14

driv3r

преди 12 години

Както казва един приятел една култова реплика:...РАНО ИЛИ КЪСНО ВСИЧКИ ЩЕ СЕ ВОЗИМ НА ДЪЛГА БАЗА...СЕДНАЛИ ИЛИ ЛЕГНАЛИ...

13

74067

преди 12 години

Много е подходяща за алчни гербери...Шефа им много обича да се фука с мощни джипове и високи скорости.Идеална е за комплексаря.

12

Алов

преди 12 години

Ето имам един съсед и го чакаме ,но се държи дъртия. Винаги когато видя жена му я питам как е той и винаги вика - чакаме го ,а вече 2 месеца така и ми писна.

11

Алов

преди 12 години

Нвма по приятна гледка от това дагледам как катафалката влачи некой старик с ръце на корема и бледа физиономия. Видя ли че има погребение , винаги присъствам .Яко си е !

10

perry

преди 12 години

Италианци "създадоха" Rolls-Royce Phantom.

9

CA

преди 12 години

Абе колкото и да е скъпа тая катафалка, както каза колегата по долу - не видях да има телич и ремарке така че освен спомените си друго не може да отнесете с нея

8

Анонимен

преди 12 години

След като си дал Богу дух е все тая с какво ще те возят. Това е за комплексари. И в космически кораб да те сложат пътя ти е без изход. Направо ми е жал за всички заслепени от парите, те се превръщат в едни сноби робуващи на марки. Вместо да са свободни и щастливи те са повече роби от бедните. Бедния робува на тях за да изкара прехраната си, а богатия робуват на всичко което е около тях.

7

Бобчо - тропчо

преди 12 години

"Достойна за Папата..."Как я виждате тази работа, от Сикстинската капела до площада или от резиденцията долу по стълбите - пак до площада... Това е пътя на папата като умре... преди да е пренесен долу в криптата... пак там на Св. Петър.Този пример с Папата е може би най-неуместен....Такива са журналистите от "Днес" - високо-образовани...

6

Анонимен

преди 12 години

хаха :)) Рано или късно всеки сдава багажа , такива заключения "нямала ремарке" "къде ще ги носи тия пари" при живее човека си отживял , така както само може да се мечтае , отделно повечето богати даряват голяма част от парите , а скъсаните мишоци като ритнат камбаната остават само борчове ! Катафалката ремарке няма , ама кредитора това , че сте патладясал ни най - малко го вълнува ;))

5

Анонимен

преди 12 години

Това ми напомня за поговорката "Катафалката няма ремарке", отнася се точно за тия, които ще ги возят в тази на снимката. До 1 и 4- много сте прави.

4

Анонимен

преди 12 години

Не виждам нищо изключително в това че като умреш да те изпращат с подобна катафалка? Да очакваш показност от собственото си погребение означава да имаш очакване че няма да те ядат червеите!? Тъпотия и безсмислено харчене на пари!

3

Анонимен

преди 12 години

на път за гробищата искам дрифт.

2

jujaka

преди 12 години

Някой ако е пресъствал на погребение в България знае, че тука в последния ти път те спускат ***. Питам се кога ще се промени това ?!

1

ined

преди 12 години

Тоя който може да си позволи такава катафалка няма да отиде в рая, а директно в пъкала.