33

19Adele21

преди 12 години

офф Адел прави истинска музика тфа че вие всички слушате тая *** чалга не значи че трябва да обиждате истинската невероятна музика на Адел . Аз съм и голяма фенка и знам почти всички нейни песни и мога да кажа че това е музика а не онези пумяри които крещят като луди ще кажеш че всички сме глухи или онези ку*ви от Планета . пу да им кон да им се изсере на мръсната чалга !! БРАВОО АДЕЛ ВСЕ ТАКА НАПРЕД :**** :******** Красавицата ми тяяя :****************************** :* :* :**

32

Анонимен

преди 12 години

are_fak , личи ти каква музика слушаш с твоя правопис, в общи линии ти си пУмия

31

Месия

преди 12 години

Заслужава си!

30

are_fak

преди 12 години

xaxa 34 kolko glupavo ot tvoq strana da narichash si4ki chalgari....az naprimer ne slusham takava muzika i ne sum chalgar,no e ochevidno che tva e pulna pumiq otkudeto i da go poglednesh......sujalqvam horata koito sa bili izlugani da si kupqt albuma i (puke).I da kakto kazva 33 istinskata muzika otdavna izchezna...jivi zdravi!!!chao

29

Античалга

преди 12 години

Що няма стадион и да ви съберат всичката чалга *** и да ви довършат?! Добре, че поне има Т2 и Т1 на летище София - а вие *** слушайте тъпите *** като Джена, Джина, Малина, Галена, Алисия, Мара - отварачка и прочее ***. Тези празни тикви ли са вашите идолки? Няма такава пасмина!

28

до 31

преди 12 години

Не си е друго. Абсолютно същото е.Общото между Адел и чалгарките е че са продукт за масовия пазар и с посредствени гласови данни. От една чалга към друга чалга.Истинската музика отдавна изчезна...

27

jan

преди 12 години

"Адел е най-богатият млад британски изпълнител"Имах съмнения, ама не бях сигурен, и сега заглавието го потвърди: Адел е травестит.

26

Анонимен

преди 12 години

Ужас! Ужас! Ужас! Британски ужас!Опомнете се - постоянно ви пробутват некви парцали за велики певачки, аре стига бе! Това, че в Англия живеят 60 милиона, от които 1 милион тинейджъри-идиотчета са си купили албума на туй клонирано *** , не значи, че е голяма певица.

25

Обективен

преди 12 години

Истината е, че наистина се прекали с тази Адел. Ок, има добри песни, но си личи отвсякаде как има 3та страна която много я бута напред! Заразял я някакъв и тя изведнъж започва да прави хитове и да се жалва пред света. Има глас, но само за депресии и натоварващи песни. Тук дори не коментирам визията й, и присъствието на сцена :Х . Поредната простотия тип ония Руските лезбийки!

24

Анонимен

преди 12 години

***,скучни и допотопни песни - доста промити мозъци!Но евала на продуцентите-да изкараш толкова пари от нищо си е талант!

23

jasemi

преди 12 години

Алооо комплексарите по-долу,дебела недебела цял свят я знае,а вие безимени червеи!И не виждам как килограмите и пречат на пеенето!Завистници!

22

Анонимен

преди 12 години

дебела, ***, ужасна и с тъпо име

21

Анонимен

преди 12 години

Стига само за тая бре... Човек ще каже, че е единствената певица на света... само за нея се пише. Поне да беше нещо наистина особено...

20

Леле,леле,леле ... !

преди 12 години

Извинете, не се интересувам от британска поп-музика и не съм наясно. На колко години е тая леля на снимката ?! Нали не искате да ми кажете, че това там е на 21 години ?

19

Nick

преди 12 години

Свинята майка стабилен доход е извадила. Каде го намериха този талант, има 4 песни с една и съща мелодия и на всичките ти идва да си режеш вените. Момичета като Невена Цонева от Music Idol 1 имат много по-голям талант, просто не са попаднали в правилната държава.

18

Анонимен

преди 12 години

Много комплексиран народ беее, за пореден път се убеждавам !!! Това, че е дебела не по е нейно желание, може да има проблеми момичето, това е ген. Пък за това, че си намерила мъж само защото е богата, какъв долен комплексар трябва да си, за да го кажеш!Не всичко е външността, ако човек се чувства добре и има богата душевност и доброта - това е най-хубавото нещо, което може да срещнеш в една жена! А не чалгарка, дето пръска злоба навсякъде !

17

Анонимен

преди 12 години

Ma къде го видяхте този талант - отидете да я чуете на живо, па тогава викайте колко била талантлива. Талантливи са й продуцентите, които са спечелили поне 50 пъти повече от това, което са й подхвърлили.

16

Калин

преди 12 години

АЕ *** ..КОГО ПЛЮЕТЕ БЕ :)

15

ТУК

преди 12 години

И какво от това като е с повече килограми? Важното е как се чувства човек, а не кво мисли някакъв завистлив и беден и бездарен "коментатор", като повечето под този коментар. Едва ли сте манекени. Жената е намерила в кое е най-добра и е развила и прогресирала с това. А вие, които взимате по 400 лева плюйте по всичко покрай вас и ругайте по успелите!

14

Брех

преди 12 години

Незнам кое е повече. Дали е повече дебела или е повече богата ?