38

Анонимен

преди 12 години

Демокрация всъщност е комбинация от две гръцки думи.Демос - НародКратос- УправлениеА технологичен напредък има, защото има европейски инж. Всяка техника последните няколко века излиза от Европа.Иновациите с рядки изключения са на Европейци, Американци, Японци, Корейци, и тук таме индиици.

37

Анонимен

преди 12 години

Ястреб е твърде умен за да е ислямист. Влиза в форума да се заяжда, когато му е скучно :)

36

до Ястреб

преди 12 години

Наистина ли мислиш, че хората, възпитавани в исляма са свободни, след като самата дума означава "покорство"? Най-страшни са фанатичните робите по собствен избор. Що се отнася до исляма, то говорим за форма на религиозен фашизъм. Но всеки пастир си маркира стадото както може.

35

Анонимен

преди 12 години

Не съм мнго съгласем с теб Ястреб. Погледни Иран, Афганистан, Сауд Арабия, ПАкистан. Та там убиват хора с камъни още. Явно си доста ерудиран, но от твоята уста думите на Гйоте звучат изкривено специално в този случай.Исляма е ретроградна религия и не го казвам за да се заяждам. Бъди сигурен, че не е толкова далеще времето, когато влияанието на исляма ще намалее в самите ислямски страни.

34

Ястреб9

преди 12 години

48 - Това е казано от Волфган Гьоте относно хората, които живеят в демокрация и се мисляз за свободни, но както и да е! Но иначе си прав - демокрацията и исляма се несъвместими. Защото, в исляма няма място за робство, включително и финансовото! Ти се плащай данъците, ипотеките, изплащанията, лихвите, осигуровките и т.н. и се наслаждавай на свободата, дето ти дава възможност да се наслаждаваш на тези плащания. Ислямът е за хора със свободно съзнание, а не с робско съзнание! Честит ти Великден!

33

Анонимен

преди 12 години

Никой по Света не е чувал и виждал Ислям и Демокрация да съществуват съвместно.Няма такава илюзия.Колкото до ислямските овце,няма по-безнадеждно поробен роб,от този,който се мисли за свободен...

32

Ястреб9

преди 12 години

45 - След като видяха демокрацията, наложена в Ирак, Либия, че и България, талибаните вече не сакат дори и да я чуват тази думичка, та за това предпочитат да умрат, отколкото да бъдат демократизирани от страна на белите юдейо-християни! Хареса ли ти, християнино!? Честит ти Великден! ;-)

31

Християнин

преди 12 години

Афганистанците не искат демокрация,те още не са узрели еволюционно за нея.Те си искат Ислям и талибани.Те искат да са "свободни" по своя си начин.Те не могат да възприемат,че друговерци,тоест християни им мислят доброто,щото в религията им(Ислям) е заложена омраза към неверниците и тяхното унищожение...

30

хрисо попов

преди 12 години

браво на талибаните ....да изпратят няколко отряда и в българия зада сложат ред в държавата...

29

АНОНИМЕН

преди 12 години

Преди да се прекланяте пред "подвига" на талибаните, по-добре е хякои хора да се научат, че страната е АФганистан, а не Авганистан.

28

факт

преди 12 години

Поклон пред авганския народ не свел глава пред нито един завоевател ! "Тоз който падне в бой сза свобода,той не умира."пп.Български войници нямат място в Авганистан,най-малкото защото те са ни първи братовчеди.От там ни е корена,но можем само да се учим от тя,а не като сега да се кланяме на всеки по-голям от нас.Още веднъж : ПОКЛОН !

27

Анонимен

преди 12 години

Интерсно на какво разчитат нападателите в града.......така или иначе ще бъдат избити

26

Dublin

преди 12 години

че боевете в района продължават и депутати се бият с нападателите...narodna libOFF...tc,tc...:))

25

xexe

преди 12 години

Идва ред и на боулинг залата да бъде взривена,кадето мъже и жени играят за по 35 долара на час,и то заедно!!!!

24

VASILISQNISGERMANI

преди 12 години

V SOBSTVENATA SI STRANA....IMAT PRAVO DA OBSTRELVAT....CHUJDI MISII....

23

Императора

преди 12 години

Дипломатична мисия...................................с оръжие в ръка.

22

men

преди 12 години

ехе не моем разделим херото ли що ли. маймун обама е правил братска дялба с талибанусите май а. добре че и нашето пушечно месо е там, на насжа издръжка да има с какво да тровят децата ни.

21

Анонимен

преди 12 години

Весели празници на всички

20

anonimen

преди 12 години

SIRIA e vinovna da vlizat iankite vav SIRIA

19

Анонимен

преди 12 години

Северокорейците са виновни.