36

до 52

преди 12 години

А българите не изнасилва и не убиват значи ?! Ти новини не четеш ли ?! Маргините Обите ,Кобрите,и пр. какви са?! Ами колко българи има които не са замесени в мафии ,а извършват индивидуални кражби и изнасилвания ,и остават в сянка ?! Дори Левски е убил 14 годишна българка ,това защо не го казвате на народа ?! Ако не вярвате поискайте запазените документи от турските и западни историци ! Ами капитан Петко защо е обрал златните бижута на гръцкият генерал,който го приютил в дома си?!

35

До 49

преди 12 години

Я млъквай бе, ***! Българите поне извършват интелектуални престъпления, които не нарушават личното пространство и здравето на хората. А *** (ти и твоите братя) изнасилват, убиват и колят. Така, че млъквай *** *** такава! СМЪРТ!

34

aq

преди 12 години

ДО ФГ /14/Значи за 1 лаптоп я пребили приятелката ти и много ти се вижда наказанието й. Ти знаеш ли какво значи да оберат детето ти като му вземат лаптопа, телефон и калкулатор с всички функции в Студ.град и да го чуеш по телефона и да не можеш да го прегърнеш.И леки ти се виждат престъпленията на тези дето източват дебитни карти.Заради такива като ме е срам, че съм от Б-я.

33

Анонимен

преди 12 години

На всичкото отгоре и ***!

32

браво на българите

преди 12 години

Когато *** откраднат 10м. кабел,българите вдигат врява до небето ! А когато българи крадат милиони и излагат държавата пред чужденците ,няма нито един негативен коментар !!!!А това вече е ежедневие,всеки ден по света задържат българи за обири на банкомати!Е по това може да се разбере,че кражбата ви е в кръвта,щом в стани като САЩ,Германия и др. които дават толкова възможности да работите и печелите достатъчно,вие предпочитате кражбата! ДНК !

31

,,LARI,,

преди 12 години

DOLNI ***.KOKALITE SHTE VI IZGNIQT V ZATVORA.

30

гурбетчия

преди 12 години

Това за мене не е новина ,това е ежедневие ! А пак си промивайте мозъчетата,че *** ви подбивали авторитета в чужбина ! Ако не можете да откраднете с ръцете си ,ще го направите с краката си !

29

Анонимен

преди 12 години

Така е Гошко...Пич,обясни на *** сега,кой е виновен за положението в БГ.Полицията ги лови...Полицията значи ...ПРАВИТЕЛСТВОТО...Значи ...БОЙКО!И ги пуска ...КОЙ.....СЪДА...Значи ПЪРВАНОВ...ЗНАЧИ КОМУНИСТИТЕ...........И веднтж завинаги да млъкнат всички платени писачи и ***,които толкова знаят......

28

Анонимен

преди 12 години

Абе верно кво стана с оная ръждясала трошка назована "брониран афтонобил" дето я обраха. Ни звук ни стон. и Пръцко некъде се покри явно на светлия христиенски празник се е оттеглил в пещера за да медитира и да се покае и може би .... да поговори с Всевишния лично...

27

4око

преди 12 години

До 30 ти. Абе *** ами ,ако арестуват 8 човека ,8 коли ли ще ги карат ? Как може да си толкова ***? Сигуен съм ,че са измислили имената на арестуваните и цялата случка само да оправдаят жалкото ти съществуване.На бай ганиьо все другите му криви и все се опитват да го лъжат... Статията не е на днес.бг , а е преведена от янките.И още един път ***!

26

До Гошко - к.41

преди 12 години

В БГ пък тримата съдии от ВАС, дето уж не са вземали имоти в Приморско , а техните дъщери и майката на 80 години на Икономов, нито имотите върнаха,нито пък ще плащат 2 години по 25% на държавата. Три съдийки от ВАС си плюха в лицето и ги оправдаха - ами имали са възможност да вземат имоти за жълти стотинки, взели са! А в САЩ пък хванаха наши хора и ще ги съдят. Защото в тази страна си нямат СГС, САС и ВАС и шефовете на съдилищата не са генерали и бивши милиционери!

25

Florida

преди 12 години

Визи за УСА и Шенгенпрез крив макарон!Стойте си в село Б-я.

24

USA визи

преди 12 години

Та кога разправяте щели да ни махнат визите и да пускат *** ни същност в УСА ?!

23

жужу

преди 12 години

Тук не става,защото всичко е източено от ***,СИК ,мик и другарите от ДС.Това е великдевска шега,така че не вярвайте на Данчо Ментата-трия бургас.

22

Déj&#22

преди 12 години

Жалки опити да оправдаят визите за българи , нъл бяхме *** нату , храни куче да те лае .

21

Анонимен

преди 12 години

Петко дебелия няма ум ,за да източи банка!От него само мас могат да източат!

20

Швейк

преди 12 години

Е-е тия наистина са се образовали, щом точат карти. Българите обикновено точим чорбата на киселото зеле ама има и по-умни между нас. Затова се казва изтичане на мозъци. Само дето сега малко ще трябва да изкарат стаж в местата за корекции.

19

....

преди 12 години

Най-напред ,Честит Великден на всички българи по света и в България.И...по темата.РАЗБЕРЕТЕ ,ЧЕ ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО!!!! НИКОГА АРЕСТУВАНИ НЕ СЕ СЛАГАТ ПО ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН В КОЛА,ЗА ДА НЕ СЕ УГОВАРЯТ .Така,че тази "сензациона" новина я оставете за сайта си. Когато разберете ИСТИНАТА за случая...коментирайте. Аз поне съм тук и нещата са далеч по-различни. НО....сензацията /билатя и неистинска в някои части/продава.Е, това са журналистите/пардон/ драскачите.

18

Анонимен

преди 12 години

До 23 Ми то и в САЩ няма да стане на доказателство този запис ,шегували са се и толкова .Освен ако адвоката им не е тотален тъпан .

17

Анонимен

преди 12 години

До 14 Ми толкова им е мозъка на БГ журналята Познавам поне 4 българи пострадали от кражби и грабежи в Италия Сега трябва да напишем по всички Бг вестници ,че всички жабари са крадци и мафиоти А един познат го обраха в Брюксел и сега и белгийците са ***