16

krasos

преди 12 години

А грабежите и битовата престъпност ??? Какво ме интересува чешки и испански бандероли, тук поръчковите убийства ,грабежите и телефонните измамници са във вихъра си и никой не прави нищо !!! Пак се мазним на чужденците , а Българите кучета ги яли !!!

15

???

преди 12 години

Й.Ч от Кюстендил??? Това Йордан Чипев ли да се разбира???

14

ЦВЕТАНКА МАРИНОВА

преди 12 години

ПРЕДЛАГАМ ЗАПЛАТИТЕ ДА СТАНАТ 80 ЕВРО, ПЕНСИИТЕ 50 И ВСЕКИ, КОЙТО ИЗВАДИ БАНКНОТА ОТ 100 ЕВРО ДА БЪДЕ АРЕСТУВАН КАТО ПРЕСТЪПНИК.

13

Бай ИБан

преди 12 години

Като чета на по колко години са ,се сещам за оня филм за старци разбойници.

12

Анонимен

преди 12 години

стар познайник на органите на реда. Установено е че е доносничил срещу свои познати в пожарната, че е бил нелицензиран охранител на друг министър-председател където е научил похвати в занаята и се е занимавал с рекет и разпространение на наркотици.Задържаният е изключително арогантен и непредсказуем. По време на задържането е оказал яростна съпротива прерязвайки всички пагони на служителите на реда.Ето това е вече празнична новина!

11

Анонимен

преди 12 години

Пресецентъра на МВР съобщава за провеждаща се акция от служители на Главна дирекция Борба с организираната престъпност под ръководството на Софийската градска прокуратура.В района на Народно Събрание са били задържани 250 депутати, няколко министъра (народни иззедници) и водачът на групата (министър председател)В хода на разследването се установи, че те са причина цялата държава да върви по дяволите в навечерието на светъл християнски празник.Криминално проявеният Бойко Методиев Борисов е..

10

Анонимен

преди 12 години

Аз ще кажа да добри сте защото се цитира само НЕИСТИНСКИ, ИСТИНСКИТЕ пари и документи отиват за кадрите в МВР ;)Имам достатъчно познати в МВР, които в момента разследват Вътрешен контрол заради - разпространение на наркотици, обсебване, заплахи, побой, превишаване на правомощията, присвояване на веществени доказателства и др.Над 12 човека в системата на МВР мои познати се оказват бандюги е как да Ви вярвам г-н Цветанов?Уточнявам ПОЗНАТИ не приятели, приятелите ми отдавна напуснаха БълGAYрия

9

проведоли

преди 12 години

" ...са проведоли спецакция ..."редакторите са нещо кът май?

8

,,LARI,,

преди 12 години

SHTE IM PRADNITE NA DQDOVIJA,.

7

!!!

преди 12 години

Не са си платили момчетата затова са ги хванали !!! Сега останалите Фалшификатори ще знаят да си плащат и то навреме : ))))))) !!!

6

До Виктор

преди 12 години

Чисти бай *** са:)))

5

пенсия

преди 12 години

Събират пари за пенсия и здравни

4

Виктор

преди 12 години

А бе, тея, с буквите и точките *** ли са, *** ли са, чокои ли са, кви са, а? Що ми подавате неточна информация и *** карате да мисла лугически. Да си праа изводи кви са. Май ши са чистокръвни българя, щото ку бяя ***, първу щеши да са почни с туй: "Нашти гироични служители от МВР разбиа пристъпна *** група..."Мама им ***! Кат ни моат да убират банки, пунежи са сирсеми, ей тъй ши им пишат целити имена, а няа само главнити букви и точки.

3

Анонимен

преди 12 години

Изгоря ми дипломата от Оксфорд с която мислех да стана поне шеф на агенция, язък.

2

do 3

преди 12 години

Vzemai si hapchetata, molia , ne gi zabravai!

1

Анонимен

преди 12 години

Браво на полицията! Само съда да не изкара, че намерените неща са произведения на изкуството.