8

муспи

преди 12 години

6, - Не ни интересува защото мразим турция.

7

дядо Боцко

преди 12 години

Вкара два гола и стана звезда ?!? Вдигайте им изкуствено самочувствието ...

6

Анонимен

преди 12 години

Това ще е някой блог списван от италиански ***.В нета има хиляди класации, но престижните са една-две.А този сайт определено не е сред тях.

5

не пишете нищо за

преди 12 години

европейското по щанги защото не ви интересува първенството или не искате да се видят имената на турците печелещи медали ! пазите ги в тайна значи ,защита на личните данни на турците !

4

дрън дрън

преди 12 години

Закъсняла първоаприлска шега.Муха ха ха ха ха ха ха . цскъ и футбол??? мУх аха ха ха

3

джумалия

преди 12 години

Още един юноша от люпилната неа Пирин ще прославя чужд отбор,само в така наречената А група могат да се сформират поне 2 отбора с бивши играчи на Пирин Благоевград.а къде играе сега Пирин?

2

Баце

преди 12 години

Нека не забравяме че най-добрите и всеотдайни футболисти са играли в ЦСКА . Това е клуб с традиции създал много качествени състезатели . Браво и на Венцислав Стефанов който въпреки трудните моменти в живота си развива децкоюношеската школа в Славия . Това е пътя да се развива спорта в България . Няма да стъпя на стадион докато гледам масово чужденци да играят там . Вън комарджиите от спорта те го поквариха гнуслярите . СПОРТ ЗА ЗДРАВЕ НЕ НА НАРКОТИЦИТЕ ТОВА ДА НИ Е МОТОТО

1

Анонимен

преди 12 години

Еееееее случайно да не дадете някой беклинк на хората. Ми направете го да се клика бе нещастници от днес.бг - generazioneditalenti