244

hahah

преди 12 години

Тази статия е долна лъжа,написана от някой,който иска новинката му да се коментира.Първо ако беше влачено, нямаше да е в добро състояние,после как инцидента става на обяд,а на лекар го водят чак вечерта.Всичко си противоречи и тази статия е една грозна и дебела измислица,написана от човек,който не е кадърен дори да съчини нещо правдоподобно и всяко изречение противоречи на предходното и на заглавието.Ограниченото човече е искало да привлече вниманието със заглавието,колкото и неадекватно да е ;)

243

Merk

преди 12 години

Вземете проблема в собствени ръце !Знаете как !

242

???

преди 12 години

Като малки всички сме играли на улицата,но ни пускаха там едва тогава,когато вече можехме сами да отговаряме за себе си. И въпреки това, отвреме навреме се случваха инциденти.Относно случая в Любичево, не пропускаме ли най-важната причина за нещастието? Оставя ли се на улицата без контрол дете на година и половина, след като по тази улица свободно се движат кучета? На колко годинки са другите три деца? Майка им с какво е била заета,работи ли или лежи на социални помощи? Кой да й гледа чаветата?

241

Селянин

преди 12 години

До 299Май нещо бъркаш уважаеми гражданино.По принцип вие гражданчетата си хвърляте животинките на село.

240

Помисли,след това

преди 12 години

Инцидентът е станал малко преди обяд на 11 април, когато малката Неврие и трите й сестри си играели на улицата, разказа кметът на Любичево Мелиха Мехмедова. Според нея децата са раздразнили кучето и то е реагирало, като с *** ударило детето през лицето.От удар с *** по лицето да влачене на дете има голяма разлика.И от преди обед до прием от нощната смяна май има бая голяма разлика.Всички медии сте едни долни лъжци и манипулатори.

239

ГЛУПАЦИ

преди 12 години

НЕ СЕ ЛИ УСЕЩАТЕ ,ЧЕ С ТЕЗИ КУЧЕШКИ ИСТОРИИ ВИ ГИ ХВЪРЛЯТ КАТО КОКАЛ ЗА ДЪВКАНЕ И ВИЕ СЕ НАПАДАТЕ ЕДИН ДРУГИ, ОСВИРЕПЕЛИ ОТ БЕЗРАБОТИЦА , БЕЗПАРИЧИЕ И БЕЗДЕЙСТВИЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО.И ВСИЧКО СЕ ПРАВИ САМО ЗА ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО ОТ ОСНОВНИТЕ ПРОБЛЕМИ НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА !!!

238

Анонимен

преди 12 години

Повечето писали тук са *** които като чуят думата "куче" полудяват без да се замислят какво е кучето, дали домашно и бездомно.Палят само при думата КУЧЕ, очите им кървясват от злоба и обвиняват всеки който обича животните в какви ли не грехове!помислете малко, ако *** да го убива направо и без това много се раждат.Ако е на село какво ви пука, там си ги гледат кучетата.Те да си му мислят!Но за селянин дошъл в София да си изхвърля кученцата трябва смърт.Животните не са виновни.А СЕЛЯНИТЕ!

237

jasemi

преди 12 години

За българите е важно да се убие нещо,***,гей или куче няма значение!Последствията...?Ами те не са важни! После ще му мислят!

236

STOICHKOV

преди 12 години

MAINATA NA POMIARSKATA BALGARIA

235

Анонимен

преди 12 години

vzemeto otrova za mishki i deistvaite - deistva i na kuchetata, drugoto e pitie ot antifriz

234

пръднята

преди 12 години

плюя на всичко това,отвратен съм от всичко което се случва всеки ден в помиярската българия.*** долните институции,и *** управляващи.око за око зъб за зъб.ще разкъсват всекидневно деца и възрастни хора и *** ще си прехвърлят топката един на друг.***.евтаназия не ами масово избиван на кучетата трябва да има не екоравновесия,и не знам си там какви защитници на животните да диктуват правилата.

233

oxoxlele

преди 12 години

Kakvo li ima normalno v stranata ? May esha si nyamame po sveta s tezi bezdomni kucheta. Sraaaaaaam, sram i pozor !!!

232

Анонимен

преди 12 години

Естествено,проблемът е в тези,които все още вярват,че ще ги "оправят" за 800дни,2 мандата...Кучетата са по улиците от такива безмозъчни типове и са като ангелчета в сравнение с тези,които ни унищожават като нация и държава!

231

зрящ

преди 12 години

Доливане на масло в огъня е тази поредна публикация.Гневи се,народе,срещу бездомните кучета,стреляй,ръси отрова и жлъч,мрази,убивай...Така ще забравиш,улисан безработицата,недоимъка,материална и духовна мизерия,която ни е натиснала.Това,че умират нещастни хора от недоимък,от поредната здравна "реформа",от сриналата се икономика,от лишаването на децата ни от бъдеще,от поредните властимеещи,които грабят като за последно,няма значение.Жална България!

230

бат'Жоро

преди 12 години

Предишния коментар е от бат'Жоро,а не от анонимен.Извинявайте за грешкатабат'Жоро

229

Анонимен

преди 12 години

Приятели за половин час получих 3+ и 2- за моето мнение.Почти фифти-фифти.Това значи,че охлювите които поставят живота на *** над живота на децата и родителите ни са колкото и нормално мислищите.Казват,че рибата се вмирива от главата.Вече не съм сигурен.Ами, точно тези ненормалници са си избрали и управниците и...после ги псуват.Това не е балкански синдром,това е синдрома на Даун.Тези ненормалници са дори по-опасни от бездомните ***.Псетата са само на улицата,а псевдокучкарите..????

228

Боби

преди 12 години

Колко си прав. Ама тия *** дажи не се замислят какви последствия може да има войната срещу кучатата. Един човек вече го простреляха заради стрелба срещу улични кучета. И защо медиите не ни информират какво е състоянието му? Явно жертвите на кучемразите не са от голямо значение за обществото ни.

227

Аман от провокации

преди 12 години

За мен медиите трябва малко да престанат с този въпрос за бездомните, защото правят голям проблем и голяма беля ще стане. С тази саморазправа на ***, който трови, стреля и незнам по какъв начин се опитва сам да се справи с проблема, ще си отиде някое дете или клошар, а може и майката на детето да замине. Не ви ли стане ясно, прости народе, че всичко това е една манипулация и измиване на ръцете. До кога ще търпите това. Не се сещате за по-наболели проблеми, а кучетата ви пречат.

226

Друг източник

преди 12 години

Инцидентът е станал малко преди обяд на 11 април, когато малката Неврие и трите й сестри си играели на улицата, разказа кметът на Любичево Мелиха Мехмедова. Според нея децата са раздразнили кучето и то е реагирало, като с *** ударило детето през лицето. От удар с *** по лицето да влачене на дете има голяма разлика.И от преди обед до прием от нощната смяна май има бая голяма разлика.Всички медии сте едни долни лъжци и манипулатори.

225

Стига лицемерие!

преди 12 години

*** е, но и то е човек.Как е възможно да оставят това псе живо - да продължава да се мотае на свобода и само ще го наблюдават! Кучето никога нищо не забравя! Вече знае, че може да нахапе човек и да му се размине безнаказано.Аз съм кучелюбител, но съм наясно, че подобен пес е вече чудовище, а не приятел на човека. Той ще нападне пак! Стига путювско лицемерие! Посегнало ли е на човек - евтаназия! Само служебно обучените стражеви кучета могат да нападат и то при определени обстоятелства!