15

човек

преди 12 години

Ужас, догади ми се! Нито хигиеничен, нито естетичен вид имат. Защо не погледнете и не напишете нещо за мероприятието Великденски сладки етюди /благотворителен базар на торти и сладки/, там наистина имаше декорирани захарни ШЕДЬОВРИ! Това тук е направо отвартително и не бих го яла.

14

ХЕИ

преди 12 години

A за десерт - дизентерия!

13

аз

преди 12 години

Знаете вие какво точно ядете...... Явно не сте наясно как се приготвят всякакъв вид сладкарски и хлебни изделия, и не само това. И мога да кажа : Чували сте вие за ХЕИ! Вместо да се оцени нечий труд, дрябва само да се плюе и критикува, *** това сме ние българите.

12

Анонимен

преди 12 години

И престилка няма, ами направо с дънките работи, и капачката на бурканчето за детайли от украсата е толкова мръсно, а тя го търкаля по плота, върху който със сила натиска т.н. ...фонТан, за да го омеси по-компактен откъм консистенция. И асистиращата тетка, която държеше тортата Пари да ми дават, не рискувам да вкуся от нейните торти, ако все така ги изработват.

11

Анонимен

преди 12 години

и подложката на тортата все едно е мината с парцала...никога не бих купил и консумирал подобна гнусотия

10

до 11

преди 12 години

Ноктите й (местоимение 3л.ед.ч. ж.р) стърчат поне милиметър извън възглавничките на пръстите, с колко ли стотици микроби е "украсила" великденската си торта.:))))))))

9

Анонимен

преди 12 години

Страхотно!Момиче продължавай с ръкавици или без, бъди упорита!Така се започва и се стига до успех,от теб зависи!А това че те плюят означава че имаш бъдеще,без това не може!

8

до 9

преди 12 години

Ако си забелязал, всички японски кулинари и сладкарите в реномираните сладкарски къщи работят изключително със сладкарски ръкавици, оформяйки декорацията. Да си оставяш епителните клетки от дланите на ръцете по украсата на сладкишите, освен че е нехигиенично, подлежи и на санкциониране. А тази *** изработва сладкиши и за детските празненства. Кошмар!

7

random

преди 12 години

Тортата е много хубава, само се чудя, защо не работи с ръкавици ?? По света в кухните се ползват такива ! Под света имам предвид цивилизования!

6

Ужас!Къде е ХЕИ?

преди 12 години

Тази ***, освен, че на говори на мьеко и вместо "фонДан" (fondant- като фондю) казва "фонТан' (шадраван), най-нагло работи с голи ръце, без ръкавици. Предпочитам да си хапна най-обикновена наложена торта от блатове и крем, в който не забивани мърлявите нокти на съмнително-образованата "сладкарка".

5

Р.Овч.

преди 12 години

Тортата си е много хубава.На *** необразовани мързеливци е нормално да не им хареса.

4

Анонимен

преди 12 години

Ха туй нищо не е, аз имам яйце с форма на тая торта.

3

Анонимен

преди 12 години

Защо пък не????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

2

Alen Delon

преди 12 години

Най-добре е да си атеист!Съвременния човек не вярва на недоказани неща.Лично мнение.Иначе честит празник на вярващите.

1

Анонимен

преди 12 години

Трябва и една торта във вид на *** за Дарвиновата теория, явно сме се излюпили от яйцето на космическата костенурка.