17

Даола

преди 12 години

Трябва да подкрепяме детето, то да се чувства защитено и да му даваме добър личен пример, а не само съвети. Личният пимер е най-добрият учител, защото ако му говорим едно , а ние самите правим точно обратното, то ще направи същото, което и ние.Много родители се чудят, защо децата им не проявяват интерес към науката или книгите, но не си дават сметка,че в присъствието на децата, те никога не говорят нищо съществено, не показват никакъв интерес към каквото и да било, вечер не разтварят книга.

16

У

преди 12 години

"Дедо,сипах вода у ракията"...Тогава дедото преби до смрът с парче суджуксвоя унук. Опита да свести момчето с паничка зейева чорба, но уви,сичко беше напразно...Старецът си спомни, че е приготвил тубите с рикияза двоен препек и момчето е разредило пръвака за да не се...запали...казаня.Ако си против детското насилие ...и акциза на ...домашната рикия, сложитова съобщение на стената си! Бъди съпричастен!

15

Анонимен

преди 12 години

Когато детето дойде при мен и поиска да му оправя играчката, отказвам. Показвам му как сам да си я оправи.

14

anonimen

преди 12 години

Ami tezi zurnalisti kato razbirat tolkova mnogo ot gledane na deca cii diadov tarsiat da pisat ili i te kato Boko tolkova si mogat

13

sevtus

преди 12 години

Аз пък не вярвам на такива като 14, които казват "никак не съм сбъркала"...то бива бива мания за безгрешност, ама чак пък толкова....

12

Анонимен

преди 12 години

Ужас!!!Статията е пълна с чуждици.Скапани журналисти.*** сте.

11

галактика

преди 12 години

Сърцето не Ви ли подсказва как да отглеждате децата си ?! Аз него съм си слушала и никак не съм сбъркала.

10

Анонимен

преди 12 години

Сигурно авторът на статията е прав. Но я си помислете - тези шест фрази ние ги чуваме непрекъснато, в разговорите между съпруги, колеги, съседи, познати и т.н. От детството си ли сме ги запомнили или просто характерът ни /българският характер/ е такъв? Мисленето ни ли е построено на тези принципи? Или това е характерно и за другите народи?

9

censored do 8

преди 12 години

Ще трябва да те разочаровам ***.Имам вече дете.Момче на година и половина....със сигурност по-умен от теб.

8

до 8

преди 12 години

не нерви бе админче смешно

7

към 6

преди 12 години

Ти жалък *** дано никога нямаш деца *** смешна

6

Родител

преди 12 години

Много ми е кеф когато сам си храня и гледам децата,а отстрани някой ми казва как да ги възпитавам.

5

censored

преди 12 години

А бе вие от днес.бг "ЗАщО НЕ СТЕ КАТО БРАТЯТА СИ ИЛИ СЕСТРИТЕ СИ", че да не ви четем *** статии."КАЗАХ ЛИ ВИ",че "НЕ СЕ ПРАВИ ТАКА".Но "СПОКОЙНО,НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ" по *** няма накъде."КАЗАХ ВИ".

4

трайни дефекти

преди 12 години

Не му казвайте, че сте гласували за т.н. "герб", защото горкото дете ще получи трайни дефекти в психиката.

3

Анонимен

преди 12 години

Авторът на това колко деца е отгледал? Всичките тези са ми ги казвали, докато бях дете...пък горе-долу е станало човек от мен (по мнения от околни).

2

самоук

преди 12 години

аз такива съвети не следвам.ще питам детето си и ще му говоря същите неща, които са ми говорили и на мене!това ми гарантира че ще стане човек като мен :)

1

мнение

преди 12 години

По принцип е така но всяко дете е различно.Има български поговорки.Брат брата не храни но тежко му на който няма. Хубаво е да имаш сестра но е по хубаво да се родиш първа.