8

Анонимен

преди 12 години

Постоянно се говори и пише по западните медии как армията (разбирай президента Асад) нарушава примирието и убива невинни цивилни. Вчера по ВВС не знам как се изпуснаха че в Алепо примирието било нарушено след като бунтовниците нападнали и в последствие загинали 3 цивилни! За което разбира се вината пак е на армията! Писна ми от едностанно отразяване на случващото се в Сирия!!!!! Всеки нормалем човек знае че т.н. Сирийска Освободителна Армия е финансирана (и снаряжавана !) от Катар и Сауд Арабия!

7

Анонимен

преди 12 години

На комуноидите винаги им се привиждат провкации , нищо ново под небето и у нас в края на 40 и началото на 50 опозиията обслужваше чужди интереси и след 10 ноември сините митинги се спонсорираха от запада , тази тяхна песен е много стара.

6

Мамантос

преди 12 години

Търси повод Западът за открита военна интервенция. Затова беше и номерът с примирието: Башар се съгласява, "опозицията" прави провокация, и... вече положението става нетърпимо, значи НАТО трябва да се намеси. Западните и ционистките *** не се посвениха да провокират кръвопролития дори на Велекден!

5

Данчо

преди 12 години

Спомнете си европейските физиономии на Либийската опозиция и ще Ви стане ясно!Тая международна *** от наемници трябва да бъде смляна от армията!Опустошиха Либия.Ще подпалят света алчните "богоизбрани"!16 годишна война в Ливан,Судан,Ирак,Авганистан.Трябва и Иран да нападнат,за да се затрие от света прокълнатото,паразитно съсловие!Но,никой няма да остане за да опише безумието на ***!

4

Путин

преди 12 години

Мачкай,Асад !

3

коко

преди 12 години

Тези ,на които Сирия пречи ,няма да позволят,защото ще лъсне кой,кой е!А уж били "мирни,кротки опозиционери"...Парите са дадени и трябва да се заработят!!!Майната им на невинните цивилни жертви-да отоговаря за тях правителството!Колкото повече кръв -по-добре за шоу-то ,наречено "арабска пролет в Сирия".Остава въпроса:Кой плаща музиката?!

2

Анонимен

преди 12 години

С тия араби оправия няма

1

талибабин

преди 12 години

Това се очакваше. Иначе цялата гюрултия на запада пропада, а и стават за смях.