54

Анонимен

преди 12 години

ТОЯ С ИЗДУХАНИЯ РЕПЕРТОАР,ЗАЩО НЕ ВНЕСЕ ПРОЕКТО-РЕШЕНИЕ ЗА КОМИСИЯ ДА РАЗСЛЕДВА СЕГАШНИ МИНИСТРИ И УПРАВЛЯВАЩИ?ООООООООООФ ЧАКАЙТЕ БЕ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ,СТАНИШЕВ И КОЙ ЛИ НЕ, СА ВИНОВНИ ЗА ВСИЧКО!ЯНЕ, Я СФОРМИРАЙ КОМИСИЯ ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ НА БОНУСЧЕТАТА ВЗЕТИ ОТ ГЕРБ.нЯМА ВРЕМЕ!!!!

53

АМАН ОГ ГЛУПАЦИ

преди 12 години

Аман от *** и простаци като този от 63ти.....прочети малко и тогава пиши - ама явно и ти си като този ЛУД индивид Яне и неговия приятел сега . пожарникарчето от БЕЙРУТ....

52

tetris

преди 12 години

гоце много ниско падна след като се налага екземпляр като яне да му вади кирливите ризи

51

Valeria

преди 12 години

На Първанов трябва да му наложат заповед да спре да се занимава с политика, защото се излага страшно много вече. Бивши агенти не трябва да има вече във властта.

50

Боби

преди 12 години

"...компромис с принципите на правовата държава и равенството на гражданите пред закона..." -е тоя аргуумент "изби рибата"... Всеки да си прави изводите.

49

angela

преди 12 години

Първанов да си ходи, защото дори хора като Яне Янев, ще го правят на пух и прах. Бивш агент е, а за такива няма място във властта.

48

petko_karyka

преди 12 години

яне наистина е неприятна мутра, ама щом се е заел да разобличи гоце съм с него!

47

Анонимен

преди 12 години

Яне,много хора чакат това да се случи ! Гоце се държеше като помазан от съдбата-безброй са прегрешенията му.

46

ЯНКИНИ ПРОСТОТИИ

преди 12 години

ОТ ТАКИВА КАТО ЯНЕТО, А ВЕЧЕ И НОВИЯ СЪДРУЖНИК НА БОКО - АХМЕД ДОГАН, БОКО ТИКВОКО ДЪЛГО НЯМА ДА МОЖЕ ДА СЕ ИЗПИКАЕ.ВИЖТЕ ВИЦА НА СЛАВИ ТРИФОНОВ ЗА Б.Б. И УРОЛОГА.

45

Българин

преди 12 години

Не ни занимавайте с този ***.Има много по- важни въпроси ,отколкото шизофреничните "напъни "на този псевдо политик.

44

perfektnata_burq

преди 12 години

давай яне, ние сме с теб! този път дано да изобличиш гоце

43

Mihail_Kasabov

преди 12 години

Първанов ще бъде разследван за какво и ли не. Този човек наистина може да носи наказателна отговорност за делата, които е вършил като президент. На всичкото отгоре дразни и с непрекъснатите нападки, които праща, след като вече не е държавен глава.

42

бу ха ха

преди 12 години

Няма ли мъже за Янка,че се е захванала с простотии.Оня от Банкя може да му изпрати от сектата си мощни гейзери,каквито в сектата му бъкат в изобилие и да го опрашат здраво,че му е голем мерака.

41

Яне е пол.недоразуме

преди 12 години

Ясно, ние плащаме за да усмирят лудия Янев. Ще му търсят комисия, за да се занимава с нещо си и да си мисли, че е фактор, да не се пречка на УПРВЛЯВАЩИТЕ, че те имат много важни ангажименти и приоритети. Само, че за участие в комисия се получават мнооого пари, а за председател ощи повече. Тези пари ги даваме ние, не са от субсидията на ГЕРБ. Какво стана с тези загрижени за сържаваната хазна? Какво стана с тези дето ни промиваха мозъците с харчовете на прадишните?

40

Пешо

преди 12 години

Янка ще се занимава с помилванията!Ще взема да му дам моя грозния да вземе да го помилва!

39

казано е

преди 12 години

Ако искаш някакъв въпрос да не се реши-създай комисия./Ако искаш да вземеш някой лев-също/ Нали си имаме прокуратура?!

38

Анонимен

преди 12 години

Цар си на комисиите, Яне еееееееееееееееееееееееее

37

Спас

преди 12 години

Българио,Българио за тебе те умряха! За нежния мъж и голям сърбел Лудото Яне,за човека живял като мижитурка 40 години и изведнъж забогатял като стана зам.кмет и министър на пропагандата Цвъ.Цвъ.,за неповторимия артист и циркаджия но за съжаление за наша сметка а не примерно на баща си Б.Б. и още поне 200-300 неизвестни мижитурки чиято единствена задача е да бъдат фон за светлината на неповторимия,неотразимия бивш софииски кмет известен с това че никога не довършва до край започнатото.Боже боже!

36

Анонимен

преди 12 години

toia jiv li e dago..... vav oligrofena ***

35

ехооооооооооооо

преди 12 години

Янке,Янке-пак имаш сърбежи и посакций...