82

ДОКЛАД НА БАН

преди 12 години

ПРОБЛЕМ 1 Е БОЙКО БОРИСОВ И ГЕРБ. *** НИ ИЗБИВАТ ЕЖЕДНЕВНО-ДЪРЖАВАТА НЕХАЕ.КУЧЕТА НИ ЯДАТ ПО УЛИЦИТЕ-ДЪРЖАВАТА НЕХАЕ. КРИМИНАЛНИ УБИЙСТВА ЕЖЕДНЕВНО-ДЪРЖАВАТА НЕХАЕ, ДИГАТ ЦЕНИТЕ НА ВСИЧКО-ТОК,ГОРИВА,ТОПЛИНА-ДЪРЖАВАТА-ЗАПЛАТИТЕ ПО-НИСКИ ОТ 2008Г.ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ СКЪТА 8 МИЛИЯРДА РЕЗЕРВ ТИЯ СЕГА ГО ИЗХАРЧИХА И ЩЕ ВЗИМАТ ЗАЕМ ЗА ДА ВЪРНАТ СТАР. СРЕБЪРНИЯ ФОНД ЩЕ ГО УНИЩОЖАТ-ДА МУ МИСЛЯТ КАНДИДАТ ПЕНСИОНЕРИТЕ И ТИЯ КОИТО СА.ИЗВОД ПЪЛНА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ. ПРОВАЛ НА ГЕРБ И БОЙКО.

81

Smurf

преди 12 години

Тези са уникални, то имаше крадци във властта но тези са първенци, никой за тези 20 години не успя за 4 години да открадне и фискалните резерви ,и запасите в здравна каса, сега са се нагласили да гепят и парите за пенсии, а догодина ще вземат и заеми. Общо Бойко Борисов ще струва на България 12 милиарда лева , което е 9 милиарда долара само за 4 години. Тодор Живков успя да натрупа дълг 9 милиарда долара за 30 години. и си отиде с едно одеяло докато Боко е абсолютен шампион по кадене

80

Анонимен

преди 12 години

а бе, КРУШАРСКИ, НЕМАШ ВЕЧЕ ДУМАТА НЕ РАЗБРА ЛИ?!!

79

Анонимен

преди 12 години

Опитът на Дянков да бърка в Сребърния фонд си е чиста кражба. Както и да го обяснява, видяхме какво се случи с резерва на Здравната каса.

78

Българан

преди 12 години

88! "Не виждам нищо лошо,когато имаш спестени пари-да харчиш при нужда от тях." И като ги изхарчиш тогава какво? Та какава е нуждата? Да не би страната ни да е сполетяна от природно бедствие? Или чума е тръшнала народа? Всъщност от ГЕРБ май по - голямо природно бедствие едва ли има. Но както е казал материала "Каквото сам си направиш никой не може да ти го направи!"

77

До Аватар

преди 12 години

Tук вилнее жалка твар,никът и е - "Аватар".Пише за парици той,на Фидоска пръв геройПостинги дебилни пуска,имиджа на ГЕРБ да лъска.В форумите жлъч изливаи компекси той избива.Аватар е май,ъндеркавър полицайИнтелектът му доказва,че си е фурашка мазнаАватаре *** си многоИ личи ти Слава БогуМалък, слузест гей си ти,та да пишеш за пари.Няма по смрадлива тварот драскача Аватар

76

Shark

преди 12 години

до 91 Евелинче, като останеш един ден без пенсия моето момиче дано си припомниш, че вината за това на любимите ни ГЕРБ-ери, които са по-зле и то комуноидите. Защото всички те са бивши комуноиди, само че нямат доблестта да си го признаят. Начело с татовия пазач Боко

75

evelina

преди 12 години

KOMONOIDITE MNOGO SE PRITESNIAVAT AKO SREBARNIAT FOND SE IZPOLZVA, A NQMA DA OTIDE V TQHNIA JOB

74

Shark

преди 12 години

до 88 Да, но когато парите са си твои. В случая със сребърния фонд парите са наши, и това се нарича само по едни начин - КРАЖБА.

73

DO 77

преди 12 години

A TI , GNUSNA, 4ERVENA PODLOGA KAKVO RAZBIRASH ? PAZI SI PERVEZNOTO MNENIE ZA SEBE SI

72

Анонимен

преди 12 години

Не виждам нищо лошо,когато имаш спестени пари-да харчиш при нужда от тях.

71

Анонимен

преди 12 години

Знаем каква орисия ни е подготвил американския план Ран-Ът, но ако искате да видите неговото продължение, отворете в търсачката на google : |Джеймс Уорлик ***| и ...ще цъфне "*** са бъдещето на България" ?

70

Анонимен

преди 12 години

Правителството предложи официално и промените в Закона за така наречения "Сребърен фонд", с който до 30% от него ще могат да бъдат използвани за покупка на Държавни ценни книжа още тази година.По-нататък да се вдигне до 70% , за тези никому ненуждни хартийки,които ОБРИЧАТ българските пенсионери на ГЛАДНА СМЪРТ !Цветелина беше казала : "Дръжте Дянков ДАЛЕЧЕ от Сребърния фонд" !

69

Човеко

преди 12 години

83! Ами май на там отиват нещата и като държавата спре да плаща по ДЦК познай кой започва да фалира след нея? Отваряй сметка в буканбанк че иначе, лошо!

68

Българан

преди 12 години

Лошо Седларов, лошо! Как 7 милиарда резерв се стопи на 2 за по - малко от 3 години ГЕРБарско управление! Та значи семейството да си бръкне във фонд "бели пари за черни дни" и да си вземе на "заем" че на Боко ще му трябват парици точно пред изборите да раздаде "еднократно" 13 пенсия!

67

Анонимен

преди 12 години

Дянков опапа парите на Здравната каса, сега се е засилил към пенсионния фонд. Ще фалира ли България?

66

Avatar

преди 12 години

Този същия Курвешарски ли е, дето наричаше преговорите по учителската стачка "седянка" и успя да напълни касите на червените другари с 4 милиарда лева излишък 2008-а?

65

Avatar

преди 12 години

До всички дръгливи *** на *** податливия Кутев, пишещи за жълти ст'инки по десет постинга в минута:Ние, комунистчета, сме се регистрирали и пишем легитимно, за разлика от червените партизани като вас, които цвъкат по десет постинга с различни никове, за да имитират червена масовка. За всеки е ясно кои са подлеците и предателите. Ясно е още от взривовете в "Света неделя", Народния съд, лагерите в Белене и Скравена, където *** като вас хранеха свинете с труповете на убитите от тях българи, както и от "възродителния процес" - последния диамант в короната на стоКлетницата БКП!

64

Анонимен

преди 12 години

Когато М.Велчев продаде уж пасивите на България с процента си построи хотели по черноморието,сега не знам Дянков къде и какво ще строи понеже цялото наше черноморие е застроено.

63

ФАШИСТ

преди 12 години

до ДНЕС БГ. - бъгнахте ме днес и не можах да си изкажа мисълта . под диктат ли сте или ви налагат забрана да се яви и ЕДИН ФАШИСТ !карайте е легато и по модерато , защото ще свиря фалцет ,има още ноти в ПЕТОЛИНИЕТО (чалгата е *** )... НЕ МЕ "изтривайте- ваш човек съм )....... :) ЖЕЛАЯ ВИ ДОБРО ! :)