19

Анонимен

преди 12 години

Мислете малко! Тези нови ограничаващи свободата ни закони, засягат всички, а не само САЩ. Защото Гугъл, Фейса, Яху и т.н. са американски компании. Всички ние сме техни потребители. Това не е закон за американците, а засягащ целият свят. В крайна сметка , това е целта! Абсолютен контрол на нета. Единственото нещо което, до сега не са контролирали. Нещата са сериозни. Замислете се, защо има такъв натиск и постоянно се създават подобни проектозакони, въпреки че обществото ги отхвърля.

18

бат Миро

преди 12 години

до 19 - ми то и megaupload не е американски сайт, но видя ли какво стана?САЩ имат закон, който им позволява да спират всеки., NET и още 2-3 домейна и да вземат контрол върху името по собствена преценка, пък нека сайта е в Китай.

17

Do 10

преди 12 години

Mnogo si prav!!! Az i sega ne gledam tv.Samo koito ne e jivql po vremeto na T Jivkov ne znae za kakvo stava vapros.Zatova da se borim do posledno.Televiziqta e otjivelica ot minaliqt vek.Tq e za komputarno negramotnite!

16

Анонимен

преди 12 години

Абе да не живеем в америка? Ае да си ги правят за тях тия закони нас какво ни касае? Те кои бяха, че не ги помня ? Да си гледат работата изобщо не ме занимавайте с тази гнусна "нация" сбирщина от про..тутки и ***...ли.

15

xxx

преди 12 години

Га едоуте кифтета не квичахте, вашта мама. Нали ако не беше Интернет, никога нямаше да можете да направите "арабската пролет" и "цветните революции". Защо квичите като недозклани прасета, когато Китай или Иран налага цензура, а за приетия от верния съюзник Кувейт закон, че богохулството ще се наказва със СМЪРТНА присъда, мълчите като пр...ви гъ..ве. Аман вече от двойния ви стандарт американско-*** ***.

14

Безработен

преди 12 години

Ми що не си боднем и по една антена в *** и да ни следите , какво ядем , пием ,е.ем, *** , слушаме , не слушаме , къде ходим , къде не ходим , какво гледаме , какво не гледаме , с кой говорим и какво , за кой гласуваме , на кой се кланяме .... после студената война била свършила , хората живеят свободно и щастливо !!! Дрън дрън ...... *** еврейско/американска свлоч !!! Вие сте чумата на планетата !!!!!

13

Анонимен

преди 12 години

Тия мръсни интриганти нямат спирачки ей!

12

Анонимен

преди 12 години

НОВА SOPA преведено означава-НОВА ТОЯГА.

11

Анонимен

преди 12 години

RAZLIKA MEZDU USA I VSEKI DIKTATORSKI REZIM PO SVETA SRESTU KOITO AMERIKANCITE SA VOIUVALI NIAMA .NAI - GOLEMIA REZIM I NAI - OGRANI4ENITE PRAVA SA V USA,I PO-ZLE STE STAVA.

10

men

преди 12 години

големите компании за които пишете спонсорираха сопа отначало. псевдожурналисти ***

9

Anonymous

преди 12 години

Ае от 3 години насам мнооого ми мирише на една огроооомна конспирация спрямо нас "простолюдието"! Почвам да се ядосвам как някви грозни фейсове ни гледат в очите и ни лъжат и при това с усмивка.Интернет е последното, което ни остава, ако му бъде сложена ръка край с достоверната информация.и тогава всички ш заприличаме на бабите ни дето по ця; ден гледат турските сериали и вярват на грозните маймуни,които ни управляват чрез ТИЛИВИЗОРЪ! 2012 мисля, че ще е годината в която ще сложи край на тоя ад!

8

Анонимен

преди 12 години

Възможностите да обменяш информация свободно е заплаха за всяка власт. Свободата на словото е най-страшното за управляващите, които искат да не са на "светло" и да си въртят далаверите на спокойствие.

7

Анонимен

преди 12 години

Интернет последния бастион на свободата и истината не трябва да пада, после ще трябва да вярваме на телевизорите.

6

Анонимен

преди 12 години

Значи скапаните хамериканци имат проблем и целият свят трябва да страда заради тях да си се оправят там на острова ко ще следят всеки да си спрат интернета само до скапания остров.

5

SOPAджия

преди 12 години

Явно се подготвя нова SOPA за който PIPA!

4

Хакер

преди 12 години

Няма да се откажат,докато не постигнат контрол над свободата на словото.Знаят че именно Интернет е оръжието в ръцете на масите,което може да изобличи всеки и всичко,средство за комуникация на народите.Опитите за налагане на цензура са всъщност страх от Народа.Затова народите не трябва да позволяват никаква цензура в Интернет,под никаква форма...

3

Анонимен

преди 12 години

Някои хора са трагични случаи на параноя и си мислят, че ако не управляват нещо то ще ги управлява. И никога няма да престанат да се опитват да управляват света. Ще внасят закони, ще се появяват по медиите и ще се опитват да докажат правотата на гледната си точка, за да имат обществена подкрепа.

2

Анонимен

преди 12 години

Овладяването и контрола върху кибермрежата е стратегическа задача на САЩ. Ще вадят проектозакон след проектозакон с надеждата, че поне един ще мине през цедката. Защото става дума за ВЛАСТ и КОНТРОЛ, а не на последно място и желание да ограбваш "законно" парите на "дребосъка".

1

Патриот

преди 12 години

всичката тирания идва от сащ, не се отказват копелетата гадни докато не стъпчат свободата навсякъде!