Момичета ,в Европа има много работа ,не мизерувайте в Бг.! Не бъдете роби на патриотични лозунги и пр. ,първо уважавайте себе си ,а родината я уважавайте само ако тя ви уважава ! Сама жена в чужбина гладна няма да остане ,без работа няма да остане и без покрив няма да остане ! Не ме разбирайте погрешно ,нямам впредвид проституция!

87

Пешо

преди 12 години

Внучката на Яворов лека и пръст!Къщата му музей е планувана да стане масонски храм имаше големи интриги в ложите вложени бяха много пари откраднати бяха много задействан беше братски масонски съд!Ами питайте Емил Хърсев той може да знае повече?

86

Анонимен

преди 12 години

Гарантирано от ГЕРБ !!!!

85

буба

преди 12 години

За великден всички в гърция са взели бонуси.Безработните са взели САМО 300 евро!Мислите ли че ако имахме тяхната "криза" и даваха дори на безработните по 600лв щяхме да стигнем до такава нищета и безизходица?

84

bogini

преди 12 години

Bog da q prosti.Az bqh prqk svidetel kak sko4i..........

83

Анонимен

преди 12 години

122..стига глупости..а нима през работните дни не стават катастрофи и не загиват работници при злополуки? а държавата не я мисли ти..по скоро ти ще си с по малка заплата този месец..но няма значение..по важното е да напишем нещо тук..а?

82

Анонимен

преди 12 години

Задават се още 4 поредни почивни дни. Дни в които държавата не се нуждае от управление, а управляващите ядат и пият на корем в резиденциите и по чужбина. Хората ще започнат да се самоубиват и от тези кошмарни 3 и 4 дневни почивки. Държавата загива, а ние почиваме, ядем и пием. Следете за броя на убитите и ранените през тези 4 дни. Още толкова ще са и около първи май. Плащме с трупове и инвалиди. Почивайте. Хак да ви е!!!

81

perunika

преди 12 години

moje li niakoi da ni obiasni,kak Iavorov moje da ima vni4ka kogato ne e imal deza.poznavaiki sadbata na mu,negovata liubov s Mina i sled tova s Lora Karavelova,tvorbite na Kremen za jivota na poeta,znaeme 4e e nevazmojno da ima priaka vnu4ka.dobre e mladite jurnalisti da sa po informirani.

80

анонимен

преди 12 години

даааа..вече научихме кое е момичето..и знаем от какво е страдала..както и да е..беше млада и интелигентна жена...бог да я прости......и 118 ти..ти да не си му светил на Яворов та да си сигурен че няма наследници? в тоя живот никога нищо не е сигурно..така че стига догадки

79

ми

преди 12 години

Нито една смърт не е естественна-обикновенно предизвикващият я е съвсем близо и индивидуално мутренски музикално грамотен за да я предизвика ползвайки всички индийско-китайско комунистически методики.На практика се получава следното-в средата е невинния от едната му страна е звяр от друтата техниката на последния технически ум и злият гении Господ възкръснал с центрирана централна фляшка в ръце!

78

А

преди 12 години

Яворов няма деца, следователно няма и правнуци.

77

софиянец

преди 12 години

жалко, момичето е пряк наследник на Яворов... гадни времена...

76

Елизабет

преди 12 години

Самоубилото се момиче е Василия Стоилова, художничка и внучка на големия художник Васил Стоилов.

75

Анонимен

преди 12 години

Василия ми беше съученичка в ЧПГЕХП "П. К. Яворов". Беше странно момиче, но много изискано, изключително възпитано и интелигентно. Наистина много жалко. Да почива в мир! :(

74

Jalko....

преди 12 години

Tajno i jalko za edin mlad jivot.... No nie njamame pravo da sadim !Mir za du6at i !

73

Ястреб9

преди 12 години

101 - Ти да не би да си ме хванал за великденските яйца, че се мислиш за квалифициран да ми даваш акъл, бантустанецо!?

72

^3DAttack

преди 12 години

до 102 (Ястреб69) Напълно се присъединявам към поста ти .. само ще добавя че смяната на имената е едно срамно петно на България но повечето Българи не го одобряваха тогава .. за съжаление Комунистите не ни питаха за тия неща.. А за това момиче можем само да тъжим никой човек не заслужава да си отиде така и толкова млад.. какво ли е приживяла за да вземе подобно решение :( дано почива в мир

71

Ястреб9

преди 12 години

91 - Анонимния, като ти гледам правописа на българския език - който вероятно ти е майчин език - почвам да се гордея с моята "необразованост"! А да не коментирам, как една печална новина, свързана със смъртта на един млад човек, се смъкна на ниво "селски даскали в кръчма". Но какво да правиш, това е типичната черта на българския ***! Със здраве!

70

blitz.bg

преди 12 години

dnes.bg,пак сте назад с новините!Агенция "Блиц" пише,че самоубилата се млада жена е правнучката на поета Пейо Яворов!Името й според "Блиц" е Василия Стоилова.Лека й пръст на тая млада жена!Много жалко...!

69

Анонимен

преди 12 години

интересно защо никоя медия не съобщи, че след поредното грозно съкращаване на хора в мтел, един много готин човек се самоуби?!